PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37812
6,3 6 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

Zlot Merlinomaniaków

ocenił(a) serial na 10

Dobra, wszyscy chętni piszą, gdzie najlepiej by im pasowało, żeby do jakiegoś kompromisu dojść.
I może też kiedy.

Sugeruję Warszawę. ;)

merlingirl

Też jutro dam znać, bo będę ze znajomym i muszę się dogadać jak mu tam pasuje ;))

agga_95

ja tez praktycznie na pewno:) i jeszcze rekrutuję pare osób, ale nie gwarantuję na razie, że pojadą:P

ocenił(a) serial na 10
karmelka_

Moja siostra się zastanowi :) więc jutro dam odpowiedź czy jedzie

ocenił(a) serial na 8
agga_95

A o której byśmy się tak mniej więcej tam spotykały? :>

ocenił(a) serial na 10
Lellandra

Oj to zależy od osób z dalszych regionów, ale myślę, że później niż o 16 to nie ma sensu, bo praktycznie ciemno wtedy będzie

ocenił(a) serial na 9
rasp_filmweb

Czemu nie ma sensu później jak o 16? Właśnie moim zdaniem jak najbardziej ma sens, bo Merlin będzie koło 21 dopiero a niektórzy jadą z daleka i na pewno się pospóźniają. Poza tym... czy pozwolą nam siedzieć tyle godzin w tej restauracji?

joanka

To się wszystko jeszcze dokładnie ustali. Nie znamy przeciez na razie dokładnie rozkładów jazdy itp. a w razie czego, przeciez do restauracji pójdziemy wieczorem, najpierw sie zakwaterujemy w tym schronisku, poznamy sie i trochę odpoczniemy po podróży:)

ocenił(a) serial na 9
karmelka_

Właśnie, bo na początku grudnia i tak będzie zmiana rozkładu jazdy pociągów. Mamy jeszcze czas na ustalenie godziny. Btw sprawdzałam na mapce i fajnie, że ta restauracja i nocleg są tak blisko siebie i dworca:)

ocenił(a) serial na 9
joanka

Specjalnie wyszukiwałam takiego noclegu, żeby nie trzeba było się tłuc przez pół miasta :D

ocenił(a) serial na 9
Ascello

a ja mam takie zapytanie. czy beda jakies osoby plci meskiej? bo jesli tak to moi rodzice zaczna miec powazne watpliwosci... sory za brak polskich znakow, ale pisze z telefonu :)

agga_95

Myślałam że wezmę znajomego, ale w takim razie on odpada, a ja poszukam sobie jakiejś innej osóbki do towarzystwa :D

ocenił(a) serial na 9
Joasia_23

nie chcialam psuc planow, ale moi rodzice sa nieugieci

agga_95

Nie ma sprawy :) A Ty ich przekonuj, im więcej nas tym lepiej. Już się nie mogę doczekać :D

ocenił(a) serial na 10
agga_95

tak ja mogę napewno i chyba wezmę ze sobą koleżankę:)

ocenił(a) serial na 9
merlingirl

A wasi znajomi się nie zanudzą? :P Bo my pewnie głównie o Merlinie będziemy nawijać :D

ocenił(a) serial na 10
agga_95

nie spoko ,moja kolezanka też jest wielką fanką Merlina:)

ocenił(a) serial na 10
Ascello

Kurczę, ale Wam zazdroszczę! ;P Nie było mnie kilka dni i proszę, ile mnie rzeczy ominęło :D Też bardzo chciałabym jechać, ale moi Rodzice są nieugięcie (nawet nie warto ich pytać... ;() Ale za to, jeżeli mogę, chętnie się dołączę do skype'a ;P mój skype kinslo28

Nimfadora_2

Szkoda, że ciebie nie będzie. Chętnie bym cie poznała na lifie. Może kiedyś w wakacje to powtórzymy i wtedy przyjedziesz :)

ocenił(a) serial na 10
carolina8977

I wzajemnie ;) (ps. dziękuję za tak miłe słowa ;)) Może się uda, może nie na noc, ale chociaż na spotkanie :P

Nimfadora_2

Próbuj, próbuj. Będę trzymać kciuki :)

ocenił(a) serial na 10
carolina8977

Jakby co, będę z Wami duchem ;)

ocenił(a) serial na 9
Nimfadora_2

A my z Tobą :)

ocenił(a) serial na 9
Nimfadora_2

Szkoda, że cię zabraknie...

ocenił(a) serial na 10
agga_95

Chciałabym was wszystkie (ich? ) poznać.... Może faktycznie kiedyś w wakacje ;)

Nimfadora_2

A skąd jesteś? Może następnym razem pojedziemy w twoje okolice.

