Czyli tak: jedna osoba zadaje pytania i udziela odpowiedzi np.
Ja:PYTANIE
użytkownik: ODPOWIEDZ
użytkownik :PYTANIE itd.
zaczynamy:
Ile Pheoby urodziła dzieci?
Ten, który zatrzymał Rach to oficer Hanson, a Rossa oficer Petty.
PYT: Kto jest najmniej skromny z przyjaciół jeśli chodzi o swój wygląd? :-)
Chyba joey:)
Pyt: na jakie pytanie rachel i monica nie znaly odpowiedzi i w efekcie przegraly mieszkanie?
Odp. Rachel,
Jak nazywala sie Kochanka ojca Joeya? I o jakich dwóch pośmiertnych pozycjach układu psów wspomniała w rozmowie z Chandlerem?
Nie, to nie jest Rach... Oj powiem wam już. Chodzi o Pheebs.
Zawsze jak ktoś mówi, że wygląda świetnie, to potwierdza to w śmieszny sposób. Grajcie dalej.
troche niesprecyzowane pytanie no ale ok:)
pyt: jak sie nazywal szczur i mysz Pheebs?
Szczur Bob, a myszka Suzie. ;-)
PYT: Jakie 3 filmy wypożyczyła Pheebs, żeby zobaczyć ich zakończenia?
nie, Rachel kilka razy podkreslala ze czuje sie epwna swojego ciala np. jak spotykala sie z Joshua i byla na kolacji z rodzicami jego. Stwierdzila ze wypadla jej piers ale zcuje sie pewna siebie bo ma ladne piersi..
Pheobe tez, ale nie sprecywaoals pytania:P Ktos wie za duzo i juz ma kilka mozliwych odpowiedzi:D
odp: Love story, Piosenkę Briana i Czułe słówka.
pyt: Przez ile przecznic Joey i Chandler mogli poprowadzić jaguara Richarda?
Joey jechał 12 a Chandler 15 - widocznie bardziej go lubił ;-)
Kogo miał na swojej "liście" (kobiet z którymi wolno mu było się przespać) Jack?
Ritę Moreno.
PYT: Jak Joey szukał dla siebie nowej nazwy, jakie przykłady sugerowali jemu Chandler i Phoebe?
odp: Chandler sugerował Joey Peponi, Joey Switzerland i Joseph Stalin oczywscie :D, a Phoebe Flameboy.
pyt: Dlaczego ojciec Chandlera nie spotyka sie już ze służącym?
to jego sluzacy z czasem mial swojego sluzacego z ktorym sie spotykal, chyba:)
Kiedy ma urodziny Pheobe?
male pytanie dla wszystkich, czy zadajac pytania po prostu pamietacje, czy zadajecie pytania z odcinka, ktory widzieliscie niedawno?
odp: Pheebs obchodzi urodziny 16 lutego :)
Szczerze mowiac to myslalam ze dobrzez znam ten serial bo mam wszystkie odc i ogladam je na okraglo ale na wiele waszych pytan po prostu nie znam odpowiedzi:)
PYt: Z jaka slawna osoba Pheebs byla niby "w ciazy" kiedy kryla Rachel na weselu u Monicy?
ODP: James Brolin
PYT: Pheebs miała też na myśli jeszcze jedną sławną osobę. Kogo?
Ed Budley junior (nie wie jak to sie pisze:))
Pyt:jak nazywala sie dziewczyna, ktora biła Joey'a?
odp: Jego mama.
Tyle pytań już tu padło, że ciężko znaleźć nowe, więc czasem włączam losowy odcinek, przewijam w losowe miejsce i od razu nasuwa się pytanie ;]. A odpowiedzi prawie wszystkie z głowy ;]
pyt: Jakie wpisy miał mr Heckles w swojej wielkiej księdze zażaleń, które dotyczyły chłopaków.
chałas: Włoch wraca do domu z dziewczyną
chandler - chałas : gej od włocha wraca z brudna bielizną.
pyt.
