Zasady są bardzo proste- jedna osoba zadaje pytanie, druga odpowiada i jednocześnie zadaje kolejne.
Na początek coś łatwego :)
Kim z zawodu był ojciec Rachel?
A właśnie , że nie Joey, owszem zgłosił się ,ale nie mógł i dlatego zrobił to Chandler !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ok, racja, pomyliłam się. Zrozumiałbym również gdybyś nie użyła tylu wykrzykników, bo mam wrażenie jakbyś na mnie wrzeszczała.
Oj tam od razu krzyczała... Wiadomość z wykrzyknikami jest po prostu bardziej widoczna :)))))))))))))))))))
Moja odpowiedź do poprzedniego pytania (powróćmy do tematu :)))
Rybki ..
Jaki samochód zaproponowała firma Chandlera że im wynajmą ?
najwyraźniej nikt nie wie, więc może zadasz inne pytanie lub dasz jakąś podpowiedź
To może jak nie ma chętnych to ja zadam.
Gwiazdami jakiego innego serialu byli lekarze, z którymi umówiły się Monica i Rachel?
Muriel. Która aktorka została w serialu wymieniona z imienia i nazwiska, a później zagrała gościnnie jedną z postaci?;>
Jest więc trzy takie aktorki, bo Isabella Rossellini również zagrała, w tym samym odcinku z listą, samą siebie.
@dosssia Co chciała zrobić przed ukończeniem 30 lat Phoebe?
ja odpowiedziałem, że chciała przeżyć idealny pocałunek
nic się nie zamieszało
W między to pytanie a Twoją odpowiedź wmieszały się inne.
Ale ok, dodatkowo chciała poznać Portorykańczyków.
Ale zadaj pytanie ...
to chciała zrobić przed 31 urodzinami... przed 30 chciała przeskoczyć na piłce milę czy jakoś tak ;>
i w wtedy Fibi się dowiedziałą, że ma 31
a ogólnie to jestem pod włpływ (alk), tak więc nie wiem, co piszę
myślała, że ma 30 urodziny- przed kawiarnią zrobili imprezę, doskoczyła na różowej piłce do mety i powiedziała, że to wszystko co chciała zrobić... ;>
następnie z piłką poszła do swojej siostry złożyć życzenia i przekazać piłkę dalej... i wtedy Ursula jej powiedziała, że skończyły właśnie 31... potem spotkała się z przyjaciółmi i zaczęła się żalić o straconym roku i czego nie zdążyła zrobić, czyli o pocałunku i poznaniu kogoś z Portugalii(?), po wyjściu dogonił ją Joey i pocałował, i powiedział, że w jednej którejś płynie w nim taka właśnie krew ;P
Ok widzę, że trochę nam się różne posty wymieszały. Zatem zamykamy wyjaśnioną sprawę urodzin Phoebe, a ja dla jasności przypominam aktualne pytanie:
Dlaczego Susan i Carol wykluczyły imię Jamie dla dziecka?
ponieważ tak miała na imię była dziewczyna Susan.
Ile stanów USA wymienił Joe w czasie zabawy podczas święta dziękczynienia
o 14-stu
Jak miała na imię kandydatka na asystentkę Rachel- ta której nie zatrudniła!?
Rzeźba się roztopiła, bo ktoś postawił ją na kratce z gorącą parą.
Jakie sceniczne imię i nazwisko ostatecznie wybiera dla siebie Joey? (przedstawia się nim na castingu)
Josef Stalin :)
Jaki film oglądali Rachel i Joey siedząc razem na jednym fotelu w mieszkaniu Joeya?
przez Joey'a, który zapomniał umówić jakiegoś kolegę na podwójną randkę z Phoebe i jej koleżanką, wymyślił jakiegoś Mike'a, a potem go znalazł w Central Perk ;)
Kiedy Monica ma randkę z Richardem a Rachel z Rossem, jedna z tych par nie może uprawiać seksu... Która i dlaczego?
Zdaje mi się że nie mogli Rachel i Ross, dlatego że brakło prezerwatyw w pudełku-została jedna. Monica i Rachel grały o ta ostatnią i zdaje mi się że Rachel przegrała, ale pewny nie jestem więc potwierdź agrest001 :)
w połowie dobrze ;) Rachel wygrała numerek ;) ale widzę, że coś tam uzupełniłeś przy innym pytaniu więc teraz twoja kolej zadać następne ;)
kuzynką Rossa i Monici, na widok jej "fryzury" wszystkim szczęka opadała ;)
Phoebe dała Chandlerowi 7 tysięcy dolarów za rzucenie palenia, skąd miała te pieniądze?