PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=658219}

Prawdziwe uczucie

Amores Verdaderos
2012 - 2013
7,7 1,0 tys. ocen
7,7 10 1 1041
Prawdziwe uczucie
powrót do forum serialu Prawdziwe uczucie

przejrzałam grafike i stwierdzam że eduardo janez wygląda teraz młodziej. niż wtedy gdy miał 20 czy 30 lat
.,,

ocenił(a) serial na 8

Ale głupoty chrzanisz :)

ocenił(a) serial na 8

http://www.hotflick.net/flicks/1998_Wild_Things/fhd998WLT_Eduardo_Yanez_001.jpg

Jak teraz wygląda młodziej niż na zdjęciu wyżej podanym to ja jestem Papieżem:)

użytkownik usunięty
dominik1989

ja znalazłam inną fotą na której ten aktor wyglądał staro ,być może to zdięcie żle zrobione .chyba nie nie sądzisz że on co ma ponad 50 lat żle wygląda . ma nadal gładką cere .wiadoma latka lecą ale ale facet się nieżle trzyma. nie lubie za bardzo tego aktora ale muszę przyznać że gdyby schudł wyglądalby jeszcze lepiej .

ocenił(a) serial na 8

Właśnie chciałem ci napisać ze zdjęcia są przerabiane w fotoshopie. Najlepiej można zobaczyć podczas oglądania filmu lub serialu jak wygląda aktor. Oglądając Prawdziwe uczucie widać, że jego twarz nie wygląda jak kiedyś spuchnięta oraz wory pod oczami. Zauważyłem, że facetom po 50 puchnie twarz. Tak samo było z Stallonem.

Nie mówię, że źle wygląda, ale na pewno nie młodziej niż 20 lat temu, kiedy ma się jędrniejsza skórę.

użytkownik usunięty
dominik1989

może głupio ujełam chciałam napisać że nie widać za bardzo żeby się zmienił przecież tak nie dawno zagrał dwudziesto pięcio latka a co do stallone jak dla mnie on gorzej wygląda od eduarda yaneza ..

ocenił(a) serial na 8

Haha jest pomiędzy niby 12-14 lat różnicy. Ale Stallone i tak lepszy od niego. W jego wieku o wiele lepiej wyglądał.
O co do jego wieku to podobno on jest 58r a polska Wikipedia pokazuje, że 60r.

ocenił(a) serial na 8

A poza tym Eduardo Yanez jest modelem też a Stallone nie. Ale i tak jest lepszy od niego wątpię żeby Eduardo by w jego wieku w takiej formie. Eduardo już powoli się sypie już nawet klaty nie pokazuje

użytkownik usunięty
dominik1989

ile lat ma stallone?

użytkownik usunięty
dominik1989

ciekawe czy stalone nie szedł pod skalpel ,w ameryce wszyscy się operują i botoksują

ocenił(a) serial na 8

Każdy wie że Stallone miał botoks. Stallone nawet ma tytanową płytkę na kręgosłupie szyjnym, Bo na planie filmowym w Niezniszczalnych uszkodził sobie kręgosłup podczas walki z Stevem Austinem. Stallone jest 1946 a Eduardo Yanez 1958 albo 1960.

użytkownik usunięty
dominik1989

straszny się zrobił po tych botoksach .przestraszyłam się gdy oglądalam jego foty .myśle, że stallone jest brzydszy od yaneza .bo przynajmniej eduardo gdyby schudł wyglądałby całkim dobrze jest wysoki i ma świetną postaw oraz .twarz janeza nie wygląda zniekrztałcona jak u stallone...

ocenił(a) serial na 8

Stallone miał zawsze zniekształconą. Bo ma częściowo sparaliżowaną twarz, bo się taki urodził.
Zobaczymy jak Eduardo będzie wyglądał za 12 lat. Bo teraz nie powala a na tych zdjęciach, co dobrze wygląda to pewnie fotoshop, bo oglądam Prawdziwe uczucie i tam nie powala dobrze wyglądał tylko po śmierci Crisinyz zarostem jak był kilka odcinków.

ocenił(a) serial na 8

Starość nie radość. Zobaczymy jak będzie wyglądał Eduardo Yanez przed 70.Obejrzyj sobie jak matka Stallone wygląda po operacjach to dopiero monstrum. Stallone jak na 68 latka jeszcze się trzyma :). Tylko szkoda, że teraz musi się oszczędzać i musi brać kaskaderów do filmów, bo może zostać kaleką, bo jak Steve Austin nim rzucił to od razu musiał lecieć z planu filmowego do szpitala zapomniał, że nie ma już 50 lat tylko ponad 60 :)

użytkownik usunięty

a zresztą nie wiemy czy eduardo w wieku stallone nie będzie lepiej się presentował od niego ..

ocenił(a) serial na 8

On jest wysoki, więc będzie miał trudniej utrzymać formę. A Stallone zawsze ma idealną sylwetkę a niedoskonałości zasłania tatuażami :)

użytkownik usunięty
dominik1989

tak , ale po wysokim facecie nie widać ,żeby za mocno przytał ,a po niskim bardzo ..

ocenił(a) serial na 8

No z tym się nie zgodzę. Schwarzeneger jak się roztył to było widać. Szczególnie na plaży jak był bez ubrania:). A Stallone nigdy nie był gruby, bo zawsze dbał o formę. Albo jest taki gruby aktor wysoki Bud Spencer z Włoch, co zawsze wszystkich tłukł w komediach kina akcji. Właśnie wysocy aktorzy mają zazwyczaj tendencje do tycia niż niscy i bardzo widać jak przytyją.

