PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=620792}

Przebudzenie

Awake
2012
7,4 3,0 tys. ocen
7,4 10 1 3030
Przebudzenie
powrót do forum serialu Przebudzenie

dlaczego żona głównego bohatera po stracie dziecka zachowuje się tak jakby dopiero miała za niego wyjść (czyli kaweczka, śniadanko, buzi buzi bunga bunga)? czyli kretyńsko w tym przypadku. przecież strata dziecka to dla kobiety chyba największy ból, a ona sie zachowuje jakby za miesiąc miała założyć kiecke i na ślub.jestem dopiero po czwartym odcinku, więc jakby to miało się wyjaśnić to uprzedźcie mnie :)

ocenił(a) serial na 7
najlepiej90

dla mnie tu nie ma co wyjaśniać po prostu w końcu pogodziła się ze śmiercią syna i próbuje żyć dalej jak wcześniej

ocenił(a) serial na 7
kamil665544

troche za różowo to jest ukazane według mnie

ocenił(a) serial na 7
najlepiej90

to tylko serial ;P chciałbyś oglądać jak ona ryczy przez cały sezon powtarzając "mój syn nie żyje,moje życie nie ma sensu" ? jeśli tak to polecam oglądać Walking Dead...

kamil665544

cóż, według mnie ona reprezentuje klasyczne wyparcie. dlatego tak ciężko im się na początku dogadać, dlatego ona w ogóle nie chce gadać o swoim synu. nie wydaje mi się żeby to było aż tak, żeby zraz przed ołtarz miała iść, ale to był ten czas "przed Rexem". przeprowadzką chce udowodnić, że nie ucieka. a ucieka, choć się nie przyznaje.