ja już nie oglądam tej teli wolę sto razy obejrzec w internecie serial angela , jest o miliardy
lepsza od tej .angelica rivera to super aktorka jest świetna .
Mam dla ciebie dobrą wiadomość od 23 grudnia będzie zamiast tej telki Strażnik Teksasu z Chuckiem Norrisem tak czułem, że niedługo tą tekę skończą dawać najpierw Świat według Bundych a teraz Prawdziwe uczucie. Ale to może tylko tak na święta.
Już przed świętami powinniśmy się dowiedzieć, co dalej. Nie wiem czy ten serial ma dużą oglądalność trudno stwierdzić, bo ma tylko oddanych 176 głosów na filmebie ten serial.
Dla mnie jest to okropna wiadomość. Mam nadzieję, że #AV wróci w styczniu. Niestety czytałam, że nie o 19 tylko o jakieś innej godzinie. Oby to była plota...
Też tak uważam, że jak będą dawać to o innej godzinie. Bo, po co by dawali Strażnika Teksasu w miejsce Prawdziwego uczucia. Na TV4 nie ma innego serialu w godzinach Nieposkromionej tylko film.
No to czekamy na dalsze wiadomości. Może za tydzień już się wyjaśni a jak nie to za 2 tygodnie.
Z tego, co się dowiedziałam od koleżanki, to był fałszywy alarm :D Strażnik jest tylko na czas świąteczny, AV wraca po świętach o normalnej porze.
No, ale prawdopodobnie przez jakieś 2 tygodnie nie będzie, czyli sporo odcinków do tyłu. Wiadomo, że będzie, bo by stracili na tym jakby nie nie dali. Czy ja wiem czy fałszywy alarm pisałem, że to pewnie tak na święta no, ale czekam na potwierdzenie w telemagazynie.
Nic się nie martw. Według mnie najpóźniej 6 stycznia powinien wrócić ten serial na antenę TV6. I tak masz dobrze, bo w oryginale oglądałaś. A ja sobie trochę odpocznę od serialu i obejrzę dla odmiany, co innego w święta.
Dzięki za pocieszenie ;) Tak oglądałam w oryginale, ale lubię z moją mamą oglądać ;) Poza tym teraz to pewnie skończy się w czerwcu...
Jeszcze po drodze trochę świąt jest hehe. Wielkanoc potem majówka, Boże ciało więc do lipca się przeciągnie .
Na fb tv4 i tv6 napisano, że ST będzie emitowany od 23.12 o godzinie 19 i będą to wszystkie sezony. Śmiem twierdzić, że AV na pewno nie wróci o stałej porze, a tylko o 13, tak jak wcześniej było powtarzane... Dla mnie to bardzo smutna wiadomość...
Wątpię w to żeby dali wszystkie sezony pewnie przerwą w połowie jak Świat według Bundych. Strażnik teksasu ma ponad 200 odcinków.
tych glupkowatych bundych stale wkółko powtarzją .przecież są ine seriale .ile razy można to wyświetlać. .NIE przepadam za bardzo za tą telenowelą ,ale moim zdaniem powinna wrócic na ekrany zamiast tych idiotów amerykańkich .na każym kanale to leci .
Ale ty jesteś egoistka nie każdy ma polsat play i tak tego nie oglądasz to, co ci przeszkadza. A po za tym, co ma to wspólnego z telką jak o innych godzinach jest nadawane. Jakbyś nie wiedziała to od jutra zamiast Bundych będzie pomoc domowa. Jak już zaczęli dawać to powinni dokończyć a nie skończyć w najlepszym momencie serialu.
a może widzą się już znudził . ten serial będzie trwał sto lat jak będą go nadawali na raty ..chyba ,że od stycznia będą po dwa odcinki ..
Na Tv4 też dają na raty, bo kto to słyszał żeby w święta telki dawać. Chyba, że w Meksyku, bo oni tam mają inne obyczaje albo w USA.
Czepiasz się szczegółów. No, ale w tym roku nie ma. Chodzi ci o TV6 czy TV4,W tym roku Tv6 i TV4 są bogatsze to mogą sobie pozwolić na zmiany, bo Polsat im kasę dał.
To, że ty nie lubisz seriali z lat 90 to nie znaczy, że inni też. Według mnie powinni być stacje, które powtarzają takie seriale, Bo te współczesne komedie nie da się oglądać są wulgarne mało śmieszne i bez wyczucia smaku.
p.s Sorki za podwójne pisanie ale net mi się zawiesił :)
masz racje dzisiejsze serile są wulgarne ,nie oglądam ich .bardzo lubiłam oglądać serial renegat ,i inne typu serialu bandych tez jest super najbardziel lubie pegy jest smieszna
Czepiasz się szczegółów. No, ale w tym roku nie ma. Chodzi ci o TV6 czy TV4,W tym roku Tv6 i TV4 są bogatsze to mogą sobie pozwolić na zmiany, bo Polsat im kasę dał.