PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=620792}

Przebudzenie

Awake
2012
7,4 3,0 tys. ocen
7,4 10 1 3023
Przebudzenie
powrót do forum serialu Przebudzenie
ocenił(a) serial na 7
keeveek

Zapowiada się ciekawie ale ten trailer z drugiego tematu jakiś mało przekonujący.

użytkownik usunięty
keeveek

Ja też, ale obawiam się, że będzie sytuacja jak z Flashforward. Ludzie napalą się na to, ale Amerykańce stwierdzą, że to ciężki i trudny serial i nie warto go oglądać, więc reszta świata też tak stwierdzi ;)

keeveek

Pilot już jest.
Serial zapowiada się na ciekawy lecz moim zdaniem historia na 1 sezon. Serial będzie ciężki ja pilota 2 razy oglądałem, żeby zobaczyć czy coś mi umknęło. Zmiana filtru obrazu w zależności w jakiej rzeczywistości dzieje się akcja dodaje klimatu. Lecz serial może okazać się zbyt skomplikowany dla amerykańskiej publiczności, kwestia tego jaką oglądalność dla tego serialu przewidziała stacja i czy to się pokryje z ich planami.

ocenił(a) serial na 8
Woj8ech

e tam, czy ja wiem? skoro się nie pogubili w absurdach fabuły Losta, to to przełkną. Na mnie pilot zrobił ogromne wrażenie, czekam na wiecej.

Zgadzam się natomiast, że przed autorami scenariusza strasznie trudne wyzwanie, żeby utrzymać wysoki poziom, zainteresowanie widza, i żeby historia nie osiągnęła poziomu absurdu.

keeveek

brzmi ciekawie, też mam zamiar się za to zabrać. A dla wtajemniczonych: hello to Jason Isaacs :D