PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=620792}

Przebudzenie

Awake
2012
7,4 3,0 tys. ocen
7,4 10 1 3023
Przebudzenie
powrót do forum serialu Przebudzenie

I jak się podobało? Póki co zdecydowanie najlepszy odcinek, cały czas trzymał w napięciu, no i trochę rozjaśnił cał problem choroby :) No teraz to już się nie mogę doczekać następnego :)

ocenił(a) serial na 10
klimuszko

Najlepszy odcinek do tej pory według mnie :) Serial robi się coraz lepszy, ciekawy wątek, byłbym cholernie zawiedziony gdyby nie zamówili drugiego sezonu ;/

ocenił(a) serial na 7
klimuszko

potwierdzam jak narazie najlepszy :) Gwiazda odcinka zdecydowanie był pingwin haha tylko widzę tu nieścisłość...skoro tego psychologa chińczyka nie było wtedy na ławce koło pingwina to czemu ten Gabriel spytał "o czym rozmawialiście ? " ...

kamil665544

W języku angielskim słowo "you" oznacza "ty" lub "wy". Tłumacz nie wiedział, że dr Lee był tylko iluzją Britten'a, więc przetłumaczył to w ten sposób.

ocenił(a) serial na 7
urys

teraz mi się zgadza ,thx :P

ps podwyższył bym ocenę ale się nie da...

ocenił(a) serial na 9
kamil665544

myślę że to była tylko fikcja. przecież Gabe też widział coś czego nie powinien - schizofremik. Głównemu bohaterowi wszystko zaczyna się mieszać, wyobraźnia(umysł) płata mu figle..
NAJLEPSZY ODCINEK JAK NA RAZIE, ZGADZAM SIĘ.
ale muszę przyznać, że sama zaczęłam się zastanawiać czy jestem normalna :D serial 'głęboki', świetna fabuła, bardzo ciekawie się rozkręca. daję do myślenia. mam nadzieje że nie skończy się na pierwszym sezonie.
xoxo

lisedd

Schizofremik? Serio..? Jak można w ogóle popełnić taki błąd. Nie pisz, jak nie wiesz.

ocenił(a) serial na 9
klimuszko

Świetny odcinek, aż mnie skręca, że nie można jeszcze oceniać serialu, bo to jeden z najlepszych, jakie oglądałam. Nie było ich wiele, ale ten tak mnie wkręcił, że już 6 odcinków wystarczyło, bym chciała więcej! :) Pingwin był fantastyczny, jak zobaczyłam tytuł odcinka wiedziałam, że to będzie coś ciekawego, a po pierwszych kilku minutach stwierdziłam, że to może być najlepszy odcinek do tej pory. I miałam rację :) Ubawiło mnie spotkanie Michaela i Emmy - cóż za szczera dziewczyna! Ale najważniejsze było to stopniowe odkrywanie prawdy o "chorobie" Mike'a, i to, jak poradził sobie z tym chłopakiem. Nieźle ryzykował, ale miał rację - dlaczego to, co inni nazywają prawdziwym życiem, ma być lepsze od tego, co my chcemy uważać za prawdę? Genialne. Oby już planowali drugi sezon! ;)

ocenił(a) serial na 4
Salomanka

właśnie nie rozumiem z tym ocenianiem, bo serial wcześniej można było oceniać i w rankingach normalnie zajmuje miejsce i ma średnią ocene. To juz enty serial gdzie nie ma mozliwości głosowania, nie wiem co się dzieje.

ocenił(a) serial na 9
klimuszko

pingwin rozwalił system i stał się gwiazdą tego odcinka
;)