PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37812
6,3 6 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

Zlot Merlinomaniaków

ocenił(a) serial na 10

Dobra, wszyscy chętni piszą, gdzie najlepiej by im pasowało, żeby do jakiegoś kompromisu dojść.
I może też kiedy.

Sugeruję Warszawę. ;)

ocenił(a) serial na 10
iwek33

no jeszcze ja ;)

ocenił(a) serial na 10
politemonkey

a jaki masz nick na skypie?

ocenił(a) serial na 10
iwek33

politemonkey

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 9
Ascello

Mam dla Was super wieści :> Wszystko załatwione, będzie duży ekran i będziemy miały urządzony zlot wyższych lotów :D Jak dostarczę jakieś materiały z serialu, to czeka nas jakaś niespodzianka :D
Więc tu pytanie do Was, oprócz loga serialu jakie zdjęcia (ew. inne rzeczy) można by wybrać?

ocenił(a) serial na 10
agga_95

Za 5 minut próbna rozmowa już się nie mogę doczekać :D

ocenił(a) serial na 9
iwek33

Na skypie wszyscy w gotowości :P Trzeba livestream uruchamiać.

ocenił(a) serial na 10
agga_95

Ja już mam włączony :D

ocenił(a) serial na 10
agga_95

U mnie brakuje jeszcze trzech osób chyba

agga_95

udało się?? super!:D i nawet przyozdobisz dla nas salę? no kochana jesteś:) na pewno zdjęcia obsady są mile widziane:D

ocenił(a) serial na 9
karmelka_

To pomóżcie wybrać takie fajne.
A właściciel restauracji gwarantuje, że urządzi nam super imprezkę :D

agga_95

wow, moze ubierzmy się jak Merliny, fajnie bedzie to wyglądało:D na pewno Ci pomozemy, ale może jutro;) dzis za wiele sie dzieje:D

ocenił(a) serial na 9
karmelka_

Fakt :D Ja już się zaopatrzyłam w czerwoną apaszkę ^^

ocenił(a) serial na 10
agga_95

Hej mam do ciebie jeszcze jedno pytanie gdzie ty się do mnie dosiądziesz? bo mama mnie męczy tym pytaniem od kilku dni i jak jej nie powiem to jeszcze mnie w końcu nie puści XD

ocenił(a) serial na 9
iwek33

Przed Krakowem. Zabierzów, albo Kraków BusinessPark.

ocenił(a) serial na 10
agga_95

ok dzięki

ocenił(a) serial na 10
karmelka_

Jak będzie 50 to kliknę rozmowa grupowa i powinno mnie z wami połączyć

ocenił(a) serial na 10
iwek33

Ja też się dołączę jak mogę! kinslo28 ;)

ocenił(a) serial na 10
Ascello

Ja przyjadę na nasz zlocik. Do krakowa mam 40 minut autobusem , więc lajcik.

ocenił(a) serial na 9
Cyhiaeth

To fajnie :D Będzie nas więcej

Ascello

Ja także się zastanawiam. Myślałam, że rodzice się nie zgodzą a tata wyjątkowo wyrozumiały był :) Tylko muszę jechać z kimś a nie sama. I tu pojawia się problem. Przekonuje przyjaciółkę, która mnie w Merlina wkręciła - zobaczymy co z tego wyjdzie :) Jeśli będzie miała wolne, nie będzie miała żadnego rodzinnego wyjazdu to może się ze mną wybierze.
Chyba, że jest tu ktoś z okolic Torunia (bo stąd startowałabym do Krakowa) - jakby co bazę w Toruniu mogę zapewnić :) Albo w Warszawie, ktoś by się dosiadł? Kurczę nie wiem jak to będzie. Obawiam się, że może nie wyjść. Z kimś znanym to pewnie by mnie rodzice puścili a tak to same gdybanie jest.
No cóż dam jeszcze znać, a na razie jestem na liście zastanawiających się :)

ocenił(a) serial na 8
Lady_MM

Jak będziesz przejeżdżać przez Kielce to ja mogę się dosiąść. Jeszcze namawiam koleżankę. xD

Lellandra

Pociąg bezpośredni z Torunia do Krakowa przez Kielce mam :) Ale jeszcze nie znam odpowiedzi przyjaciółki.

