PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=658219}

Prawdziwe uczucie

Amores Verdaderos
2012 - 2013
7,7 1,0 tys. ocen
7,7 10 1 1040
Prawdziwe uczucie
powrót do forum serialu Prawdziwe uczucie

o co chodzilo w tym odcinku? Jest najwyzej oceniany przypomni mi ktos?

Adasko94

Ja pamiętam, że w tym odcinku Nikki i Guzman spotkali się w ogrodzie Balvanerów.

jagodajulia

Guzman wrócił do kraju i poszedł do rezydencji Balvanerów spotkać się z Victorią, żeby oddać jej dług. Victorii nie było w domu więc Frankie na nią czekał i poszedł do ogrodu, gdzie wyciągnął bransoletkę, którą dostał od Niki i zaczął wspominać ich wspólną noc. Do ogrodu przyszła Niki mówiąc, że wróciła tylko dla niego. Zaczęli się całować, a potem przyszła Ratiana mówiąc, że umówiła się z Frankiem na spacer, ten nie zaprzeczył, a Niki wróciła do rezydencji.

ocenił(a) serial na 9
nika2012

Ale ich spotkanie było śliczne i ten pocałunek....

ocenił(a) serial na 8
nika2012

haha, widzę, że jak Nikki przekręcasz imię;p "Ratiana, Rupiana, Tatiana czy jak Ci tam;p" a ona jest Liliana;)

faktycznie, powitanie po 4 miesiącach fajne... takie szczere, naprawdę tęsknili i się kochają. No ale oczywiście Liliana musiała wrzucić swoje 3 grosze, a biedny Guzman znów nie mógł się jakoś odezwać. No ale cóż.

Mi też bardzo podobał się ten odcinek, ale ogólnie też podobał mi się 143 i 144. Te sceny w szpitalu jak Nikki przychodzi do Guzmana, a zwłaszcza ta ich rozmowa gdy na końcu rzuca w niego listami. Super.

maaajenka

I zawsze obrywa się Lilianie i Guzmanowi, a Nikki przecież nie jest niewinna w tej sytuacji.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

ogólnie kibicuje Nikki i Guzmanowi, więc Liliana zawsze jest winna;p a tak na powaznie, postawa Nikki pozostawia naprawdę wiele do życzenia, więcej niż postawa Guzmana. On i tak jest najbiedniejszy w tej całej sytuacji.

maaajenka

W szpitalu kiedy rzuciła w niego tymi listami chyba pierwszy raz poważnie podeszła do sprawy ich związku, pokazała, że jej zależy, że kocha Guzmana i che być z nim. Nikii nagrabiła sobie u Guzmana swoją postawą, tym całym ślubem itp.
Też kibicuje Niki i Frankiemu. Ratiany od początku nie lubiłam, tak jak Polity. Victoria z Ariagą też mnie zbytnio nie interesują. A przekręcanie imienia przejęłam po Niki;p, w jej wykonaniu śmiesznie to brzmi jak mówi Ratiana, Tatiana, Mariana czy Rupiana.

ocenił(a) serial na 8
nika2012

to jest idealny przykład, że chce lekceważyć Lilianę, przekręcając cały czas jej imię, chociaz tak naprawdę doskonale wie jak się nazywa. Od początku relacje Nikki i Guzmana były trudne, bo każde z nich obawiało się tej miłości, związku. Ogólnie to było takie szarpanie się, robienie na złość, przeplatane takimi szczerymi chwilami, uczuciami. Aczkolwiek Nikki przegięła z tym ślubem, rozumiem, że wierzyła Kendrze, tj. nie rozumiem, ale wiem o tym. Guzman walczył o uczucie Nikki cały czas. Naprawdę postawa godna podziwu, wiedział, że ona go kocha i walczył, nawet po ślubie w stodole mówił "Nikki boli mnie, że Cię tracę". A ona kochała go, ale była naprawdę glupia i naiwna, jej zachowanie bylo irracjonalne. Faktycznie dopiero po powrocie do domu z podróży poślubnej zaczęła o Guzmana walczyć. Aczkolwiek też pierwsza scena w ogrodzie, Liliana dała jej do zrozumienia, że spotyka się z Guzmanem, Nikki się załamała. jednak drugiego dnia gdy usłyszała co spotkało Beti od razu pojechała do szpitala. Mimo ponownego ścięcia tam z Lilianą, wróciła do Guzmana znowu, z tymi listami. Pierwszy raz odbyli z sobą taką szczerą rozmowę, aczkolwiek nie w 100%, bo Guzman nie obalił tego, że miał się spotykać z Liliana. Ale Nikki naprawdę wszystko wyjaśniła, prosiła, płakała, wyznawala miłość. Tak powinna się zachowywać osoba, która walczy o ukochanego mężczyznę, którego wcześniej przez własną głupotę prawie straciła.

ocenił(a) serial na 8
maaajenka

Tak, Nikki od początku lekceważyła i poniżała Lilianę, pewnie dlatego, że po raz pierwszy zobaczyła ją gdy ta wychodziła z łazienki u ochroniarzy i Nikki była pewna, że spędziła noc z Guzmanem. Już wtedy Nikki była zazdrosna o Guzmancita:)

Przez tak długi okres Guzmancito walczył o Nikki, a teraz role się odwróciły i to ona musi go przekonać, że jej na nim zależy. I fajnie, że dzieje się to teraz, gdy mamy przed sobą jeszcze 40 odcinków, bo na pewno będzie ciekawie. Najgorzej byłoby, gdyby Nikki dopiero w ostatnim odcinku przyznała, że kocha Guzmana.

I teraz tak sobie myślę, że chociaż to cała sprawa z małżeństwem Nikki była denerwująca, to jednak to było potrzebne Nikki żeby się przekonała, że podróże i mieszkanie w luksusowych hotelach są nic niewarte, jeśli się jest daleko od ukochanej osoby :):)

ocenił(a) serial na 8
Didi_5

dobrze mówisz;p doceniamy coś dopiero gdy to utracimy. I racja, że po tym wszystkim Guzman juz tak nie wierzy Nikki i teraz to ona musi się postarać.