Dobra, wszyscy chętni piszą, gdzie najlepiej by im pasowało, żeby do jakiegoś kompromisu dojść.
I może też kiedy.
Sugeruję Warszawę. ;)
Ja mam kamerkę ale na laptopie chyba że siostra mnie dopuści do laptopa na czas rozmowy
Ja będę jechać do Krakowa przez Częstochowę gdzie dosiądzie się moja koleżanka więc ktoś z tych terenów może się do nas dosiaść. Ja mam niebieską koszulę i kupię sobie czerwona apaszkę ;p Ale będzie super, już nie mogę się doczekać. szkoda, że część nie może jechać. Dla nich powtórzymy to w wakacje. Ascello zdecydowałabyś się, to tylko dwa dni. Warto się spiąć wcześniej z nauką i nadrobić na zapas i pojechać.
A mogłabyś podać, co to za pociąg i o której będzie w Częstochowie a potem w Krakowie? Bo może bym sie dosiadła...
To się tak zgadamy, żebyśmy razem pojechały. Joanka się dosiądzie i ty w Częstochowie i razem dojedziemy tak żeby nie być w Krakowie za wcześnie i nie za późno.
Kurczę, ja bym nawet pojechała, ale jeszcze nie na 100%. Jak myślicie ile by nas nocleg wyniósł?
Ja niestety nie dołączę do was ani w Krakowie ( za daleko) ani w sobotę na Skypie. Szczerze żałuję ;(
Podsumowuje listę chętnych na wyjazd ( w razie błędów proszę poprawiać ):
Na pewno jadą:
carolina8977
joanka
agga_95
Roksolana_13
rasp.filmweb
iwek33
Joasia_23
Kristal
Zastanawiają się:
Ascello
rainbow_9
10Justi10
Lellandra
Nie wiem co z tobą Xena_4. Przyjedziesz do nas z Londynu :)
Czyli na 100% jedzie 8 osób.
To nie najgorzej, może jeszcze zdecyduje się trochę osób do tego czasu :)
Pamiętajcie, bierzcie znajomych jeśli się boicie :D Może jacyś kumple do ewentualnej obrony się znajdą? ;>
No i w sobotę oczywiście skype, kto tam jeszcze by chciał :)
dziekuję, że mnie pominęłaś:P no przecież, że jadę chyba, że specjalnie mnie opuściłaś, delikatnie cos sugerując..
żartuję:P
To już 9 osób :D Nie wiem jak wy, ale ja już siedzę jak na szpilkach i nie mogę się doczekać :D
Niestety nie jadę:( Rodzice mi nie pozwolili, ale na skype chętnie porozmawiam...
Ja bardzo chętnie bym zobaczyła się z Wami i przy okazji zwiedziła Kraków. Jest tylko mały problem - ja będę na święta w Polsce i 28 grudnia niestety już wracam do Londynu. Próbowałam wywalczyć w pracy, bym mogła być w PL chociaż do Nowego Roku, ale niestety szefostwo jest cholernie nieugięte :( Chyba, że zdarzy się jakiś cud, ale na to nie liczę :(
Zmodyfikowana wersja z poprawkami:
Na pewno jadą:
carolina8977
joanka
agga_95
rasp.filmweb
iwek33
Joasia_23
Kristal
karmelka_ ( sorry za pominięcie ale przy tylu postach musiałaś gdzieś mi umknąć )
Zastanawiają się:
Ascello
rainbow_9
10Justi10
Lellandra
ayramia128
Przez to, że Roksolana_13 nie jedzie to nadal jest 8 osób
Też już nie mogę się doczekać. Mam nadzieję, że będzie nas jeszcze więcej.
Aha a w sobotę na sypie będą gadać martyna111b karolina89777 ayramia pozdrawiamwas rasp222 agga9595 ascello.fw kama.201
mój skype joanna_mrugas ( Joanna Mrugas) :) mam nadzieję że po merlinie będę miała dostęp do skype'a :D
też dołączyłabym się się do gadaniny po następnym odcinku :) mój nick to politemonkey :D
kocham was ludzie:)!!!Zlot fanów Merlina....fajny pomysł z tymi apaszkami:)Pozdrawiam<3
Zawsze można założyć wspólnego maila, każdy dostanie hasło i powrzuca się tam zdjęcia :) Podejrzewam że więcej osób weźmie aparat ;) No ale jest jeszcze sporo czasu...
W tą sobotę będę gadać z sąsiadem i ustalać szczegóły co do naszego oglądania Merlina w restauracji (czy na 100% będzie projektor itp) Więc mam pytanko: Czy te osoby, które jadą na 100% to jest takie stuprocentowe 100%? I jaką orientacyjnie podać liczbę osób? Bo trzeba stolik zarezerwować.