Sama sobie odpowiedziałaś na pytanie w poprzednim poście :)
To ten odcinek, to teraz już łatwizna :)
Ja nie wiem i bede tylko strzelala czy chodzi o to ze niby Ross sie nie kontrolowal???
Wlasnie przegladnelam caly dialog i nie mam pojecia!!!! Poczekam za ktos wpadnie na to.
Hmmmm.... ciekawe, najpierw jest mowa o dinozaurach Rossa, potem że się nie
kontroluje i na koniec tamto zdanie.
W wersji dla "zwyklych zjadaczy chleba!:DDDDD zostaly tylko takie trzy zdania pomiedzy Nimi
- Well then you really don’t need me to live with you.
- You’re gonna be a great father.
- All right you two, I’m gonna get going.
Ale pamietam z uncut ze Ona porownala Rossa do Jej meza a On ze Go nie nawidzi i takie tam...
mialam napisac to samo co ty myszowata jakies 2 godz temu, ale skoro dalej nie wiem o co chodzi to... myslalam, ze ty rozwiklasz to pytanie...
Bez sensu. Może UNCUT był w jakimś pliku na necie ze zwykłymi wrzucony, bo
faktycznie ten odcinek ma ok. 24 min. i w skryptach nie ma tego tekstu :/
To co dać tę odpowiedź i pogłowimy się nad innym pytaniem?
Kiedy o 3 rano trzeba było zająć się dzieckiem, ojciec Rachel odpowiadał
"I'm tired you take care of it" To samo odpowiadała Sandra kiedy Leonard
chciał uprawiać seks.
Dokladnie o tym myslalam (moze nie dokladnie) ale weszylam ze to cos z uncuta) ale dawajcie nastepne do poglowienia sie:):)
ta scena odbywa sie na balkonie, jedna z osob uczestniczacych wrecz go glaszcze
Jaka "ksywe" mial jeden z bohaterow prawie identyczna jak pewnien wykonawca ktory byl wspomniany w serialu???
niezle sie ten filmweb przywiesza, co merry? ( btw nie moge sie przyzwyczaic do tego nicka jeszcze).
na razie nie znam odp, ale mysle...
a tak z innej beczki, obejrzalam kilka odcinkow cougar town i jest tyle motywow zerżnietych z friendsow, ze fuj. courtney chyba nabyla "maniery moniki" na stale, pojawia sie jeszcze lisa, plus teksty - typu in prison you would be my bitch itp, czapeczka na glowie dziecka, zeby ukryc zadrapanie itd itp - szkoda gadac
A ja z takich ciekawostek ostatnio znowu ogladalam odcinek kiedy Chandler zakosil kasete z filmem Monika z domu Richarda i w scenie kiedy J i Ch lezeli na podlodze i wchodzi Monika, Joey chwyta ja i ciagnie na nich i widac jej na nodze wielki czarny ochraniacz taki jak np. na rolki coby nie stlukla sobie kolanka a ze miala spodnice to bylo widac:):)
Strasznie się przywiesza, niech zmienią serwery, skoro wiedzą że jest tak
dużo użytkowników. Przyzwyczaisz, choć tamten był oryginalny :)
Jest kilka motywów zerżniętych z Friends, nawet wspomniany przez serialową
Monikę botoks ;p
Mi się całkiem fajnie pierwsze 4 odc. oglądało, potem już gorzej.
Ciekawe jaki będzie Mr.Sunshine z Matthew i Episodes z Mattem.
Tak Myszowata, Monika ma ochraniacz. Może w poprzednich próbach Joey za
mocno Nią "targnął" o podłogę :)
Luknijcie sobie na odcinek kiedy oglądają kasetę z balu R i M. W jednym z
ujęć widać dźwiękowca siedzącego na kanapie. To chyba scena kiedy R płacze,
że Chip nie przyszedł.
To była odpowiedź jednej z bohaterek na sytuację i późniejsze konsekwencje
z nią związane, w której brał udział Ross i druga osoba.
Faktycznie zrobil sie tu niezly hardcore bo ja juz bez podpowiedzi wogole nie ruszam z miejsca:)DDDDD
Czy moze chodzi o motto wszystkich zboczylasow jak to Phoebe ujela???? Z reka w spodniach????
Moj Boze za drugim razem bez sprawdzania i jakby to powiedziala Monika...I'm on fire!!!!!:):):)
Acha mam!!!1 W czym Phoebe wygrala ze wszystkimi...a potem Joey??????
I'm on fire to chyba J, jak pożyczał CH kasę - boob job :):):) chyba, że
coś mi umknęło. Sorry, że śmiem poprawiać :)
Hmmm.... w czym..., masz na myśli strój, czy grę, czy może jeszcze coś
innego? :)
Pewnie ze to powiedzial Joey - ja glupiutka, ale jakos mi tak to pasowalo do Moniki jak sie z czegos cieszyla...
Oni wygrali w tym czymś tylko z głównymi bohaterami, czy ze "wszystkimi"?
Przeraża mnie prostota moich zapytań heh
Cholerka jasna bo mi sie pochrzanilo!!!! Phoebe nie wygrala z cala piatka tylko z trojka ludzi i potem Joey tak samo...teraz pewnie bedzie latwiej:):)BTW Gud Merning:)