a moze simple life? a moze, ze monica ogladala zapowiedz filmu przed jackass? a moze ten konkurs pieknosci, co emma w nim brala udzial ( costam darling)?
dobra, ja i tak nie mam uncut, wiec bez sensu sie glowie <glupek>, chociaz zaluje, ze nie mam, bo jak widze ciekawe pytanie :)
poczekam na nastepne z "kata" :D
A ja pomimo ankata nie jestem w stanie teraz powiedziec bo nie bede wlaczac teraz bo czasu brak...chyba ze podpowiedz gdzie????:PPPPPP
Wlasnie sie dowiedzialam ze Ross ma na drugie EUSTACHY!!!!!! Z wiki Dr. Ross Eustace Geller, a tak sie nabijal z MURIEL:):):):)
ross przygotował swoją prezentację do tego reality - i właśnie pada tytuł:) ostatni sezon:)
kurde tez moglam tak strzelic jakis czas temu, tylko nie moglam znalezc nigdzie wrrrrrrr >:
Meryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy alez sie stesknilam!!!!! Juz myslama ze nas olalas!!! A Satie ze smutku strzelala odpowiedziami ze zatrzymac bylo trudno:))))))))):PPPPPPPPPPPP
Na urodzinkach Emmy kiesy mial z Rachel powiedziec cos do niej na te 18 urodziny!!!!!
Ejjjj Joanno co sie burzysz mowie to w pozytywnym znaczeniu jak Chandler strzelal kawalami podczas miesiaca miodowego...joke, joke, joke:):):)
Ploteczki, no idea :):) Nie mam aż tylu ankatów :(
Co Wy dziewczynki nie oleję Was, mogę się teraz rzadziej tylko pokazywać :):):) Widziałam właśnie te odpowiedzi Satie :D:D Jak Myszowata, przebrnęłaś przez Obituary? :D:D
No co Ty Satie sama odpowiedziala na pytanie...ja miala Ich posluchac na YT ale zapomnialam:):)
papap :)
nie burze sie, to moj sposob na okazywanie sympatii ;)
mialam maly przestoj, ale jestem jeszcze. do kogo rach porownuje taga? hmmm chyba musze poszukac, bo na razie nic mi nie przychodzi do glowy..
czy chodzi o jej 30ste urodziny i motyw, zeby uznac taga za jej dziecko, zeby juz miala to z glowy w swoim planie ?
a moze, ze nie pamietala jego nazwiska i stwierdzila, ze jest jak cher lub mojzesz?
ooo wreszcie satinek sam wpadl na jakas odpowiedz :)
jesli pozwolicie to zadam pozniej bo nie mam pomyslu i musze zaraz zejsc - miedzyczasy dozwolone :P
no to hasta luego, ze sie tak popisze z hiszpanska :) a pytanko jeszcze dzisiaj walne, bedziecie mialy/ mieli jutro nad czym kminic ;)
to moze tak- jedno latwiejsze, jedno trudniejsze, do wyboru, do koloru :)
kiedy joey przegladal sie w nozu?
o czym wg chandlera beda sie uczyc dzieci w szkole po latach?
Przeglądał się w nożu jak miał w ustach cygaro, bo chciał być jak Richard.
A tego drugiego , za cholerę nie wiem.
Ooooo juz wiem co chcialam dodac...rano przejrzalam wszystkie odpowiedzi o zwierzakach i nie dopatrzylam sie KANGURA (Joey chcial go wrzucic w Epopeje o WW1)
dzien dobry :) ooo kangur, faktycznie. ja tez jeszcze jakies mialam, ale mi wylecialo
joey przegladal sie tez tuz przed podwojna randka ( janice)
podp - wypowiedz chandlera jest na wyrost, megalomanska - ma na mysli siebie, i....
skojarzylo mi sie kilka zaleglych odpowiedzi ( nie o zwierzatkach) ( moze z wyjatkiem robin- drozd, i ze kangur byl jeszcze w baby kangaroo joey):P phoebe palila w what could have been, wystepuje babeczka z serialu diabli nadali ( king of queens), ph nazywa rachel dressy dress
a moje az tak trudne, czy employees of the month ciezko pracuja ?:)
Tak Twoje trudne i wlasnie bylam na przerwie:):) A pani z "King of Queens" juz bylooo:PPPP (nawet sie drobiazgowo na ten temat rozpisalam probujac wyjasnic co to za film i co to za kobitka)
a, to sorki, jak juz bylo
to moze dodatkowa podpowiedz- chodzi o chandlera i pewna dziewczyne
tricky question, dobrze kombinujesz :) nie moge odpowiedziec, bo w sumie zdradzilabym odpowiedz. chyba, ze juz macie dosyc pytania i podac - to mowic :)
Ale Satinek, jak nadal nie znam odpowiedzi, dzięki tej podpowiedzi może będziemy wiedzieć gdzie szukać :) Jak chcesz, podaj odpowiedź albo poczekamy aż komuś się zaświeci lampeczka :)
Mam głupie i proste, kto miał część garderoby (posłużę się określeniem karcianym) z treflem, jak kto woli żołędziem? :D