Czyli tak: jedna osoba zadaje pytania i udziela odpowiedzi np.
Ja:PYTANIE
użytkownik: ODPOWIEDZ
użytkownik :PYTANIE itd.
zaczynamy:
Ile Pheoby urodziła dzieci?
die fledermaus;)
zaraz po przebicu ucha Ross, wymachując głową w łóżku, mówi Emily, że jest podobny do .. . do kogo?
odp: David Bowie
pyt: kto wg Rossa jest pomocnikiem świętego mikołaja na wszystkie południowe stany i meksyk?
to był chyba ten ekhm hanukowy stwór .. jak on się nazywał, cholera ..świąteczny pancernik!
jesli to o niego chodzi, to pytanie brzmi:
co doprowadziło Rachel do ostatecznej wściekłości, jesli chodzi o mieszkanie u chłopaków?
sąsiad, który co ranka śpiewał głośno w łazience :D
pyt. jakie było pierwsze słowo Emmy?
Ross Geller - Dobry w małżeństwie (good at marriage)
PYT: Kogo Rachel najbardziej lubiła z serialu "Happy Days"?
jak nie good at marriage, to zostaje chyba tylko "ross geller - three divorces" (3 rozwody)
rachel najbardziej lubi morka, co wybitnie nie spodobało się ordynatorowi porodówki ;]
zadam pytanie jak potwierdzisz odpowiedz o nagrobku rossa
Ty wydaje mi się dobrze napisałeś. "Dobry w małżeństwie" proponowała Pheebs. To czekamy jeszcze na potwierdzenie i lecimy dalej ;)
Kathleen Turner ;)
PYT: Na jakiej piosence nagrała życzenia Janice dla Chandlera na walentynki?
My funny valentine :D
pyt. Kim z zawodu był Albert, kuzyn Chandlera?? Ross określał ich jako dziwacy.
Nie... to fragment tego co ona mówiła czy śpiewała na tym nagraniu. Zgaduj dalej.
Odp. Ulubiona piosenka Monici czyli The way You look tonight
Pyt. Oddaje;) Może być to powyżej;)
albert był botanistą;) (botanists are such a geeks)
jak zatytułowany byl wiersz, ktory Julio napisał dla Monici?
Empty vase , chyba (pusty wazon, waza)
Co zrobila pierwsza wersja programo biurowego MOS Pita (milionera co mOnika sie z nim spotykała)?
Jak nie ma pytania to ja zadam:
Kiedy rachel wyporzyczała garnitur dla rossa i chandlera to chandler dostał smoking Bonda a Ross Batmana a tak naprawde czyj to był smoking ?
Pamiętam że mowa była o 3 osobach:
Val Kilmer, Diane Keaton, Pierce Brosman a kto czyj to już gorzej:P
To nie był Diane Keaton. To był ten ostatni który dostał.
Ten smoking był Kilmera, tylko że nie był w nim na premierze Batmana tylko grał jakiegoś ślepca. Tak mi się zdaje.
No to prawie dobrze odpowiedziałam, tylko na odwrót;)
Niech ktoś zada pytanie;)
Victoria?
Jakie miały byc blizniaki ktorych porod mial odebrac Joey jako Drake?
Ale wy fajnie gracie, nawet nie poczekacie czy potwierdzam. Odpowiedź na moje pytanie to VALERIE. Życzę miłego grania.
Dokładnie. Jak nie jesteś pewny/a odpowiedzi, poczekaj na potwierdzenie. Inaczej nie ma sensu. ;]
oczywiscie, przylaczam sie, jak sie nie zna odpowiedzi to sie odpowiada, ale nie zadaje pytania .. mozna strzelac tak jak ja, chociaz dobrze byloby byc chociaz w polowie pewnym swoejej odpowiedzi! Kurt Cobain nie obrazaj sie;p
Jak to mówiła Monica - zasady kontrolują zabawe :D
ps. może ktoś zada pytanie? :)
Kurt Cobain się nie obraża ;P
Tylko się lekko zdenerwowałam.
To dam pytanie:
- jak miała na imię ta Holenderka która obserwowała przyjaciół jak grają w amerykański football? ;)
Martha (fajnie wymawiała)
Kto był podejrzewany o bycie ojcem Emmy na samym początku??
Sorry ale na to z premedytacją liczyłem.
Ta kobieta nie była pierwszą którą odrzucili.
Więc nie zaliczam...
Hehe, to pewnie chodzi o tą z "fajnym ciałkiem" że Ross nawet nie wiedział jaki miałam kolor włosów:P
Właśnie ja też nie mam pomysłu na pytanie;) A nie chciałabym żeby się powtórzyło...
Czego nie miała a co miała Monicka kiedy chciały z Rachel zrobić martini?
okazalo sie ze nic nie miala bo na koncu nawet lod miala zabrac.
pyt. ile zaplacic chandler joeyowi zeby nie wyjawial tajemnicy o monice i chandlerze?