PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=658219}

Prawdziwe uczucie

Amores Verdaderos
2012 - 2013
7,7 1,0 tys. ocen
7,7 10 1 1041
Prawdziwe uczucie
powrót do forum serialu Prawdziwe uczucie

ariaga ma dużą głowe

użytkownik usunięty

nie obrażcie się ale ten ariaga ma bardzo dużą głowe i długa twarz a króciótką szyje on nie jest
taki urodziwy

ocenił(a) serial na 8

Teraz już się zestarzał, bo jest po 50. Ale zobacz sobie jego zdęcia w Internecie jak był młodszy to był całkiem atrakcyjny. Okropnie mu we włosach na jeża, bo ma za pulchną twarz. Przynajmniej widać, że sobie operacji nie robił z wiekiem nie będzie się wyglądało młodzież przecież.

użytkownik usunięty
dominik1989

ale z długimi włosami mu jest bardzo brzydko już teraz chyba lepiej wygląda być może gdyby schudł wyglądał by o wiele lepiej jedno moge mu przyznać ze młodo wygląda na sój wiek ma ładą wysportowaną sylwetkę jest zadbany jak na 50 latka wiele facetów jest mlodszych i mają brzuchy do samej ziemi

ocenił(a) serial na 8

Jakbyś nie wiedziała to na starość każdemu puchnie twarz. A po za tym on nie, z czego chudnąć ;p

p.s Masz szczęście, że dzisiaj nie ma telki to go nie zobaczysz hahaa. Nieposkromiona miłość ci się nie podoba, bo jakoś nie widze żebyś tam narzekała na bohaterów. Jesteś strasznie mało obiektywna w osądzie wyglądu człowieka, bo babka np. może mieć wady w wyglądzie a facet nie może, bo od razu uważasz go za brzydkiego.
A i jeszcze jednego to jak ma za dużą głowę to według ciebie powinien się zabić albo ją obciąć. Taki się już urodził.

użytkownik usunięty
dominik1989

tej telenoweli nie oglądam obejrzałam parę odcinków i też mi się za bardzo nie podobała nie wiem być może nielubie za bardzo tej sylvi navaro bo wkażdym serialu ma tą samą role . a co do głowy tego ariagi jego głowa akurat pasuje do jego ciała chude ciało szczupła głowa posturne ciało większa głowa

ocenił(a) serial na 8

Zgodziłbym się z tobą jakby miał 30 lat a nie po 50. Ciekawy jestem jak ty będziesz wyglądała po 50 przyślij wtedy swoje zdjęcia to się pośmiejemy tylko, że bez makijażu hehe.
p.s Jak to ty powiedziałaś kiedyś każdy ma jakieś wady i zalety. Ale jakoś u niego widzisz same wady. Chyba ze ty gustujesz w facetach po 50 hehe.

Założę się, że jakby to Nelson grał Arriage a Arriaga grał Nelsona. To byś się czepiała wtedy tego aktora, który obecnie gra Nelsona.

użytkownik usunięty
dominik1989

do twojej wiadomości ja nie noszę makijażu .ajak pisaliście że ana brenda ma sterczące uszy to było dobrze a pozatym nie lubie ani tego ariagi ani małego kosmatego wiecznie czerwonymi oczyma nelsona jakoś ich nie mogę poubić

ocenił(a) serial na 8

http://www.hotflick.net/flicks/1998_Wild_Things/tn640/fhd998WLT_Eduardo_Yanez_00 1.jpg

Tak wyglądał, przed 40 więc mówiąc, że nie jest urodziwy trochę pieprzysz głupoty. Nie jeden mężczyzna by chciał tak wyglądać jak on.

użytkownik usunięty
dominik1989

wygląda natym zdięciu jak jonny bravo z kreskówki mi się np nie podoba ma za długą twarz i bycze spojrzenie

użytkownik usunięty

przejrzałam całą grafike i z bólem stwierdzam że jest okropnie brzydki może kilku fotkach wyszedł jako tako

ocenił(a) serial na 8

Ładnie mu jest z zarostem. Niby okropnie brzydki, ale mówiłaś, że jak na swój wiek dobrze wygląda. Banderas np. Był kiedyś taki przystojniak a teraz gorzej wygląda od niego a są w tym samym wieku.

użytkownik usunięty
dominik1989

chodziło mi o to że dba osiebie nadal urzymuje ładną sylwetke w polsce aktorzy już wyglądają jak dziadki .

