I jak się podobało? Póki co zdecydowanie najlepszy odcinek, cały czas trzymał w napięciu, no i trochę rozjaśnił cał problem choroby :) No teraz to już się nie mogę doczekać następnego :)
Najlepszy odcinek do tej pory według mnie :) Serial robi się coraz lepszy, ciekawy wątek, byłbym cholernie zawiedziony gdyby nie zamówili drugiego sezonu ;/
potwierdzam jak narazie najlepszy :) Gwiazda odcinka zdecydowanie był pingwin haha tylko widzę tu nieścisłość...skoro tego psychologa chińczyka nie było wtedy na ławce koło pingwina to czemu ten Gabriel spytał "o czym rozmawialiście ? " ...
W języku angielskim słowo "you" oznacza "ty" lub "wy". Tłumacz nie wiedział, że dr Lee był tylko iluzją Britten'a, więc przetłumaczył to w ten sposób.
myślę że to była tylko fikcja. przecież Gabe też widział coś czego nie powinien - schizofremik. Głównemu bohaterowi wszystko zaczyna się mieszać, wyobraźnia(umysł) płata mu figle..
NAJLEPSZY ODCINEK JAK NA RAZIE, ZGADZAM SIĘ.
ale muszę przyznać, że sama zaczęłam się zastanawiać czy jestem normalna :D serial 'głęboki', świetna fabuła, bardzo ciekawie się rozkręca. daję do myślenia. mam nadzieje że nie skończy się na pierwszym sezonie.
xoxo
Świetny odcinek, aż mnie skręca, że nie można jeszcze oceniać serialu, bo to jeden z najlepszych, jakie oglądałam. Nie było ich wiele, ale ten tak mnie wkręcił, że już 6 odcinków wystarczyło, bym chciała więcej! :) Pingwin był fantastyczny, jak zobaczyłam tytuł odcinka wiedziałam, że to będzie coś ciekawego, a po pierwszych kilku minutach stwierdziłam, że to może być najlepszy odcinek do tej pory. I miałam rację :) Ubawiło mnie spotkanie Michaela i Emmy - cóż za szczera dziewczyna! Ale najważniejsze było to stopniowe odkrywanie prawdy o "chorobie" Mike'a, i to, jak poradził sobie z tym chłopakiem. Nieźle ryzykował, ale miał rację - dlaczego to, co inni nazywają prawdziwym życiem, ma być lepsze od tego, co my chcemy uważać za prawdę? Genialne. Oby już planowali drugi sezon! ;)
właśnie nie rozumiem z tym ocenianiem, bo serial wcześniej można było oceniać i w rankingach normalnie zajmuje miejsce i ma średnią ocene. To juz enty serial gdzie nie ma mozliwości głosowania, nie wiem co się dzieje.