Czyli tak: jedna osoba zadaje pytania i udziela odpowiedzi np.
Ja:PYTANIE
użytkownik: ODPOWIEDZ
użytkownik :PYTANIE itd.
zaczynamy:
Ile Pheoby urodziła dzieci?
7
Ile stron zajmował list Rachel do Rossa na temat ich "spróbowania jeszcze raz" po zerwaniu Rossa z Bonnie (chyba tak miała na imie)?
Chyba 18(dwustronnie). Jak Joey chciał nazwać swoje dziecko? (podsunął ten pomysł Phoebe jak była w ciąży i nie wiedziała jak dać na imię jednemu z trojaczków)
Joey chciał nazwać swoje dziecko Hulk;)
Z którą siostrą Joey'a Chandler zniknął w schowku podczas jego przyjęcia urodzinowego i nie pamiętał jej imienia, bo za dużo wypił;)
Mary Angele....
Jak nazywał sie teleturniej w ktorym udział mial brac Joey jako prowadzacy ...I mial przesluchanie do niego i cwiczyl z chandlerem i rossem
Bamboozled chyba jakoś tak:)
O czym była piosenka, którą Ross śpiewał Emmie, żeby ja rozśmieszyć. Na końcu odcinaka śpiewają ją razem z Rachel, kiedy wchodzi do mieszkania reszta paczki.
Bardzo ciężkie pytanie, ale wydaje mi się, że jest to z grubsza pierwszy sezon. Od początku drugiego Ross jest z July, później z Rachel. W międzyczsie Monica jest z Richardem, a później z tym miliarderem Pitem, który ją zabrał na pierwszą randkę do Rzymu na pizzę. Później Ross jest z tą niby łysą dziewczyną i na kilka dni znowu z Rachel. Następnie Chandler odbija dziewczynę Joeya, a dalej Ross jest z Emily, no i od ślubu Monica jest z Chandlerem czyli przez 6 sezonów.
Dlaczego Chandler nie ma czubka jednego z palców u prawej nogi? ;)
Ross, Will i ten typ z Azji, którego imienia nie dam rady napisać :)
Kto i dlaczego obsikał Monice na plaży...? :>
Chandler.... bo Joey nie mógł :] (Meduza oparzyła Maonice i Joey na Discavery program oglądał o tym ze mocz uśmierza bół po meduzie)
Dlaczego Ross musiał iść na przymusowe zwolnienie od pracy w muzeum??
Bo miał napady złości, wyrzywał się na kolegach i oczywiście zbeształ szefa za zjedzenie jego kanapki z indykiem...Jakie imiona dla swoich dzieci ( których jeszcze nie miała) wybrała Monica ( wtedy jak Rachel urodziła córeczkę) , Emma i.....
Miał na imię Karl...Od kogo Ross dostał pierścionek i po kim on był (ten ,który chciał dać Rachel po urodzeniu Emmy...)??
dostal go od swojej mamy Judy a byl on po babci o imieniu.... i tu bede strzelal ... Althea
Czy rozmiar ma znaczenie ??
Nie. I to działa w obie strony według Raczej i Rossa :)
Pytanie...hmm... Co Ross namalował i gdzie (?) Rachel w samolocie podczas loty do Las Vegas? :)
wąsik i bródkę na twarzy oczywiście :) niezmywalnym długopisem, żeby uświadomić jej że łatwiej wpada w zażenowanie, niż on sam, w samolocie do las vegas
Jak nazwała się sztuka na która miała pójść Rachel z Emilly, ale zamiast niej poszedł Ross??
Odpowiedź: siedem?
Pytanie: Jaki prezent od Phoebe dostała Monica i Chandler z okazji ślubu?
Die Fledermaus
(przepraszam jeśli zadam to samo pytanie, bo nie czytałam poprzedniech :( i wtedy pls mnie poprawcie)
Jak miały na imię siostry Joey'a? I ile ich było w ogóle? :)
Było ich 7, a wszystkie mają na imię : Gina, Mary Teresa, Cookie, Dina, Tina, Veronica oraz Mary Angela
Pytanie: Jak ma na drugie Joey? :)
Wszyscy sie całowali z Joey`m, oprócz Moniki :) która była bardzo blisko tego pocałunku gdyż Joey się przed nią rozebrał :), ale jednak do niczego nie doszło :)....
Ile stanów wymienił Joey w zabawie która wymyślił Chandler ??
Ja chciałam poprawić wypowiedź tą na górze.
Joey całował się ze wszystkimi.
Phoebe- gdy spełnił jej życzenie, najlepszego pocałunku i gdy pokazywał jej jak gra i jak całuje.
Chandler- na nowy rok
Ross- bo pomagał mu w grze aktorskiej
Rachel-gdy byli razem
Monica- gdy w zamian za pocałunek ta oddała mu z Rachel mieszkanie.
