Czyli tak: jedna osoba zadaje pytania i udziela odpowiedzi np.
Ja:PYTANIE
użytkownik: ODPOWIEDZ
użytkownik :PYTANIE itd.
zaczynamy:
Ile Pheoby urodziła dzieci?
to pytanie już wcześniej padło i było sporo kontrowersji przy odpowiedzi :) pozdrawiam (prawdziwych) fanow friendsow :D
Monika zaproponowała że w zamian będzie się całować z Rachel( jeśli oczywiście J i Ch oddadzą ich mieszkanie).
Jak Ross miał się oświadczyć Rachel, kiedy byli jeszcze razem?
Podpowiedź jest w 8 sezonie, na pewnym przyjęciu.
Odpowiedź może być ogólna, tak mniej-więcej.
bardzo gapowato z mojej strony w sensie powtórzonego pytania ( to sie wiecej nie powtorzy ;))
odp: w muzeum, tam gdzie sie pierwszy raz tentego, planetarium, gwiazdy, niebo, zdaje sie piosenka the way you look tonight ...?
pyt: ( z serii trudniejszych) aktor grający Franka juniora pojawia sie wcześniej w serialu w mini epizodziku. jakim?
Wrzuca prezerwatywę do futerału Phoebe, podczas gdy ta gra na ulicy. :)
pyt: jaką pizze zamówiła Rachel podczas gdy kłóciła się z Rossem w 3 serii, tuż przed zerwaniem, gdy reszta przyjaciół siedziała w sypialni Monici?
I'm impressed ;)
odp: dużą z posiekanymi do sosu anchovies / po "polsku" się to chyba wymawia ąszuła hehe/
pyt: proszę podać wspólny mianownik serialów Friends i ALF
jeśli za mianownik rozumiesz wspólnego aktora :), to odpowiedź jest następująca:
Max Wright - gra tatę rodziny w Alfie oraz właściciela baru w którym przyjaciele przesiadują :) całymi dniami (central Perk).
Pyt: Skąd pochodziła współlokatorka Joey'a?
Z Australii chyba, jeśli dobrze pamiętam.
Jeśli dobrze to daje pytanie, jeśli źle to nie uznawajcie mojej odpowiedzi ;-)
Dziewczyna, która była wspólniczką Phoebe wykorzystała jej piosenkę( Smelly Cat) do pewnej reklamy...czego to była reklama?
Odp: Żwirku dla kotów:)
Pytanie: O co podejrzewała Monica służącą, którą w jednym z odcinków zatrudnił Chandler?
o to ze ma jej dzinsy...i chyba stanik?
Za kogo Erica uważała Chandlera i Monice? (W wyniku błędów w aktach)
Monica-pastor
Chandler-znany lekarz
tak myślę ;-).
Pyt: Jaki kolor sukienki miała Rachel (3 seria)w odcinku w którym wszyscy szykowali się na przemówienie Rossa i nikt nie był na czas? :)
odp: wg mnie groszkowy ( jasnozielony/ seledynowy)
pyt: jak Phoebe i Joey idą na podwójną randkę ( tą z Mike'iem) - dlaczego randka Joey'a nie wypaliła?
Bo Joey za bardzo interesował się Mike'iem i Phoebe( no i tym co ewentualnie ma mówić Mike)i nie umiał powtórzyć przez to nawet imienia dziewczyny z którą umówiła go Phoebe.
pyt: Gdy Rachel dostała nową pracę Ross , by podkreślić jak ją kocha wysyłał jej różne prezenty. W tym grającą poduszkę w kształcie pewnego zwierzątka. Jakiego?
Odp: Biedronki:)
Pyt: W jednym z odcinków Ross odkrywa, że ma dziwną narośl na pośladku. Niestety żaden z lekarzy nie jest w stanie określić co to jest ani nie chce tego usunąć. W jaki sposób Ross zostaje "uleczony"?
Nie jestem 100% pewna ale po głowie chodzi mi 10 tysięcy dolarów :)
Pyt: Co zrobiła do jedzenia Monica szefowi restauracji Alessandro, po wcześniejszej złej opinii w gazecie?
A mnie raczej chodzi odpowiedz że ojciec Rachel wydał 40 tys dolarów.
Monica zrozbiła szefowi Allesandro Sos Pomidorowy...
Czym zaksztusił się Chandler gdy brakło światła , w przedsionku przy bankomacie?
40? Hm...możliwe.
Zakrztusił się gumą ;]
Pyt: Jak nazywała się kapela Rossa i Chendlera, gdy chodzili do liceum?;]
zgadza sie 40:P
Kapela - "Way! No Way!" :)
Pyt.: Co miał Chandler zamiast klejnotów rodzinnych we śnie, gdy był nagi? I o kim wtedy wspomniał i w jakim kontekście :D?
