Jak dla mnie Merlin i Morgana mogli by się "zakochać :D" czy coś w tym stylu. Moim zdaniem Gwen do Artura nie pasuje. A ten biały mały smok jest słodki :P
hehe ciekawe spostrzeżenia masz ;)
co do pierwszego : to jest baaardzo mało prawdopodobne ;P
co do drugiego : Zgadzam sie xd
trzeciego : jeśli smoki mogą byc słodkie to ten chyba jest :D
Całe szczęście że nie tylko ja myślę, że Artur i Gwen to bardzo źle dobrana para. Już bardziej do niego pasuje Mithian
Jak dla mnie to ta aktorka się nie nadaje do tej roli :P
Ale to moja opinia ,każdy może mieć inną :)
Ale chyba większość ma taką samą :) Kogo bym nie spytała to mówi że z Gwen jest coś nie teges.
no w sumie to i racja :D Mi ona od początku nie pasowała :p Ja myślałam że ona będzie jakąś super pięknością ,a jest taka raczej hmm.. normalna :) Katie odtwórczyni roli Morgany jest bardzo ładna :D Już by sie bardziej nadawała xd
właśnie, a Gwen jeszcze mniej mi się podoba po tym jak zobaczyłam jedno ze zdjęć z 5 serii, a mianowicie Gwen w czarnej sukni (to zdecydowanie nie jej kolor) z włosami które wyglądają jakby były... obleczone folią albo obficie potraktowane żelem. Fatalną fryzurę jej zrobili :/
muszę zobaczyć to zdjęcie :D
Jak dla mnie lepiej by jej było w prostych włosach ;)
kto wymyślił ze Morgana i Merlin mieliby się spiknąć
a Gwen pasuje do Artura
jak wam się nie podoba serial to napiszcie swój
Zdziwiłabyś się, ile z nas to wymyśliło. Frakcja Merganowców jest liczna. Gwen nie pasuje do Artura. A Aithusa to jedyny sympatyczny smok.
1. no, też bym chciała lub coś w tym stylu :d
2. Zgadzam się, mogli wybrać inną aktorkę do roli Gwen, już Morgana jest ładniejsza, nie mam nic do Angel ale do tej roli po prostu nie pasuje
3. tak, słodki jest :) tylko dlaczego uratował Morganę?
1. Wtedy przestanę oglądać...chyba...on jest dla niej za fajny.
2. Wg mnie fajny pomysł, żeby dać Angel do tej roli. I pewnie będę w mniejszości, ale dla mnie Morgana wybitnie nie jest ładna...ale to tylko i wyłącznie moje zdanie, nie napadajcie na mnie, proszę :)
3. Jest słodki, ale nie mam pojęcia, o co z nim chodzi ;)