PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=620792}

Przebudzenie

Awake
2012
7,4 3,0 tys. ocen
7,4 10 1 3023
Przebudzenie
powrót do forum serialu Przebudzenie

Świetny!

ocenił(a) serial na 8

Uwielbiam kryminały, a tu w każdym odcinku są aż 2 sprawy do rozwiązania :)
Do tego ciągła akcja, nie ma nudnych momentów :)
Liczę na to, że cały sezon będzie taki - choć przyznaję, że z odcinka na odcinek coraz bardziej mi się podoba , szczególnie 1x05 "Oregon"
Główni bohaterzy także dodają uroku, szczególnie Laura Allen mi się podoba :)

ocenił(a) serial na 7
euphorie8

jak dla mnie Oregon był najgorszy ;)

ps czemu pisze że serial czeka na premierę ?

ocenił(a) serial na 7
euphorie8

Awake jest jedną z najlepszych premier tego sezonu przynajmniej dla mnie. Ostatnio mocno mnie męczą wszystkie procedurale jakie wychodzą w telewizji a ten jakoś mnie wciągnął. Szkoda tylko, że dostajemy tak mało informacji odnośnie głównego wątku i przypadłości głównego bohatera. Ale podejście do tematu jest całkiem niezłe.

ocenił(a) serial na 7
euphorie8

Znakomity kryminał. Kilka spraw na odcinek. Doskonali bohaterowie. Akcja warta jak górski strumyk.
"The Shield".
Polecam ;]

Awake niestety nie jest znakomity. Jest dobry.

ocenił(a) serial na 8
Neevor

Widzę, że ma dobrą opinie, może kiedyś się skuszę - ale póki co lubię oglądać seriale, które wciąż trwają;) i z tych najnowszych Awake podszedł mi:)

Odcinek 9 boski! - Zakończenie zaskakujące i cudowne :)

ocenił(a) serial na 10
euphorie8

Też tak uważam. Na razie najlepszy odcinek z pingwinem. Potem numer 9 a na najniższym stopniu podium odcinek 10.

Fenomenalnie rozegrana akcja serialu, zupełnie nowy pomysł, nieschematyczny rozwój fabuły, koncentrowanie się na wielu wątkach a nie na dążeniu do jednego celu. Do tego świetna gra aktorów. Aż ręce cierpną na myśl że trzeba tydzień czekać na kolejny odcinek!
Awake to niewątpliwi hit sezonu - dawno już nie czekałem z takim wytęsknieniem na kolejne odcinki serialu. Co więcej - nie zawodzę się na nich :)

Już kolejny odcinek być może przyniesie wstęp do finału sezonu. A 17 maja dwa odcinki.

Co się wydarzy? W tym serialu naprawdę ciężko cokolwiek przewidzieć - to jego zdecydowanie bardzo mocna strona. Myślę że szefowa policji będzie stała przed mega dylematem moralnym :)