dzięki .za szybką odpowiedz .jestem tylko ciekawa jaka telka będzie.czy wykupią coś wartego zachodu ...uwielbiem telcie nie oglądam wszystkich bo jest ich dużo ale i tak wole od amerykańkich filmów i seriali .
Nie ma, co liczyć na nową telke, bo obecne prawdopodobnie skończą pod koniec maja albo na początku czerwca. Więc pewnie nowe będą dopiero we wrześniu znając życie.
p.s A ja tam lubię amerykańskie seriale.
tak najpierw musi skończyć się obecna .tak by się za bardzo mieszały .ja też kiedyś lubiała amerykański seriale a najbardziej ;;renegata straznika teksasu iitd no też superbył skazany na śmierc ,ale z początku bo potem się psuł ..
Mi się podobają obecnie komedie, które daje Eska TV. Czyli Wilfred i Nie zadzieraj z zołzą spod 23. 2 Seria Wilfreda bardziej mi się podoba, bo więcej się dzieje niż w 1.
Mam nadzieję, że dadzą Corazon Indomable. Amor Bravio kończy się w maju więc może puszczą jaką telkę przed wakacjami...:)
Mogliby dać CI, była hitem w innych krajach.
Ja też nie sądzę, aby emitowali jakąś nową telkę przed wakacjami.
zobaczylibyśmy anę w innej roli .niż zakazane uczucie .mam nadzieje że w corazon i..nie będzie tak często beczała jak w tamtej telce .
Ja już za Santę Diablę podziękuję haha widziałam i to, co zrobili z tą telką to ... brak słów. A tak świetnie się zapowiadała i była świetna prawie do końca.
W Marido... Juan Soler, Sonia Smith i Maritza Rodriguez, a w SD Gaby Espino, Aaron Diaz i Carlos Ponce.
aha ..dzięki . sonia smit jest za ładna do solera ,mimo swago wieku jest nadal śliczna i młodziutko wygląda .
więcej niż w zakazanym ??bo ana paula płakał co drugi odcinek wnerwiała mnie troszkę .pierwszy raz gdy oglądał tą telke i ktoś napisał że za dużo płaczę to nie uwierzylam ale potem po obeirzeniu drugi czy trzeci raz faktycznie mazała się mocno ..
Nie oglądałam Zakazanego uczucia, więc nie jestem w stanie powiedzieć. W CI na początku dużo płakała. Później mniej, a później czasem popłakiwała.
fajny to był serial taki zaskakujący . do końca nie było wiadomo z kim zostanie .troszkę się w nim działo aktorzy dobrani najbardzie to przynudzał gustawo ,wciąż stękał aż to denerwowało przynajmniej mnie .. gdy ane paule pokazywali z rogeliem to były sceny fajne i nie nudne była twardsza a z tym gstawem nudna i płacząca .chyba że gdy kiedyś obejrzysz będziesz miał inne zdanie niż ja ..
Wiem, ale jakoś mnie nie ciągnie do tej telki. Rosaura i Miguel mnie bardzo wkurzali (widziałam początek) i wiem, że już tego nie obejrzę, ale dzięki za info ;)