Chandlerowi snilo sie ze byl w stolowce, zamiast klejnotow mial telefon, dzwonila jego Matka.
Kto procz Chandlera i Moniki bedzie mieszkal z nimi w nowym domu?
Ich adoptowane bliźniaki :)
Jak miała na imię druhna Rachel z jej pierwszego ślubu?
Jeszcze Joey, obiecal mu to Chandler (z tego co pamietam w pokoju nad garazem).
Mindy jakby co :)
Aruba :)
Kiedy Ross uprawiał po raz pierwszy seks z Carol?? :)
po ślubie :)
Kto wygrał Puchar Gellerów (the Geller Cup) gdy przyjaciele grali w amerykanski football podczes swieta dziekczynienia?
Nie wiadomo kto, ani Monica ani Ross nie chcieli go puścić leżąc na trawie, już po grze ;]
pyt: Co zrobiła Phoebe by udowodnić Joeyowi że są bezinteresowne uczynki?
Można podać tylko jedną rzecz.
Miałam na myśli piłkę,że jej nie chcieli puścić a nie że nie chcieli puścić pucharu ;]
zła odpowiedź na moje pytanie!! Datę proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P
(a phoebe dała 100 $ na cel charytatywny, joey odebrał telefon od niej i to "jemu" dała)
Mysle ze chodzi o 15 pazdziernika?
Napewno pazdziernik ale nie jestem pewnien ze 15 w gre wchodzi jeszcze 16 i 18 :P
źle :) chociaż w sumie połowicznie, bo faktyzcnie masz rację co do miesiąca :P
Ok hehe, przyznaje ze musialem obejrzec i odpowiadam ze chodzi o 20 pazdziernik :P
pytanie... Jaki numer widnial na drzwiach miszkania moniki i rachel przez pierwszych pare odcinkow a jaki do konca serialu
Na początku 5, potem 20.
Przez ile przecznic był ciągnięty przez samochód pies Rachel ?
przez 19 przecznic i pies nazywal sie paskud jak sie nie myle heh.
Jak miala na imie dziewczyna ktora szantazowala monike poprzez zamowienie swing kings na wesele jej i chandlera, aby oddala jej suknie slubna
Megan Bailey :)
Pyt: Dlaczego Joey prawie spóźnił się na ślub Monici i Chandlera?
Joy prawie spóźnił się na ślub, bo grał wtedy w filmie o żołnierzach, a aktor z którym miał zagrać scenę był pijany :)
Dlaczego Joy zrobił regał na sprzęt audio i video? :)
Poniewaz zawsze z chandlerem chcieli miec skrzynke na listy, wiec joey zaczal budowac i wtedy zdecydowal sie na "kolejny krok" i zrobil wspanialy mebel :D
pyt - pamietacie jaka jest najgorsza rzecz ktora joey popelnil w swoim zyciu? :D
Rzucił drewnianą nogę swojej dziewczyny do kominka po czym uciekł ;d
Pyt : Za co przebrali się Rachel i Ross na Halloween ?
Rachel przebrala sie za kobiete ktora wydala sporo kasy na sukienke, w ktora niedlugo nie bedzie sie miescic poniewaz jest w ciazy, a ross przebral sie za kartofla z antenkami czyli rzekomego sputnika hehe.
pyt - jak ross swietowal swoje 30 urodziny
Kupił sobie czerwone,sportowe autko ;]
Pyt: Jaki napój piła Rachel na obozie, na którym całowała się ze swoją przyjaciółką ?;]
Na obozie ? Chyba na studiach, albo to mi się coś pomyliło :) Ale wydaje mi sie, że piły Sangrie :)
Pheobe i Rachel chciały, aby Joy ożenił się z ....??
Wydaje mi sie ze ta dziewczyna miala na imie Erin, chociaz nie jestem pewnien ze tak sie te imie pisze.
jak nazywal sie pies, ktorego Phoebe w tajemnicy przed Monica i Chandlerem trzymala w swoim pokoju
pies ten to Clunkers ( tłum to szpargał, grat, rupieć zero, kompletne zero, wielkie nic)
Moje pytanie to: Dlaczego Chandler nie lubi świąt dziękczynienia?
Chandler nie lubi swiat dziekczynienia poniewaz gdy mial bodajze 9 lat w czasie tych swiat rodzicie oznajmili mu ze chca sie rozwiesc.
pyt - jaka jest najwieksza zwierzeca fobia Moniki
to pytanie juz bylo, 5639
pyt: jak nazywala sie dziewczyna, ktora przyprowadzila Phoebe na podwojna randke z Joeyem i Mike'iem