ocenił(a) serial na 8

No właśnie a u faceta w pewnym wieku zostają tylko mięśnie, bo twarz się starzeje. Braki nadrabia swoją posturą i zeruje się z jego wadami. Chociaż moim zdaniem głowę ma w sam raz śmiesznie wyglądają niektórzy kulturyści z mała głową na takim wielkim karku. Ma szczęście, że nie ma szyj jak żyrafa, I zauważ, że on ma ponad 190 cm wzrostu kawał chłopa, więc jakieś wady musi mieć.

użytkownik usunięty
dominik1989

wiesz jestem ciekawa jak on by zagrał role złego .podobno to on miał chyba zastąpić jorge salinasa ,w roli rogelia montero .jestem ciekawa czy zagrał by tak dobrze jak on . fajnie by było go zobaczyć w roli złego .moim zdaniem ona talent do ról komediowych .

ocenił(a) serial na 8

Moim zdaniem to jest za wysoki i napakowany do tej roli nie pasowałby a po za tym strasznie by się zamęczył na tym wózku na planie z jego posturą.

użytkownik usunięty
dominik1989

na pewno dali by mu większy wózek .. jestem ciekawa jakby zagrał złego??

ocenił(a) serial na 8

Ta postać tak naprawdę nie była do końca zła, Bo na końcu dobrze wyszła i ożenił się z główną bohaterka. On był tylko rozważany do roli a z rozważany do dostania roli długa droga.

użytkownik usunięty
dominik1989

Wózek by nie poradził jego głowy

użytkownik usunięty
dominik1989

no dobra ma głowe w sam raz . a wiesz wydaje mi się że gdy sie uśmiecha wygląda lepiej niż guzman .frankiego uśmiech mi się nie za bardzo podoba wolę już gdy jest poważny

ocenił(a) serial na 8

Guzman ma taki chytry nie szczery uśmieszek przynajmniej mi się tak wydaje. Mnie zastanawia czy Eduardo Yáñez jeszcze zagra w jakieś telenoweli. Bo moim zdaniem, jeżeli chce grać dalej w telenowelach to musi trochę obniżyć wymogi chyba, że to jego ostatnia rola była. Albo znowu będzie czekał aż będą produkowali następną telenowele z głównymi bohaterami po 50.

użytkownik usunięty
dominik1989

ja to bym chciała zobaczyć telenowele w którym grał razem z alejandrą barros .bo w zaklętym sercu to stale grała wiecznie płaczącą mogli by ja wyświetlić

użytkownik usunięty
dominik1989

aco do starszych atorow nie raz wole starszego niż młodszego bo wydaje mi się że są ciekawsze postaćie i nie przynudzają jak ten janez jest lepszy niż troche nudny guzman .albo wolałam rogelia niż ciągle stękającego jak stółetni dzidek gustava starsi bochaterowie wydają mi się ciekawsi

ocenił(a) serial na 8

Ja tam za bardzo nie znam wszystkich aktorów, bo ledwo w swoim życiu obejrzałem 5 telenowel licząc razem z tą. Więc nie wiem, o jakiego Rogelia ci chodzi i stękającego staruszka.
Alejjandre Barros chcesz zobaczyć w zaklętym sercu z tym, co grał tego kalekę na wózku.

użytkownik usunięty
dominik1989

zaklęte serce mam na płycie dvd .oglądam ją drugi raz bo w telewizji w sobote i niedziele nic niema .alejandre barros chciałabym zobaczyć w tym serialu co grała z eduardem yanezem .

ocenił(a) serial na 8

Znalazłem tą tekę z 2006 roku stara telka i nie ma zainteresowania marne szanse żeby ją dali.

użytkownik usunięty
dominik1989

dużo jest telenowel moim zdaniem powinni wyświetlać także w sobote i niedziele podwójne odcink, aby nadążyć naddawać więcej telek. jest ich dużo których nawet nie widzieliśmy.nie które kanały są posiane bzuranymi programami aż telewizji nie chce sią wlączać

ocenił(a) serial na 8

W latach 90 to pamiętam jak na polonii powtarzali w weekendy odcinki z tygodnia. Pamiętam, że kiedyś dawali taką telenowele, która baba trzymała i torturowała jakiegoś faceta przypalała go biła go i znęcała się nad nim:)

użytkownik usunięty
dominik1989

a jaki nosiła tytuł ta telka ..

ocenił(a) serial na 8

Nie wiem, bo w latach 90 byłem mały brzdąc i oglądałem, co leciało i nie zwracałem uwagę na tytuł.

użytkownik usunięty
dominik1989

z resztą nie ważne .wiesz wydaje mi się że ten ariaga lepiej wygląda w kuszuli wkrate niż w garniturze , a ty jak uważasz ?