użytkownik usunięty
dominik1989

tak schawceneger zrobil się tlusty jak wieprz .a stallone mimo że utrzymuje forme jest okropnie brzydki .już nie powini brać go do filmów .tylko stawiać na nowe talenty

ocenił(a) serial na 8

A za co wyżywi dzieci. Zresztą on sam reżyseruje zazwyczaj swoje filmy np, Niezniszczalnych i sam zatrudnia aktorów.Stallone ma wiele fanów na świecie którzy chcą go oglądać w nowych produkcjach :).A czemu ma przestać kręcić filmy jak utrzymuje wysoką formę nie rozumiem i dba o siebie.

użytkownik usunięty
dominik1989

niby tak .a zresztą niech gra ,każdy ma swego ulubionego idola .a te jego dzieci już są chba dorosłe same mogą zająć się karierą a nie oglądać się za tatusia i mamusi pieniędzmi !

ocenił(a) serial na 8

Wszystkie jego córki są niepełnoletnie jeszcze jedna ma nieskończone 18 druga ma ledwo 16 a trzecia, 12 więc trudno żeby na siebie zarabiali. A trzy dziewczyny + żona to trochę ciągną kaski hehe.

ocenił(a) serial na 8

I Skończ już czepiać się Stallone. W USA się tyle kręci filmów rocznie że starczy miejsca dla młodych i starych :)

użytkownik usunięty
dominik1989

DOBRZE A ZRESZTĄ NIECH ROBI CO CHCE .

ocenił(a) serial na 8

Spoko. Po za tym i tak temat się już wyczerpał hehe. Poza tym ty zaczęłaś pisać o nim. Ja akurat tylko rzuciłem jego nazwisko dla przykładu akurat, dlatego że to mój ulubiony aktor. A ty pociągnęłaś temat dalej, O Seagalu byśmy mogli pogadać spokojnie, bo go nie na widzę hehe.

użytkownik usunięty
dominik1989

ja też nie lubię segala ..denerwują mnie jego beznadziejne filmy .wciąż jakiś z niim wyświetlają ile razy można oglądać go ..podobno pisali że jest gburowaty i nie uprzejmy .nie znoszę takich celebryta powinien być uprzejmy do fanów .

ocenił(a) serial na 8

No, bo tak jest. Jego największym rywalem jest Jean-Claude Van Damme.Rywalizują ze sobą od początku kariery, bo w tym samym czasie zaczęli grać w filmach. I Steven Seagal strasznie go nie lubi pewnie, dlatego że Van Damme jest od niego lepszy. Nie chciał grać w Niezniszczalnych 2 tylko, dlatego że Vandamme też tam grał. Po prostu on musi być sam gwiazdorem a w Niezniszczalnych jest tyle gwiazd że on by był tylko ich cieniem.

użytkownik usunięty
dominik1989

wiadomo że van damme jest sto razy lepszy od tego segala . sigal to tylko wymachiwał łapami podczas walk ,.wciąż ma takie same sztuki walki w swych tandetnych filmach .

ocenił(a) serial na 8

I ten jego kuc i opasła gęba po prostu koszmar. Jak go widzę w Tv to od razu przełączam na inny kanał. A w telewizji bez przerwy go dają.

użytkownik usunięty
dominik1989

a może to peruka ha ha ha ..ten segal jest okropnie brzydki . ja też nie znoszę jak go pokazują . nie lubię jego zakazanej świńskiego ryja i japońskich ślipiów ..

ocenił(a) serial na 8

A co ty masz do Japończyków spoko są. No, ale Seagal nie powinien mieć japońskich ślepiów nie jest godny:)

użytkownik usunięty
dominik1989

co ty bzdury piszesz ,przecież SEAGAL jest uroczy,ma piękne oczy ,a i jest bardzo szczupły ,tak sobie myśle że pewnie choruje na anoreksje;)

ocenił(a) serial na 8

albo na bulimię:)

Podobno tyje, bo zadarł z mafią i go otruła jakiś czas temu. I teraz ma problemy z wątrobą i jeszcze nie wiadomo, z czym:)

ocenił(a) serial na 8

A po za tym do Stallone to mu jeszcze daleko. Stallone sam zapracował na swój sukces i nie miał łatwo przez to, że miał częściowo sparaliżowaną twarz i przez to ma wadę wymowy.

użytkownik usunięty
dominik1989

każdy ma talent do różnych ról .stallone gra w filmach akcji a eduaro w telenowelach .

ocenił(a) serial na 8

Eduardo już od wielu lat próbuje zrobić karierę w Hollywood, ale brakuje mu talentu.

użytkownik usunięty
dominik1989

jeżeli nie ma talentu do amerykańskich filmów nie powinien się na siłe pchać .ludzie go napewno wolą oglądać w telenowelach .

użytkownik usunięty
dominik1989

na tej fotce wygląda jak bobek z Muminków:)

ocenił(a) serial na 8

Bobek był chyba cały owłosiony:)

użytkownik usunięty
dominik1989

ale był tak samo wkurzający jak Ariaga;)

ocenił(a) serial na 8

Ta ale w dzisiejszym odcinku dopiął wreszcie swego :)