PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37868
6,3 3 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

Merlinowe fanfiction

ocenił(a) serial na 10

Polecacie może jakieś ciekawe fanficki? Błaaagam, bo to co znajduję ma tak utarte już schematy,
że żyć nie mogę. Wszystko co ciekawego znacie, wrzucajcie, a będę dozgonnie wdzięczna.

PS Tutejsze "forumowe" opowiadania można pominąć, bo chyba wszyscy je znają. xD

ocenił(a) serial na 10
Ascello

Ach, i żeby nie było, że ja nic od siebie nie daję: http://previous.delicious.com/pestis/fandom%3A-merlin ---> Wszystkie zebrane przeze mnie linki, które mi się spodobały. Na razie w liczbie 141. Wszystko pięknie opisane i otagowane. ;)

Ok, nie wszystkie, bo co najmniej drugie tyle mam pozapisywane w miejscach do których wam linków przesłać nie mogę (między innymi w "followed" na ff.net.), ale staram się systematycznie listę uzupełniać. Tylko na razie strona ma buga przy tagowaniu, który mnie wpienia, więc trochę zwolniłam tempo, ale ogółem uzupełniam. xD

Ascello

Czytałam ich bardzo dużo, ale po finale jakoś nie miałam serca by czytać dalej. Dopiero niedawno znów zaczęłam.
Jak skończę egzaminy to przejrzę, bo mam chyba z 200 w zakładkach zapisane i dam znać :)

ocenił(a) serial na 10
Lady_MM

Wow, tak szybko posty w innych tematach przybywają, że nawet nie zauważyłam, że ktoś odpowiedział. ;)