wiem, że jest bardzo dużo fanów tej telenoweli każdy ma swój gust ,....ale mnie jedno zastanawia
dlaczego wszyscy w tej telenoweli mieszkają w pięknych apartamentach i rezydencjach przecierz
w meksyku różni l mieszkańcy, biedn,i bogaci ,i średni być może będa jeszcze inne osoby które
będą mieszkali w normalnych domach.
Ponieważ wszyscy główni bohaterowie w tym serialu są bogaczami, więc nic dziwnego, że mieszkają w apartamentach jak ty to mówisz. I po za głównymi bohaterami rzadko, kiedy jest pokazywana nizina społeczna, bo to w tym serialu to nie jest ważne:)
ja bardzo lubie gdy jest w seialu dużo zieleni i drzew bardzo podobało mi się te miejsce w ktorym victoria i jose angel wyjechali na wieś nad jeżioro przepiękne widok.i chciałabym mieć taki dom jak victoria i posiadłośc .mogli by więcej pokazywać ten teren
Mnie śmieszy, gdy nazywają Victorię świetną gospodynią. To świetna gospodyni domowa, tylko, że nic w domu nie robi :D:D
Od wszystkiego jest służba. Nawet jej łózko pościelą.
- kiedyś Victoria mówi do Nelsona: "kazałam przyrządzić pieczeń".
A Nelson: "Jesteś wspaniałą gospodynią"
Haha ;)
- albo ostatnio Beatriz do Victorii: "pracuje pani i zajmuje się domem. I zawsze pięknie pani wygląda"
No taa, szczególnie najwięcej nazajmuje się domem :D
- jak Arriadze przyrządziła posiłek, to ledwo przełknął ;)