PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37811
6,3 6 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

Temat założony specjalnie na potrzeby naszego dzieła, abyśmy nie spamowali forum z
kontynuacjami :D.

ocenił(a) serial na 10

Nie mam fb ;( (serio :D)

ocenił(a) serial na 9
Nimfadora_2

Ja mam od niedawna :D Założyłam pod presją klasy, bo tylko tam pisali o jakichś przełożeniach sprawdzianów, czy coś...

użytkownik usunięty
Nimfadora_2

uh. ;d. albo zakładasz, albo wymyślamy coś innego. :D.

ocenił(a) serial na 10

Przykro mi, nie założę, uważam, że za dużo inf. o mnie w internecie dostępnych dla wszystkich :P Nie przejmujcie się mną, najwyzej będziecie coś czasem do mnie pisać ;D albo ja do Was ;P

ocenił(a) serial na 10
Nimfadora_2

Ja też nie mam fb i raczej go nie założę ( z tych samych powodów:) Jeśli coś to mo.żemy pisać tu, albo coś się jeszcze wymyśli...

ocenił(a) serial na 8
Nimfadora_2

Też nie mam fb... xd

ocenił(a) serial na 10
Lellandra

też nie mam :) myślałam, że będę jedyna która nie ma

ocenił(a) serial na 9

To może niech każdy to jeszcze do jutra przetrawi i się zdecydujemy tak na 100% :D Ja jakby co jestem na tak za wszystkim co postanowicie, bo jutro może mnie na forum nie być (głupia wizyta u dentysty...)

ocenił(a) serial na 9

A znacie kogoś, kto kiedykolwiek zakładał jakieś forum? Ja bym mogła ale nie mam pojęcia jak :P

ocenił(a) serial na 10
agga_95

Nie no to w takim razie fb odpada raczej. Musimy coś znaleźć tak, żeby wszystkim odpowiadało. Ale to jeszcze jak to napisałaś, niech każdy się na spokojnie zastanowi i wrócimy do tego jutro ok?
Nie mam pojęcia i nie znam nikogo takiego ;/
A więc limit - także do napisania jutro :)

ocenił(a) serial na 6
rasp_filmweb

Mogę ja coś podpowiedzieć - zamiast forum, najlepiej po prostu założyć bloga. Ja tak umieszczam wszystkie swoje opowiadania.

xena_4

Tylko my chcemy to razem pisać

ocenił(a) serial na 6
ayramia128

Owszem, pod warunkiem, że rozdziały nie będą za długie (nie wiadomo, jak wytrzyma to limit tematów )

agga_95

Ja umiem mogę spróbować zrobić najzwyklejsze w świecie forum :)

ocenił(a) serial na 9
ayramia128

To działaj i daj znać czy Ci się udało :)

agga_95

http://merlinomania.phorum.pl
Wyszło coś takiego :D

ocenił(a) serial na 9
ayramia128

Cudnie :D No to zakładamy konta!

ocenił(a) serial na 10
agga_95

Lecę! :D dziękuję! :)

ocenił(a) serial na 10
Nimfadora_2

założyłam konto już ;p

ocenił(a) serial na 9
Zielonoo

Tak się zastanawiam: tamto forum będzie tylko do spraw książkowych, a normalne dyskusje będą prowadzone tutaj czy jak?

ocenił(a) serial na 7
ayramia128

Zarejestrowana! Świetny pomysł z tym forum :D

ocenił(a) serial na 10
PozdrawiamWas

Dołączę się do was i postaram się pomóc przy książce :D

ocenił(a) serial na 9
iwek33

Zapraszamy do współpracy :D

ocenił(a) serial na 10
agga_95

Uff opanowałam tamto forum

ocenił(a) serial na 9
iwek33

Idzie się przyzwyczaić :D Tam dużo wygodniej będzie się pisało opowiadanie :)

ocenił(a) serial na 10
agga_95

No bo nie ma tych limitów i nic nie popsujemy zbyt dużą ilością wypowiedzi :)

iwek33

Były limity nawet w ilości wyrazów. Boże, ile ja to wszystko usuwałam :P

ocenił(a) serial na 10
ayramia128

Aha nie wiem nie pisałam jeszcze tak długich wypowiedzi

klaudia_915

Uwielbiam wracać z uczelni i dowiadywać się jakie są postępy ;p Ja studiuję medycynę więc mogę czuwać nad medycznym aspektem książki np. coś o pracy Gajusza jakby się trafiło. Juz sie loguję ;p Ale fajnie :) UWIELBIAM WAS ;D

ocenił(a) serial na 10
carolina8977

Pytanie z innej beczki: jak jest na studiach medycznych, trudno się dostać?.. Bo ostatnio myślałam nad tym , może sie wybiorę...

