ten serial ma dość dużo odcinkow mogliby nadawać po dwa taj jak było to z zakazanym
uczuciem. kiedyś
Tylko do maja jak dobrze pójdzie:). A po za tym nie po to wykupywali ten serial żeby od razu się go pozbywać. Już wole oglądać ten serial niż jakby mieli dawać po 2 odcinki i potem znowu dawać Heidi i dzieciaki albo jakiś inny program. Pewnie TV4 wcześniej skończy, bo Nieposkromiona miłość ma mniej odcinków.
Jakby mieli więcej telenowel wykupionych to pewnie by dawali po 2 odcinki jak w tamtym roku.
oczywiście że tak ale w świat seriali pisali że miało być więcej telenowel a sa tylko dwa. te które już leciały nie liczę . tych powtórnych seriali .. programow typu reallity jest bardzo dużo chciałabym aby na jakimś kanale leciałe telenowele ktore były kiedyś tak jak robi ten program w którym jest dynastia powrót do edenu i td.. fajnie by było znów zobaczyc rosalinde ścieżki miłosci pogarde ,zemste tajemnice pocałunku,marię z przedmieścia marie mercedes , anite ,cud miłości i wiele innych meksykańskich seriali
Może dadzą coś nowego zamiast tych telek, co lecą po raz któryś na TV4. Ale wątpię, bo kto by oglądał nową telenowele o takiej porze. A po za tym na TV4 i tak nie oglądam telenowel, bo dają o złych godzinach. I ja zawsze oglądam tylko 1 telenowele. Przed tą oglądałem Osaczoną na TV4, ale musiałem niektóre odcinki oglądać na yotube, bo nie mogłem zawsze oglądać.
właśnie, wiesz chciałabym obejrzec corazon indomable z aną brendą contreras lubie z nią seriale super zagrała w zakazanym uczuciu.lubie jak atorka gra różne role. wtedy widać jaki ma talent w corazon indomable zagrała całkowicie inną niż w la que no podia amar .było dużo komentarzy że nie będzie pasowała bo wygląda staro ale moim zdaniem pasuje do tej roli potrafiła zagrać tą role i ciesze się że nie wybrali maite peroni bo ona wątpie czy by potrafiła zagrać mściwą dziewczynę zawsze grała popychadło .
Może w przyszłym roku ją puszczą, bo się nie dawno skończyła. Tylko petycje musisz napisać.
a czy moja petycja coś da to zależy od programu czy wykupią ten serial czy nie .chociarz w to wątpie .