Jakie chandler miał przezwisko na obozie? podpowiedz powiedziała tak Judie Graw dziewczyna jego z obozu.
odp: Skidmark
pyt: Do jakiej piosenki Monika tańczyła na ladzie w w swojej pracy gdzie nosiła perukę i sztuczne cycki?
chocolate chip cookie :) Nestle Toolouse...
pyt: Jak zdaniem Rossa smakowal tradycyjny deser brytyjski przyzadzony przez Rach? A jak wg Joeya?
odp: Nestle Tollhouse
pyt: Jak nazywał sie szef kuchni, którego Monica zastąpiła w Alessandro's?
chocolate chip cookie:) Nestle Toolouse (jakos tak to mial byc region Francji skad pochodzily, albo jakos tak) :)
odp. Ross stwierdził, że smakuje jak stopy (it taste like feet) .. natomiast joey powiedział, że jemu smakuje (I like it!) dżem dobry, krem (?!) dobry, mięso dobreeeee;)
pyt. jakie nazwisko nosi narzeczona (żona) brata Pheebs, Franka?
Alice Knight
Pyt.
Jakie gwiazdy (5 sławnych kobiet) były na liście Chandlera z którymi mógłby uprawiać seks???
pamiętam wyłącznie yasmin bleeth;) ................................................................................ ..........................
yasmine bleeth (?), Kim Basinger, Halle Berry, Cindy Crawford i jakas postac z kreskowki- w polskim tłumaczeniu było (jakas Jessica Rabit ale kto to jest to nie wiem)
pyt: kto byl na ostatecznej, zalaminiowanej wersji listy rossa?
odp: Uma Thurman, Winona Ryder, Elisabeth Hurley, Michelle Pfeifer, Dorothy Hamill
pyt: Jak nazywał sie szef kuchni, którego Monica zastąpiła w Alessandro's? (zadaje pytanie jeszcze raz, bo nikt nie odpowiedział mimo że napisałem je wczesniej niż wiegolewski)
chocolate chip cookies to po prostu ciastka z kawałkami czekolady koleś... A te, do którch był przepis nazywały sie nestle tollhouse i były to gotowe ciastka produkowane przez nestle, a nie babcie phoebe...
http://www.verybestbaking.com/recipes/detail.aspx?ID=18476
Original Nestlé Toll House Chocolate Chip Cookies (oryginalne ciastka nestle toll house)
pare pytań minęło i chyba jednak mam prawo zadać to samo pytanie skoro odpowiedziałem na inne, nie związane z ciastkami...
prawda Pychu jest taka ze nikt nie zna odpowiedzi na Twoje pytanie i wszyscy sie migaja, co powoli zaczyna byc irytujace .. odpowiadac na pytanie Pychu'a, ale juz;p
:D hehehehe fakt, pytanie dla prawdziwych "Przyjaciołowych" twardzieli :)
podpowiem że imię zaczyna się na literę "E" i że nazwisko owego szefa w serialu nie padło, więc w pytaniu chodzi tylko o imię :)
Emilio,
Ile razy Monica zakładała sie z Chandlerem o mieszkanie? (zastanowić sie chwile:)
3:
raz przy grze przygotowanej przez Rossa
pozniej o materac
i o bilety :D
wiem ze zadawalem pytanie , odp 3 na 99% :)
No raz podczas gry wymyślonej przez Rossa, potem był jakiś zakład o kolor jej migdałków, potem właśnie o te materace i to wyciąganie kart (o bilety). To mi się wydaje, że cztery. Też na 99%. ;-)
tzn wiem ze o migdałki..ale ona tylko zaproponowala a nie bylo zakladu. a Te 3 byly :P Juz sie zakrece:D
Jak 3, to zadaję pytanie ;)
pyt. Chandler i Ross kłócili się o pewien kawał. Dlaczego?