PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37868
6,3 3 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

Właśnie po raz drugi oglądałam Przygody Merlina 5 sezon odc 13 i na końcu tego odcinka po śmierci Artura taka piosenka fajna leci jak ten smok już przywiózł Merlina i Artura...szkoda że to już koniec 5 sezonu ale mam nadzieje że zrobią 6 :D

agata003

Nie ma co liczyć na 6 sezon :( To już ostateczny koniec

agata003

Nie wiem jak się nazywa, ale ogólnie świetny soundtrack. Uwielbiam tą melodię.. dobrze się przy niej płacze ;p

ceecilee

Ja też mam nadzieję że zrobią szósty. Choćby za 10 lat;)

LadyMorra

Nie będzie 6 sezony Przygód Merlina, ale będzie spinn-off tego serialu.
Moim zdaniem akcja będzie działa się w współczesnych czasach jak Merlin jest już stary i Artur się przebudził.

Seba_paj

Nie będzie spin-offów, bo aktorzy zrezygnowali z gry w serialu

ayramia128

Może się trochę gubię, ale przecież w spin offach mają występować inni aktorzy.

ocenił(a) serial na 10
agata003

Czy może chodzi Ci o tą melodię, co Merlin wrzuca miecz do jeziora? Bo jeśli tak, to będę w stanie Ci pomóc. :)

Piratka16_2

no o tą mi chodzi....:)

ocenił(a) serial na 10
agata003

Wejdź na C h o m i k u j, wpisz piratka16, potem znajdź u mnie folder Przygody Merlina, soundtrack sezon 3 i utwór nr 18 - Finale - The Sword in the Stone. Słuchaj jej całej, to na pewno ta melodia, z 5 sezonu jeszcze nie ma soundtracku, ale te melodie się powielają. Zajrzyj na sezon 4 i utwór nr 19 - The Labyrinth of Gedreth, piękna melodia, a utwór nr 04 - The burial to melodia jak Merlin chował Lancelota, przy której chce się płakać. ;) Niestety linków nie można tu podawać, więc tak musiałam Ci to napisać. Mam nadzieję, że pomogłam. ;)

Piratka16_2

Mi natomiast chodziło o: The Bond of Sacrific.. piękne
Dziekuję bardzo za wszystkie utwory!!!

ocenił(a) serial na 10
ceecilee

Ach, no bo myślałam, że o tą Ci chodziło, ale jeśli znalazłaś to się cieszę, że pomogłam. Z niecierpliwością czekam na soundtrack z 5 sezonu, więc jak chcesz to zaglądaj tam co jakiś czas. Pozdrawiam. ;)

Piratka16_2

dzięki :)