PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=658219}

Prawdziwe uczucie

Amores Verdaderos
2012 - 2013
7,7 1,0 tys. ocen
7,7 10 1 1040
Prawdziwe uczucie
powrót do forum serialu Prawdziwe uczucie

ta tela mnie nudzi

użytkownik usunięty

ja już nie oglądam tej teli wolę sto razy obejrzec w internecie serial angela , jest o miliardy
lepsza od tej .angelica rivera to super aktorka jest świetna .

To dobrze, że poinformowałaś, że nie oglądasz tej telki. Miłego oglądania serialu Angela.

ocenił(a) serial na 8

Mam dla ciebie dobrą wiadomość od 23 grudnia będzie zamiast tej telki Strażnik Teksasu z Chuckiem Norrisem tak czułem, że niedługo tą tekę skończą dawać najpierw Świat według Bundych a teraz Prawdziwe uczucie. Ale to może tylko tak na święta.

dominik1989

Mam nadzieję, że Prawdziwe uczucie wróci w styczniu.

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Już przed świętami powinniśmy się dowiedzieć, co dalej. Nie wiem czy ten serial ma dużą oglądalność trudno stwierdzić, bo ma tylko oddanych 176 głosów na filmebie ten serial.

dominik1989

Dla mnie jest to okropna wiadomość. Mam nadzieję, że #AV wróci w styczniu. Niestety czytałam, że nie o 19 tylko o jakieś innej godzinie. Oby to była plota...

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Też tak uważam, że jak będą dawać to o innej godzinie. Bo, po co by dawali Strażnika Teksasu w miejsce Prawdziwego uczucia. Na TV4 nie ma innego serialu w godzinach Nieposkromionej tylko film.

dominik1989

Chciałabym, aby to była tylko taka zamiana na okres świąteczny, a później AV powinno wrócić o 19.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

No to czekamy na dalsze wiadomości. Może za tydzień już się wyjaśni a jak nie to za 2 tygodnie.

dominik1989

Z tego, co się dowiedziałam od koleżanki, to był fałszywy alarm :D Strażnik jest tylko na czas świąteczny, AV wraca po świętach o normalnej porze.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

No, ale prawdopodobnie przez jakieś 2 tygodnie nie będzie, czyli sporo odcinków do tyłu. Wiadomo, że będzie, bo by stracili na tym jakby nie nie dali. Czy ja wiem czy fałszywy alarm pisałem, że to pewnie tak na święta no, ale czekam na potwierdzenie w telemagazynie.

dominik1989

Teraz znowu wiem, że nic nie wiem...:/ Informacje o AV pojawią się dopiero przed świętami...:/

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Nic się nie martw. Według mnie najpóźniej 6 stycznia powinien wrócić ten serial na antenę TV6. I tak masz dobrze, bo w oryginale oglądałaś. A ja sobie trochę odpocznę od serialu i obejrzę dla odmiany, co innego w święta.

dominik1989

Dzięki za pocieszenie ;) Tak oglądałam w oryginale, ale lubię z moją mamą oglądać ;) Poza tym teraz to pewnie skończy się w czerwcu...

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Jeszcze po drodze trochę świąt jest hehe. Wielkanoc potem majówka, Boże ciało więc do lipca się przeciągnie .

dominik1989

Bardzo zabawne haha Mam nadzieję, że aż tak nie przeciągną.

ocenił(a) serial na 9
jagodajulia

Na fb tv4 i tv6 napisano, że ST będzie emitowany od 23.12 o godzinie 19 i będą to wszystkie sezony. Śmiem twierdzić, że AV na pewno nie wróci o stałej porze, a tylko o 13, tak jak wcześniej było powtarzane... Dla mnie to bardzo smutna wiadomość...

ocenił(a) serial na 8
petit_fleur

Wątpię w to żeby dali wszystkie sezony pewnie przerwą w połowie jak Świat według Bundych. Strażnik teksasu ma ponad 200 odcinków.

użytkownik usunięty
dominik1989

tych glupkowatych bundych stale wkółko powtarzją .przecież są ine seriale .ile razy można to wyświetlać. .NIE przepadam za bardzo za tą telenowelą ,ale moim zdaniem powinna wrócic na ekrany zamiast tych idiotów amerykańkich .na każym kanale to leci .

ocenił(a) serial na 8

Ale ty jesteś egoistka nie każdy ma polsat play i tak tego nie oglądasz to, co ci przeszkadza. A po za tym, co ma to wspólnego z telką jak o innych godzinach jest nadawane. Jakbyś nie wiedziała to od jutra zamiast Bundych będzie pomoc domowa. Jak już zaczęli dawać to powinni dokończyć a nie skończyć w najlepszym momencie serialu.

jagodajulia

Już nic z tego wszystkiego nie wiem :D
Wypada tylko czekać.

użytkownik usunięty
jagodajulia

a może widzą się już znudził . ten serial będzie trwał sto lat jak będą go nadawali na raty ..chyba ,że od stycznia będą po dwa odcinki ..

ocenił(a) serial na 8

Na Tv4 też dają na raty, bo kto to słyszał żeby w święta telki dawać. Chyba, że w Meksyku, bo oni tam mają inne obyczaje albo w USA.

dominik1989

W Meksyku telki lecą nawet w święta (o ile wypadną w tygodniu) :)

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Właśnie o tym pisze :)

użytkownik usunięty
dominik1989

a właśnie że dawali w święta np ..zakazane uczucie lecial nawet w wigilie .

ocenił(a) serial na 8

Czepiasz się szczegółów. No, ale w tym roku nie ma. Chodzi ci o TV6 czy TV4,W tym roku Tv6 i TV4 są bogatsze to mogą sobie pozwolić na zmiany, bo Polsat im kasę dał.

użytkownik usunięty
dominik1989

tak jeśli polsat wykupił to będą same nudne i powtarzane programy .

ocenił(a) serial na 8

To, że ty nie lubisz seriali z lat 90 to nie znaczy, że inni też. Według mnie powinni być stacje, które powtarzają takie seriale, Bo te współczesne komedie nie da się oglądać są wulgarne mało śmieszne i bez wyczucia smaku.

p.s Sorki za podwójne pisanie ale net mi się zawiesił :)

użytkownik usunięty
dominik1989

masz racje dzisiejsze serile są wulgarne ,nie oglądam ich .bardzo lubiłam oglądać serial renegat ,i inne typu serialu bandych tez jest super najbardziel lubie pegy jest smieszna

ocenił(a) serial na 8

Czepiasz się szczegółów. No, ale w tym roku nie ma. Chodzi ci o TV6 czy TV4,W tym roku Tv6 i TV4 są bogatsze to mogą sobie pozwolić na zmiany, bo Polsat im kasę dał.

użytkownik usunięty
dominik1989

mnie nieinteresuje co wyświętlają bo itak nieoglądam już tej telki ją gdysięzostaną 10 ofcinków .