ocenił(a) serial na 8
Lady_MM

No ja właśnie też swoją namawiam. xd

ocenił(a) serial na 8
Lady_MM

Okey, mission accomplished. xDD Dała się namówić. Teraz jeszcze ona musi to swojej mamie powiedzieć. Moja mama to się ze mnie śmieje. :D

ocenił(a) serial na 9
Ascello

No to mam mega ważne pytanie. Co ze zlotem? Bo BBC sobie postanowiło, że finałowe odcinki będą 22 i 24 grudnia :/

ocenił(a) serial na 9
agga_95

Niech każdy napisze co sądzi o propozycji, żeby wstrzymać się z oglądaniem finału 24 grudnia (i tak pewnie dużo osób nie będzie mogło oglądać) i obejrzeć wspólnie 29 na zlocie?

ocenił(a) serial na 10
agga_95

Skoro każdy głos się liczy to ja jestem za. Tylko co wtedy z tą restauracją? A nie wiesz też, czy w tym motelu czy co to tam jest to w cenie noclegu jest również śniadanie itd? Bo coś by mi się to za tanie wydawało...

ocenił(a) serial na 10
rasp_filmweb

ja tez jestem za:)

ocenił(a) serial na 7
rasp_filmweb

Jeśli o mnie chodzi to spoko, tyle że ja raczej nie pojadę ;) Ale jakby co to mi pasuje.

ocenił(a) serial na 9
rasp_filmweb

Z restauracją ja wszystko załatwię, tym nie trzeba się martwić. W tym schronisku śniadanie nie jest wliczone w cenę, kosztuje 7-8 zł. Ew. jest tam kompleks kuchenny, to samemu można coś zrobić.

ocenił(a) serial na 10
agga_95

aha ja i moja kolezanka bedziemy na 100%:)

ocenił(a) serial na 10
agga_95

aha ja i moja kolezanka bedziemy na 100%:)

ocenił(a) serial na 8
agga_95

Ja jestem za. :)

ocenił(a) serial na 10
agga_95

Może uda mi się namówić Mamę i wzięłabym ew. jeszcze 1-2 koleżanki (ale to faza rozmów, więc nic pewnego D;) Znając mnie oglądne final od razu, ale chętnie się spotkam z Wami i oglądnę jeszcze raz (choć nie wiem jeszcze czy będę...)

ocenił(a) serial na 9
Nimfadora_2

Trzymam kciuki, żeby Ci się udało :>

ocenił(a) serial na 10
agga_95

Dzięki ;D a tak przy okazji zapomnieliście o mnie ostatnio na skypie ;P ale co tam :P

ocenił(a) serial na 9
Nimfadora_2

O ja! Przepraszamy. I obiecujemy poprawę :>

ocenił(a) serial na 10
agga_95

Doszliście do jakiś ciekawych wniosków? :D Jak się gadało? ;)

ocenił(a) serial na 9
Nimfadora_2

Supcio się gadało :P Ale na początku było śmiesznie, bo zaczęłyśmy do siebie pisać :D
No i najwytrwalsi zostali prawie do 1 w nocy :D
Było dużo ciekawych wniosków, aż ciężko spamiętać.

ocenił(a) serial na 10
agga_95

W sumie pisanie też nie jest takie złe ;D przynajmniej masz wszystko od razu :P

ocenił(a) serial na 9
Nimfadora_2

Niezła też była ta przejmująca cisza na początku :P Nikt się nie chciał odezwać ^^ Ogólnie dużo śmiechu było.
A w tą sobotę do nas dołączasz?

ocenił(a) serial na 10
agga_95

Raczej będę, więc jak mnie przyjmiecie, to chętnie :D

ocenił(a) serial na 8
agga_95

Ja też już postaram się być. xD

ocenił(a) serial na 10
agga_95

To już jutro! Znowu sobie pogadamy:D

ocenił(a) serial na 9
Roksolana_13

Fajnie :P Ciekawe, czy tym razem też będzie taka cisza :D Pewnie nie, bo włączy mi się tryb "gadaj jak najęta o Merlinie, bo nareszcie rozmówcy będą wiedzieć o co ci chodzi" :P

agga_95

Można by było skopiować najciekawsze teksty z czasu odcinka, ale tam było ciągłe "hahaha" "mordred!" "merlin""smok""jeeeest" itd, itd

ocenił(a) serial na 9
ayramia128

No, w sumie można.

agga_95

Ja się mogę wstrzymać. Tym bardziej, że i tak 24 nie obejrzę. Już to widzę jak by zaczęli robić miny jak się wymykam do pokoju oglądać merlina. Śmierć na miejscu. Spalili by mnie na stosie. Dlatego te parę dni zacisnę zęby i obejrzymy razem :)

ocenił(a) serial na 9
carolina8977

I tym sposobem wybrnęłyśmy z problemu, który sprezentowało nam BBC :D Czyli ustalone: nie oglądamy 24!