Kolejny temat czas zacząć ! ;)
Ja też! Tak siedziałam i założy czy nie, czy czekać na ostatnią osobę ^^
Dziękuje za rozwianie niepewności :)
http://shut-up-merlin.tumblr.com/post/35367733103/i-loved-the-jackass-films-when -i-was-young-id Alexander :D
Juz się bałam że sie nie zmieści i bym nie wiedziała co napisać ;p
Jaki to jest uroczy chłopak^^
No, jeszcze jeden taki temat i będziemy mieć problemy z nazwami :D A tak wgl, to jest to nasz 6 temat :D
http://i1213.photobucket.com/albums/cc480/horror-zombie-gem-alternate/Merlin%20G IFS/leaving.gif
Idziemy oglądać nowy odcinek :P
Odpowiedź do Nimfadora (jak tylko się tu pojawi):
Mieszkam w Hatfield, niedaleko Londynu. Tylko 20 minut pociągiem i już jestem w stolicy ;D
Muzeum odwiedziłam dwa lata temu i teraz sobie pomyślałam, że wypadałoby pojechać tam jeszcze raz, by zobaczyć, co się zmieniło. Szkoda tylko, że właściciele muzeum w stolicy nie wpadli na pomysł, by przenieść figurkę do nich.
Jestem, jestem, mogłabym ominąć takie forum? :)
Ja byłam w Madame... tak z 1,5 roku temu. Jednak musisz przyznać, że ceny są powalające ;) Jak pojadę do Londynu nast. razem pewnie znowu sie wybiorę :P a swoją drogą, to akurat Merlina powinni mieć obowiązkoweo :)
Ps. Pytanie może nie z tematem, jeśli nie chcesz nie odp ;P Mieszkasz w anglii od małego, czy przeniosłaś się jakoś później? Bo myślę nad studiami w Anglii i tak się pytam ludzi co sądzą o UK :)
Sorki, ze dopiero teraz odpowiadam, ale musialam juz isc do pracy (teraz jestem w polowie mojej przerwy).
W Anglii mieszkam od 2006 roku,a Hatfield to jest moje trzecie miasto, ktore wybralam ze wzgledu na prace. Z tego, co wiem, to studia w Anglii sa krotsze niz w Polsce i latwiejsze. Jesli naprawde stoisz dobrze z jezykiem angielskim, to jak najbardziej probuj. Mysle, ze warto. Tylko uprzedzam - mieszkania sa koszmarnie drogie. Przez co norma jest, ze wynajmuje sie domy w kilka osob. Tak tylko uprzedzam zawczasu. Najtaniej jest na polnocy Anglii, ale nie wiem, ile tam jest szkol. Hatfield, gdzie mieszkam, jest miastem typowo studenckim, gdzie sie az roi od uczelni, ale... niestety jest drogo. Ale decyzja nalezy do Ciebie. Jesli jeszcze bedziesz miala jakies pytania, to pisz smialo :)
Chyba sobie zrobię taki nadruk na koszulkę ;D A co tam, niech ludzie wiedzą, jaki jest mój ulubiony serial ;D
O 7 odcinku:
We’ve known King Arthur to be pig-headed before, but his blindness to the truth has dire consequences this week as season five hits the halfway mark. After the blinkered royal falls from his mount during an ambush by brigands, he rounds on poor stablehand Tyr and accuses him of sabotage. Anyone who saw last week’s cheery chapter in the Dark Tower will know who’s really to blame, and even though Merlin turns detective to draw out the culprit, he’s soon fighting against time.
But Merlin’s amusingly crabby alter ego makes an overdue return, and the line “Keep yer grubby hands off my dumplings” is a surprise, so it’s not all doom and gloom.
Morgana finds herself in a unique position of power, having a Camelot insider under her spell - and now the pair hatch a plot to murder the king. But when stable hand Tyr Seward becomes caught in the crossfire, he threatens to ruin everything. Can a suspicious Merlin unravel the truth before it is too late?
Naprawdę 21.05? Wow, coraz wcześniej! A, bo coraz więcej par pewnie odpada z tańca:P
Hehe, to nie może być opis dystrybutorów. xD Zbyt dowcipny. Czy 7 odcinek nie miał być o tym druidzie, czy cuś?
No nie wiem, ja to mam z fanpage'a Colina na fb :)
Taa tylko że znowu tutaj źle tytuły odcinków podali. Na początku właśnie było coś z druidem, ale 7 odcinek ma tytuł "A Lesson in Vengeance"
Nieprawda. Wystarczy mi młody Merlin... - większe szanse na ujawnienie jego magii :D
Niby tak. Ale za to gdy pojawia się stary Merlin można spodziewać się dużej ilości śmiechu. :)
widzę, że jak sobota, to i istne szaleństwo tutaj!:) właśnie nadrobiłam Wasze posty i musze przyznać, że jesteście nieźle zakręceni!:D
@milka19: padłam po przeczytaniu Twojego komentarza, ale racja, też nie wiem jak moje serce wytrzyma prawdziwego evil Merlina;D
@xena_4: nie wiedziałam, że Colin potrafi gotować!:O no przepraszam bardzo, ale czy on nie jest zbyt nierealny, żeby był prawdziwy? Toż to chodzący ideał! *.*
EDIT: to zdjęcie Merlina z włócznia jest faktycznie obiecujące :D czyżby ujawnienie??
Faktycznie ja się obawiam o Merlina, bo ile można żyć w takiej niepewności i strachu, że ktoś się dowie.