Dobra, wszyscy chętni piszą, gdzie najlepiej by im pasowało, żeby do jakiegoś kompromisu dojść.
I może też kiedy.
Sugeruję Warszawę. ;)
Niestety... Mama się nie zgodziła :( Może i by mi pozwoliła, gdybym nie miała jechać sama. Więc niestety nic z tego...
To jeszcze się zgadamy, jak będzie już bliżej terminu zlotu :) Na pewno nie jakoś rano, bo niektórzy mają kawałek. Myślę, że po 15? Co sądzicie?
Robimy :> Tylko zastanawiam się, czy zaraz po odcinku, czy damy opaść pierwszym emocjom :D
A ja się poważnie, bardzo poważnie zastanawiam. Bo klasa maturalna, program międzynarodowy = kupa (straszna) prac do oddania w styczniu, więc ciężko mi pozwolić sobie na utratę choćby jednego dnia. Ale chciałabym pojechać. wrr...
Ale niech mi ktoś wyjaśni, o co chodzi ze skypem, bo tylko jakichś wzmianek się doczytałam. Kiedy ta konferencja? ;)
Może i zaczniemy w czasie? Ale tylko tekstową, bo musimy się wcześniej pododawać do kontaktów, itd. Gdzie to zrobimy, żeby tak nie podawać swoich nazw? Może na forum http://merlinomania.phorum.pl/ ? A może na priv? Lub ogólnie, na forum filmweb?
Zawsze można sobie założyć oddzielne konta na skypie specjalnie na tę okazję żeby nie podawać publicznie swoich kont albo na tym forum bo tak na priv to moglibyśmy się pogubić. Ja tylko zastrzegam, że nie mam kamerki :/
Kurczę jak będziemy częściej organizować wideokonferencje to zainwestuje w kamerkę :/ w końcu to nie aż tak duży wydatek ale do soboty to i tak nie zdążę kupić :/
Nie no ja ogólnie myślałam, że każdy będzie przez kamerę :P Ale za bardzo się w tym nie orientuję, mało kiedy używam Skype'a
No taka jest w zasadzie idea skypa ale ja niestety się do części video nie dołączę tylko jedynie audio. Niestety :/ Ale postaram się jak najszybciej kupić gdybyśmy chciały np. po kolejnym odcinku to powtórzyć.
Ja mam kamerkę i wręcz nie wiem jak ją wyłączyć :P Więc mnie też będzie widać.
A masz wbudowaną w laptopie? Bo jak tak to sama Ci się włączy a jak masz kompa i oddzielnie to nie mam pojęcia xD
Aha wyłączyć! Przeczytałam "włączyć" i to dlatego :P z tego co pamiętam to się też sama wyłącza ;)
Ty, chyba jest... No cóż, najwyżej się na razie nie zobaczymy, ale usłyszymy, a to zawsze jakiś progres :D
Ale jest okres próbny... I tylko jedna osoba musi mieć premium żeby się udało.. Więc jakoś sobie poradzimy... :D
"pozdrawiamwas" dopiero co założyłam, więc jeszcze nie do końca ogarniam jak to działa :)
Utwórz sobie grupę. Ja swoja nazwałam Merlinomaniacy ;p i dodaj nas do niej. Wtedy wystarczy kliknąć rozmowa grupowa i w sobotę pogadamy ;p ( nie przejmuj się tez rzadko używam więc uczę się na zasadzie prób i błędów )
ascello.fw
Nówka, specjalnie na tę okazję ;)
Wysyłam wszystkim prośby o dodanie do kontaktów. ;)
Ej, jak się zmienia nick, w już utworzonym koncie? Bo nazwisko umiem, a nicku nie, a jak zauważyłam, że wy to umiecie, to mnie to zaciekawiło...