;-)
Ja również chciałbym poprawić tę wypowiedź na górze... Otóż w sytuacji, którą opisałaś wyżej to dziewczyny całowały się razem a nie z facetami :) tak mi sie wydaje :)
czas ;-) "lodówki nie żyją tak długo jak ludzie"
co do pyt. wyżej Monika tez całowała się z Joyem,chyba kiedyś tam wyobrażali sobie jakby to było jakby byli razem,Joey był strasznie gruby,i się cmoknęli jak mu jeść dawała
jaką piosenkę ojciec nucił Phoebe?
Proponuję aby wprowadzić udogodnienie, które powinno usprawnić wymianę odpowiedzi a tym samym przebieg tej nowej zabawy. Np. aby osoba zadająca pytanie podała chociaż sezon jeśli nie pamięta dokładnie nazwy odcinka. Dzięki temu już same pytania mogą być bardziej precyzyjne, a zgadywanie odpowiedzi przeuśmiechowe.
Nie wiem czy moja odpowiedź jest prawidłowa ponieważ ojciec Phoebe chyba nie powiedział jaki tytuł ma to murmurando, które jej nucił.
"Ten z butami Moniki" - Co Phoebe otrzymała w prezencie od Stinga przed koncertem?
bardzo zły pomysł - z podawaniem nazw odcinków...
Phoebe NIC nie otrzymała. Ukradła mu długopis z domu
Kto gra z nich najlepiej w ping-ponga?
też myślę że to kiepski pomysł
Chandler
co powiedział Chandler o swojej narzyczonej żeby nakłonić faceta do wymienienia się z nim na pierścionki zaręczynowe
zła odpowiedź :P
Więc Twoje pytanie nie jest ważne :P (a powiedział, że phoebe cierpi śmiertelną chorobę :P)
nie to było coś innego,monika dopychała go do stołu kopniakiem i chyba spagetti podawała,o ile sobie przypominam to monika sobie to wyobrażała ale nie pamiętam w którym odcinku,być może w tym,co się naprawde zdarzyło w londynie,ale muszę sprawdzić,
co do ping ponga to w ostatnim odc. 9 sez wydaje mi się że Chandler grał super,ale może przegapiłam jakiś inny z tą grą ;-)
ping - pong --> monica:) Chandler miał hm.. dobry dzień jak dla mnie :)
ale możemy opnegocjować :)
Nie oglądacie uważnie widocznie, bo Monika powiedziała do Chandlera i Joeya przez drzwi "w zamian będziemy się z wami całować przez 1 minute!". Czyli i rachel i monika całowały się z joeyem i Chandlerem. Nic nie ma tam powiedziane że ktoś z kimś tego nie robił. To miało być w zamian za mieszkanie.
A sytuacja o której mówicie była sytuacją w serii 7.
Monika i Joey mieli przedstawić sytuacje co by było gdyby to z nim przeżyła noc w Londynie.
Joey jadł wtedy "smażenine z serem" i Monika pomagała mu usiąść do stołu. Ale tak naprawdę tej sytuacji nie było, to się nie stało w przyjaciołach...
no ale się cmokneli,więc można powiedzieć że też się całowali ;-)
i jak dla mnie najlepszy w ping ponga jest Chandler,ale nier będę się kłócić,niech będzie że kobiety są lepsze ;-)
dobra,niech ktoś zada jakieś pytanie
oj Dz. absolutnie monika i rachel całowały się razem!! nie z chłopakami :)
ok. pytanie:
Jak sie nazywa pingwin Joey'a?
Hugsy.
Nie, nie, nie, możemy się dalej kłócić ale uważam,że to Monika i Rachel całowały się z facetami.
Pytanie:
Czym Joey upaćkał sukienkę Phoebe gry szli na wykład ROssa?
Odc-"Ten w którym nikt nie jest gotowy" :-)
sosem
nie podawaj odcinków :P
co do całowania:
Cytat ze odcinka specjalnie dla ciebie!! Mówi monica:
"As a thank you, Rachel and I will kiss for one minute."
C.b.d.u. :P
Pytanie:
Jakiej płci jest Chandler? Uwaga - podchwytliwe :P
No może... tak czy inaczej mamy sprawę całowania za sobą :D
Nie do końca był to sos,ale ok, szczegóły ...
więc Chandler, córka Franka i Alice jest oczywiście dziewczynką.
Chandler, jeden z głównych bohaterów jest facetem ;]
Pytanie: Co Joey i Chandler kupili Phoebe na święta(na stacji benzynowej w odcinku gdy Phoebe szukała swojego taty)? xp
odp. Nakładki sanitarne
Pytanie: za co według Chandlera przebrał sie Ross podczas imprezy na której sam był przebrany za różowego królika ???
Uważał że Ross przebrał się za kupę z antenkami ;D
Pytanie: Jak nazywa się syn Richarda, z którym całowała się Monika po wizycie u okulisty? :)
Timothy ( zreszta on sam byl tym okulista)
W ktorym odcinku wszyscy zapoznaja sie z Estelle?
nie wiem zaintrygowales mnie prosze o kontakt ktory to odcinek capinsky@wp.pl
cos mi sie pochrzanilo z loginami, wiec od teraz pumpkin333 = satie333. czy oprocz przedmowcy, ktoremu juz podpowiedzialam nikt nie zgadnie???