użytkownik usunięty
dominik1989

nie ogladaleś zakazanego uczucia ..la que no podia amar ,, fajny to był serial występowała wnim ta aktorka co gra teraz w prawdziwym uczuciu beatriz grała tam siostre rogelia na początku była dobra ale potem zmienili jej role na złą

ocenił(a) serial na 8

No właśnie, dlatego na wyborach zawsze jest więcej facetów, bo Babki są mało obiektywne. I mają swój ideał faceta i jak jej coś w nim nie pasuje to już go uważa za brzydkiego albo nie atrakcyjnego.

użytkownik usunięty

Zgadzam się z tobą,on ma dużą głowe ,małe oczy ,takie jest moje zdanie nic to nie zmieni ,no chyba że jakimś cudem w niedalekiej przyszłości wynajdą eliksir zmiejszający głowy...ha ha

użytkownik usunięty

wiesz biedaczysko musi się bardzo na męczyć aby, co dziennie dżwigać taką skałe ,na prawie niewidocznym karku ..

ocenił(a) serial na 8

Ach dziewczyny wy się znacie nie odróżniacie karku od szyj eh. Nawet nie wiecie gdzie u mężczyzny zaczyna się kark a gdzie kończy.

Jego głowa w porównaniu z głową aktora, który grał Ridga to mały Pikuś, Ten to ma dopiero łeb..

użytkownik usunięty
dominik1989

chodzi ci o ridga z mody na sukces ..

użytkownik usunięty

rige jest brzydki faktycznie ma duż głowe ,

użytkownik usunięty
dominik1989

A on ma kark???

ocenił(a) serial na 8

Kark jest częścią szyj jakbyś nie wiedziała ;p

użytkownik usunięty
dominik1989

Ale on szyji nie posiada,a jeśli ktoś chciałby wyglądać jak on to chyba spadł z drzewa,widziałam zdj Eduardo i nie widze żeby był atrakcyjny,na fora też piszą że jest brzydki

ocenił(a) serial na 8

Ale mówią, że jest brzydki teraz czy jak był młody. Moim zdaniem jak na lata 80 był bardzo przystojny a teraz to są inne gusta nastolatki się kochają w aktorach typu William Levy.
Ma szyje tylko, że ty jesteś ślepa, bo ja widzę jak ty nie widzisz to twój problem.

użytkownik usunięty
dominik1989

Chyba zakładasz musztardówy gdy oglądasz telce ,ja uważam że na swój wzrost ma tak krótką szyje jak u karła a głowe cyklopa:-)

użytkownik usunięty
dominik1989

No dobra niech ci będzie ma szyje długą jak żyrafa ,tylko że se ją zakręca jak śrube:-)

ocenił(a) serial na 8

Może teraz mu się skurczyła przez to wielką głowę. Ale jak był młodszy to miał mniejszą głowę i było widać mu szyje. Na starość mu trochę głowa spuchła, ale dużo aktorom po 50 się robi wielka głowa:)

użytkownik usunięty
dominik1989

Pewnie jak będzie miał osiemdziesiątke ,to mu głowa urośnie do takich rozmiarów że aż ,eksploduje;)

ocenił(a) serial na 8

Gościu moim zdaniem o siebie nie dba. Dużo osób mówi że przytył i znalazłem zdjęcie na którym za bardzo korzystnie nie wygląda.

http://www.peopleenespanol.com/sites/default/files/images/2013/10/02/unos-kilito s-de-mas_0.jpg
Przez taki krótki czas od zakończenia telenoweli zdążył się aż tak zapuścić aż trudno uwierzyć, że to on. Z takim wyglądam to mu nie wróże głównej roli w jakiejś nowej telce.

ocenił(a) serial na 8

Udowodnię ci, że ma szyje tylko, że mu nie widać, bo nie ma podniesionej głowy do góry,
http://i.imgur.com/MK5Hz5S.jpg

użytkownik usunięty
dominik1989

Bo ma głowę za ciężką i nie może ją poradzić :-)

ocenił(a) serial na 8

Nie można się śmiać ze starszych osób ty też kiedyś będziesz po 50 i nie będziesz miała siły podnieść głowy hehe:)

użytkownik usunięty
dominik1989

Musiał się namęczyć ,żeby podnieść głowe i pokazać szyje,pewnie podpierali mu z tyłu drągiem;)

ocenił(a) serial na 8

A co ma piernik do wiatraka. To według ciebie ludzie z wielką głową powinni mieć oczy jak talary.