PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37868
6,3 3 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

Jak sądzicie kto będzie wrogiem Merlina w 4 sezonie oprucz Morgany ?

ocenił(a) serial na 10
michal_12_filmweb

może Morgause, może ponownie Nimue, jakieś magiczne stwory ...ktoś napewno się znajdzie ;p

ocenił(a) serial na 10
MilkaBros

oby Nimue wróciła dopiero by się działo jak by wróciła Merlin zarłby się z nią ?

ocenił(a) serial na 9
michal_12_filmweb

Myślę że będzie nim słownik ortograficzny.

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 10
MilkaBros

jak myślicie w 4 sezonie pojawią się gorgony i Merlin je uwięzi w księdze którą stworzy ?

michal_12_filmweb

Myślę,że oprócz Morgany to Morouse(w końcu nie znaleźli jej ciała) i Mordred.

ocenił(a) serial na 10
Morgana_Morgouse

jęśli Morguse wróci to będzie już wiedziała że Merlin jest czarownikiem to jest moje zdanie a wy jak sądzicie ?

ocenił(a) serial na 10
michal_12_filmweb

też tak myślę
w końcu on celował do niej z Gajuszem w 3*13

ocenił(a) serial na 10
MilkaBros

ja myślę że nie zauważyła że to on w nią celował i dalej nie będzie wiedziała o Merlinie, a jak przyjdzie to Merlin będzie miał dwa razy większa moc ( tylko tak sądzę ale w ostatnim odcinku Gajusz kazał mu się przygotować na ich powrót żeby miał siłę zabić je.)

ocenił(a) serial na 8
AdriannaDiana

Po pierwsze po uderzeniu Gajusza jeszcze trzymała się na nogach , to Merlin ją zabił , tak więc Morgouse odpada. Co do wrogów to na pewno Mordred , Morgana pewnie nie będzie wrogiem skoro ma mieć z nim romans . Będzie wrogiem Artura . A propo nie zauważyliście że Gwen to taka latawica , gdzie wiatr zawieje tam i ona , Arcio , Lancio itd . Co do specjalnego treningu , to na pewno , może wreszcie nauczy się wykorzystywać swoją potęgę . Chciałabym żeby było tak jak w uczeń czarnoksiężnika , Ze gdy Merliś będzie już stary weźmie sobie 3 potężnych uczniów .

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Moim zdaniem gdyby Merlin częściej przebywał ze smokiem to na pewno smok nauczyłby go wykorzystywać swoją potęgę

ocenił(a) serial na 8
michal_12_filmweb

Tym bardziej że smok znał to megamocarne zaklęcie które rozwaliło najpotężniejszego czarodzieja wszech czasów , a przekazanie tej wiedzy zajęło mu tyle co dmuchnięcie na Merlina .

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

macie rację Enterraz i michal_12_filmweb zgadzam się z wami. to by było ciekawe i fajne.

ocenił(a) serial na 8
AdriannaDiana

A właściwie niby czemu Merlin i Morgana mieliby mieć romans ? Ona nie chciałaby go uwodzić , w końcu wciąż ma go za zwykłego sługusa , z kolei on też raczej do niej nie żywi ciepłych uczuć , skoro raz ją otruł a drugi praktycznie zabił .