PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37867
6,3 3 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

Witam, nie wiecie może kiedy będzie najnowszy sezon merlina w axn?

artur0892

Mi nic nie wiadomo, ale tutaj masz wszystkie odc za darmo, bez logowania itp. itd. - http://przygodymerlina.blogspot.com/

artur0892

5 postów niżej założyłem podobny temat, litości mamy 21 wiek, a niektórzy dalej z lenistwa spamują bo im się nie chce przewinąc.

Morlin

Oj nie czepiaj się tak Morlin;)

LadyMorra

starość nie radość, spore doświadczenie na www i efekt gwarantowany. nie wiem Lady ile masz lat, ale społeczenstwo z jednej strony szybciej dojrzewa, a z 2 coraz głupsze. kiedys mtv i viva to były kanały muzyczne, teraz znalezc tam teledysk to ciezko...zamiast tego randka z moja mama...no nic ja sie przerzucam na mamuski w takim razie skoro tak tv twierdzi....

Morlin

Ale ja miałam na myśli czepianie się tego, że niektórzy nie chcą przewinąć.
A co do Vivy itp. to ja rozumiem. Sama nigdy nie przerzucam na te kanały, bo to obrzydlistwo. Byleby ludzie nie poświęcali czas na rzeczy ważne.

LadyMorra

trzeba się czepiać, bo to jest zwykłe lenistwo, na niektórych forach dostałby bana z miejsca i nie mógłby mieć pretensji. jesteśmy zalewani spamem, ludzie mają jakąś informację w newsie podane, a potrafią pod tym samym artykułem pytać o to co jest podane.