ocenił(a) serial na 10
carolina8977

I to jest właśnie najgorsze.... Do Krakowa mam 30 min autostradą (jestem z Chrzanowa ;( ), a Kraków jest mi dobrze znany... Oj rajuśku... ;(

ocenił(a) serial na 7
Ascello

Muszę z przykrością stwierdzić, że nie będę mogła uczestniczyć w konferencji na Skypie w sobotę :( Liczę, że w niedzielę znajdę tu wyczerpującą relacją o tym jak było (już się boję ile stron/tematów będę musiała nadrobić XD).

ocenił(a) serial na 9
PozdrawiamWas

Szkoda... Nie bój się, zdamy ci szczegółową relację :>

ocenił(a) serial na 7
agga_95

Teraz dopiero zaczynam się bać XD Mam nadzieję, że wystarczy mi niedzieli, aby nadrobić zaległości i przede wszystkim obejrzeć nowy odcinek Merlina (oby był tak dobry jak twórcy mówią) :)

ocenił(a) serial na 9
PozdrawiamWas

Oj, może ci czasu braknąć :P

ocenił(a) serial na 10
PozdrawiamWas

Ja też jestem przygnębiona faktem, że nie będzie mnie na skypie :(
:)

PozdrawiamWas

A ja muszę z przykrością stwierdzić że jednak nie będę mogła być na zlocie ;(( A tak chciałam tam być...
Cóż, bawcie się tam dobrze. I potem oczywiście opowiedzcie jak było :)

ocenił(a) serial na 10
PozdrawiamWas

I ja :(.
Niestety moi rodzice są też nieugięci jeśli chodzi o pozwolenie na zlot :(. A tak bardzo chciałabym Was spotkać, zobaczyć osoby z którymi tak miło mi się rozmawia i spędza czas. :)
A może byście nagrali jakiś filmik dla tych którzy nie mogą być na zlocie? Widzę, że jest sporo osób które nie mogłyby uczestniczyć w spotkaniu. Mielibyśmy choć namiastkę tego co będzie się działo :)

klaudia_915

Na pewno zrobimy. Filmiki i dużo zdjęć :)

ocenił(a) serial na 10
carolina8977

Z góry dziękuję :)

Ascello

Robicie sobie zlot? :) Fajna sprawa, życzę miłego spotkania i oglądania na żywo :)

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

A chciałabyś się do nich przyłączyć? ;D
Mnie raczej tam nie będzie, choć bardzo bym chciała.

xena_4

Kraków to dla mnie drugi koniec Polski, nie dam rady tym bardziej, że pracuję. A pomysł z tymi czerwonymi apaszkami, aby się rozpoznać jest świetny :)

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Ja niestety tego dnia będę w Anglii. Powód ten sam, co u Ciebie: praca, no i fakt, że mam za daleko nawet będąc w Polsce (Mosina, okolice Poznania).

xena_4

Szkoda, że ciebie nie będzie ale jak pojedziemy do Londynu do teatru gdzie występuje Bradley i Colin to cię odwiedzimy :)

Ascello

Korekta podsumowania kto jedzie:
Na pewno jadą:
carolina8977
joanka
agga_95
rasp.filmweb
iwek33
Kristal
karmelka_
merlingirl + koleżanka

Zastanawiają się:
Ascello
rainbow_9
10Justi10
Lellandra
ayramia128
siostra iwek33

Ciągle korekty. Szkoda, że część się wycofała :( Jeśli koleżanka merlingirl pojedzie to będzie nas 9 osób.

ocenił(a) serial na 10
carolina8977

Właśnie... Bo moja mama się niby zgodziła, ale byłby kłopot z pieniędzmi... Postaram się z nią jeszcze pogadać

carolina8977

Koszt noclegu do 26 złotu, przejazd to już zależy od odległości. W tej restauracji to nie wiem czy można zamówić pizzę. Jeśli tak to też dużo nie wyjdzie na głowę. No ale jak się wszystko podsumuje to trochę wychodzi.

ocenił(a) serial na 9
carolina8977

To jest tania restauracja i może uda mi się jeszcze rabat załatwić :) Dzisiaj będę gadać z właścicielem, to jutro Wam napiszę co mi się udało ustalić. Albo jeszcze dziś przed odcinkiem :>

ocenił(a) serial na 10
agga_95

Moja siostra nie pojedzie bo jej się nie chce

ocenił(a) serial na 9
iwek33

Szkoda, bo znowu się wykruszamy :P

ocenił(a) serial na 10
agga_95

No niestety raczej jej nie przekonam :(

ocenił(a) serial na 9
iwek33

Ale przynajmniej ty jedziesz :>