ocenił(a) serial na 9
Roksolana_13

Też nad tym myślałam, ale ostatnio skłaniam się ku stomatologii... Eh, zobaczymy jak to będzie :D Ponoć na medycynę jest strasznie trudno się dostać, w Krakowie średnio 2 osoby z każdego biol-chemu się dostają...

ocenił(a) serial na 10
agga_95

Rzeczywiście trudno się dostać... Ja nawet na bio-chemie nie jestem:(

carolina8977

Ja także dołączam się do Waszego świetnego pomysłu :) loguję się.

carolina8977

Ha, nie spodziewałam się takiego pytania tu na forum ;p Ja jestem w Łodzi na wojskowo-lekarskim ( proszę nie wyciągać pochopnych wniosków - z wojskiem mamy mało wspólnego jeśli nie podpiszemy umowy, czyli kończymy na tych samych zasadach co cywilny ) Czy trudno? Powiem ci, że zasady liczenia punktów z matury się teraz zmieniły do tego co ja miałam, nie było tego mnożenia więc tego nie ogarniam. Ja startowałam dwa razy. Poprawiałam maturę bo rok wcześniej bym się ze swoim wynikiem dostała ale w moim skoczył próg mocno do góry. Za moich czasów brali rozszerzoną fizę, chemię i biologię. Nie wiem jak to teraz jest z ta matematyką.
Jeśli na prawdę czujesz, że to to, to nie ma piękniejszych studiów. Ale to trzeba naprawdę kochać bo studia są bardzo ciężkie. Da się oczywiście przeżyć, nie jest to niemożliwe i spokojnie znajdziesz czas na imprezy czy wyjścia do kina ale nie ma takiego luzu jak czasem opowiadają mi studenci innych wydziałów. Ja jestem obecnie na 4 roku. Jak coś to słurze pomocą. Pyatj o co chcesz. Może żeby nie robić śmietniska z forum zapraszam na priva ;p A skąd jesteś? I gdzie byś chciała iść, znaczy do jakiego miasta?

ocenił(a) serial na 10
carolina8977

Kurczę, zazdroszczę tych studiów. Zawsze chciałam iść na ten kierunek. Zapytam tak, jakie są szanse przyjęcia na studia medyczne?

klaudia_915

Jak ja się przyjmowałam to na wojskowo-lekarski próg był 230 na 300 możliwych z matury ( czyli nie tak źle ale to Łódź, Wrocław jest np. wyższy ). Jaki jest teraz nie wiem ale z pewnością wyższy.

ocenił(a) serial na 7
carolina8977

To mamy już specjalistkę od medycyny i polskiego oraz oczywiście kilkanaście (może kilkadziesiąt) łebków pełnych pomysłów i wyobraźni. Z tego powstanie coś fajnego :D

ocenił(a) serial na 10
PozdrawiamWas

z chęcią się dołączam, ale niestety tylko z pomysłami, ponieważ pisać to ja za bardzo nie umiem, chociaż mam chęci :D

ocenił(a) serial na 7
politemonkey

Fajne profilowe XD

ocenił(a) serial na 10
PozdrawiamWas

prawda? Uwielbiam to zdjęcie :D <3

ocenił(a) serial na 10
PozdrawiamWas

To ja mogę się zająć oprawą muzyczną uczt :D

ocenił(a) serial na 10
Nimfadora_2

A ja geografią jak będzie trzeba ;p

ocenił(a) serial na 10
Zielonoo

To mamy już specjalistów od : polskiego, medycyny, historii, umysł ścisły zajmujący się oprawą muzyczną, geografii, oraz na razie! kilkanaście pięknych główek z niesamowitymi pomysłami, tak jak pisała PozdrawiamWas :). Mamy moc :D

ocenił(a) serial na 10
klaudia_915

Jesteśmy po prostu genialni :D razem moglibyśmy zdobyć Nobla :D

Nimfadora_2

Jak nam dobrze pójdzie to postaramy się o zgodę do publikacji i zostaniemy sławni. Już widzę jak na pierwszej stronie będzie lista autorów a tam same nicki z filmweba ;p

ocenił(a) serial na 10
carolina8977

Ale będzie fajnie jak dostaniemy taką zgodę na publikację, a w ogóle nasza książka nie ma tytułu macie jakieś pomysły?

klaudia_915

Nie wiem czy się przyda, ale jakby co ja bym mogła pomóc z prawem i jakąś organizacją administracji na dworze :D Oczywiście pomysły też będę dołączać - tylko muszę zacząć je spisywać, bo najlepsze to późnym wieczorem do mnie przychodzą, a rano ich nie pamiętam :P

ocenił(a) serial na 10
Lady_MM

Jestem chętna do pomocy przy pisaniu książki o ile można :)
Tylko najpierw muszę się z wszystkim zaznajomić, przeczytać i założyć konto na forum :D

ocenił(a) serial na 9
asia199m

Każda pomoc się przyda :D

ocenił(a) serial na 10
agga_95

Okej :D ciesze się :)