PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37809
6,3 6 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

Podziękowanie

ocenił(a) serial na 6

W tym temacie chcę bardzo gorąco podziękować Simene (alias cat84) za jej szybkie i naprawdę dobre tłumaczenia 4 sezonu. Chapeau bas!
Twoja praca jak najbardziej zasługuje na osobny wątek ;)

ocenił(a) serial na 10
elwiria

przyłączam się ! :D to dzięki cat84 taki nieuki z angielskiego jak ja mógł każdej niedzieli oglądać Merlina z polskimi napisami :D

ocenił(a) serial na 10
resoviak17

Dziękuję wszystkim za pobieranie i za uznanie (to był mój debiut tłumaczeniowy i wiem, że czasem za szybko napisy przeskakiwały, ale z każdym odcinkiem starałam się dopracowywać). Sorry za literówki, bo te też się zdarzały, a nie wszystko sama rozumiałam, więc dobrze było wesprzeć się wersją angielską Choć zachęcam do oglądania bez napisów, bo sama ta robię – jeśli ktoś rzeczywiście ma problem z językiem to po to napisy właśnie są. Nie tłumaczyłam jedynie odcinka 1 i 5, resztę mam w całości na swoim chomiku. Taki serial jak „Merlin” po prostu chciało mi się tłumaczyć i była to przyjemność. Szkoda, że to już koniec… do następnego roku mam nadzieję jakoś wytrwamy 

ocenił(a) serial na 10
simene

Naprawdę Twoje napisy były bardzo dobre. Akurat mi nie są potrzebne, ale moja mama i moja siostra jak najbardziej ich potrzebowały, więc podziękowania od nas trzech: ich radość, gdy mogły obejrzeć Merlina od razu była ogromna ^^
Fakt faktem, czasem robiłam korektę, ale ogólnie są bardzo dobre. Także wielkie dzięki (chomik Yasminova). Mam nadzieję, że jak dobrze pójdzie, to zajmiesz się i dalszymi tłumaczeniami. Pozdrawiam! :)

ocenił(a) serial na 10
elwiria

Ja także przyłączam się do podziękowań :)

ocenił(a) serial na 8
iwek33

Dokładnie, ja też bardzo dziękuje! :P
Często oglądałem angielską wersję, bo nie mogłem wytrzymać, ale jak tylko były wersje z napisami to oczywiście że wybierałem napisy - w razie gdybym czegoś nie zrozumiał itd.

Mam nadzieję, że za rok tez będzie Ci się chciało tłumaczyć :P
I mogli by na tym iitv szybciej wstawiać odcinki z twoimi napisami ;/

ocenił(a) serial na 8
elwiria

Absolutnie zasłużone podziękowania. Również się pod nimi podpisuje. Dzięki! To dzięki Tobie tak szybko mogliśmy delektować się Merlinem :]