mam mam pytanko gdyby teraz wyświetlono na tv4 odej samej godz inną telenowele
ciekawszą ktorą byście oglądali bo ja chyba tą inną niemogę jakoś polubić tego bochatera
ariagi niepasuje mi na rzadnego bochatera ma twarz i spojrzenie ja morderca .
Żadnej byśmy nie wybrali, bo nie byłoby takiej opcji, ponieważ te programy są ze sobą powiązane finansowo i by sobie wtedy wsadzili nóż w plecy jakby tak zrobili. A po za tym TV4 o tej godzinie ma ramówkę dla dzieci.
ale kiedyś leciała telenowela o tej godzinie na tv4 to był nie igraj z aniolem być może zastępuję ją kanał tv6
Ale jeszcze wtedy nie było takiej stacji jak TV6. Te stacje teraz należą do polsatu, bo niedawno wykupili większość tych stacji.
I to widać, bo od września mają większość seriali i programów z Polsatu.
jak zaczną nadawać polskie śmieci typu dlaczego ja ,trudne sprawy ,szpilki na giewącie, , pamiętniki z wakacji , mam talent itd to nie warto będzie przydłużąć umowy z cyfrowym polsatem lepiej będzie oglądać na internecie ..telenowele są całkowicię odmienne niż to co jest zapełnine w polsacie tvn i polsacie 2
A ja się z tobą nie zgodzę Arriaga jest najbardziej barwną postacią w telce, Jak go widzę to od razu mi się poprawia humor gdyby nie ta postać to tej telki nie dałoby się oglądać moim zdaniem. Mimo że Guzman jest bardziej atrakcyjny to postać Arriagi jest bardziej barwna.
masz racje ten guzman bardzo przynudza ..ariaga jest troche zwinniejszy i zabawniejszy ale moja opinia jet taka że zbyt mało jest w tym serialu osób ciekawych i energicznych z bardzo interesującymi wątkami ..