Wlasnie obczailam fotke, tez mam jarzenie :)
A ja tez myslalam, zeby sobie zdjecie zapodac, ale teraz bedzie wygladalo na to, ze "sciagam" z Ciebie :)
A pytanie brzmi: w poczatkowych seriach (1-4) zostaje wymienione imie i nazwisko muzyka, którego piosenka zostaje wykorzystana w serialu.
do myszowatej - mega duzo ulubionych filmow nam sie pokrywa, ja kurde bardzo wielu jeszcze nie dodalam. do m/i/j - u Ciebie nic nie widze, ale domyslam sie, ze tez sie gusta mniej wiecej pokryja :)
serduszka ni ma, bo masz czesciowo ukryty profil, jak zmienisz ustawienia to serduszko bedzie :)Ja mam tylko dodane filmy na prawde ulubione, ktore moge ocenic na 9-10
To na chwile odkryje profil, cobyscie oblukaly moje filmy :)
nie bedzie, ze sciagasz, dawaj :) nad piesenka zaraz pomysle. "ide" "odkryc" profil i wlaze na twoj
Dodam do pytania tylko, ze piosenka pojawia sie w tej samej serii. Wow "produktywny" dzien dzisiaj :)
Z Twoich dodam 2 + 1 ktory mi teraz wpadl do glowy.
to ten misiek, ktory przeklina jak s/s nie?:P ja z twoich tez skorzystalam, zawsze sie zapomni, tyle tych filmow. nad piosenka w sumie dopiero teraz pomysle, bo wczesniej distrakszyns
Tak, to ten co klnie jak "szefc" :) Kur** nie bardzo wiem jak filmy dodac, wczesniej bylo latwiej :/
wpisac film i oceniac- ja tak robilam ? czy moze jest prostszy sposob? mysle nad ta twoja posenka i nie moge nic wymyslic, chyba poproszę o podpowiedz?
Tak tez robie, bo innej opcji nie znalazlam. Podpowiedz- seria 4 i piosenka nie pojawia sie jako oryginalny utwor, tylko ktos ja spiewa.
Nie. Nazwisko muzyka, ma zwiazek z jedna z Friends, a piosenke spiewa postac epizodyczna (nie jest to znana piosenka ani znany wykonawca).
Achhh Miś Push - Upek!!!!! Zajebongo!!!:):P A co powiesz o Czlowieku Biegunce???(nie usiade bo sie nie opyla)Tez mnie rozwalal lub Generał Italia...ale dla mnie rządził na wszystkich frontach Piesek Leszek!!!!!!! To swój chłopina:):):) A co do tamburyna to bym sie lekko niezgodzila bo to bylo wielkosci kastetu (wlasciwie tak samo go nosila) i tylko male dzwoneczki na koncu:):)PPPPP Z piosenka z serii 4 walcze...ale chyba niezbyt skutecznie:):) Buziory!!!
Inter Miszczem :)))))
Ok. Dla Ciebie to dzwoneczki na obreczy, a dla mnie tamburyn reczny. Wujek google mowi, ze sa tez takie w ksztalcie kastetu i to sa tamburyny wieszane :)
Co do "bajek" ogladalam kilka odcinkow i nie przypadly mi do gustu, z misi wole Misia Uszatka :)
Zawsze noca mam najlepsze pomysly :)
Satie, film latwo dodac do ulubionych. Za "punktami" oceny jest serducho, klikajac na nie dodajesz film do ulubionych :)))
Hank Azaria byl mezem z Helen Hunt, ale raczej nie ten zwiazek mialas na mysli Myszowata. Cytujac Myszowatka z b. dawna "żądam podpowiedzi" (do pytania "parowego") :P
juz rozkminilam, dzieki itomahawk, wystarczylo "odkryc" profil :) a ja "żądam" podpowiedzi, bo wtedy moze uda sie zgadnac i nie bede sie czula jak ostatnia sierota ;)))
Phoebe, wypad za miasto, rodzice (to podp. do wykonawcy). Z piosenka bedzie trudniej podpowiedziec, ale jak juz to odgadniecie, zapewne pojedzie latwo :)
no to bedzie chuck mangione, ale utworu za chusteczke nie wiem :(
ps. myszowata ja tez "cenie" pieska leszka. a misia puszapka szczegolnie za jeden odcinek, chcialam wam wyslac link, ale cos nie moge znalezc. ogolnie bylo o pigmejach, i ze oni nie pija piwa tylko pigmo <bek>
Moze tutaj cos znajdziesz http://www.kartony.poju.pl/index.html
Ch M poprawnie piosenke spiewal czarnoskory gosciu w 4 serii :)
morning's here???????????????????????
ps. dzieki za stronke, ale zeby znalezc odc o pigmie musze przejrzec wszystkie na jutjubie, juz probowalam, inaczej ni huhu
Tak, a oryginalny tytul brzmi "Feels so good" polecam jak lubicie lekki jazz i smooth itp.
Ja na pewno nie znajde, bo rzadko ogladalam (ze wzgledu na brak kartonow).
No dobra podpowiedz na pierwsze czyli zespół to W_ _ _ C _ _ _ _ _. A para to babka odcinki 3 lub 4 a facet to 9 lub 10:):):) do wyboru!!!
Nie cholerka, w oryginalnej wersji miałam to napisane jako dwa człony tzn: W _ _ _ C _ _ _ _ _. Heloł BTW:):)
Nie bylo to latwe, musialam sie naszukac w necie, ale mam :)))) Zupelnie zapomnialam o tej piosence.
Wild Cherry "Play That Funky Music" white boy. Phoebe powiedziala to do Rossa, gdy ten mial grac na keyboardzie :)
Mama bylaby dumna ;)
http://www.youtube.com/watch?v=qe1ScoePqVA&a=i9yHK7gMknA&playnext_from=ML
Yeachhhhhhhhhhhhhh BEJBE Yeachhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ta piosenka jest czadowa szczegolnie w komiedii "Evolutions" z Davidem Duchovnym - to z tamtad ja podlapalam:):):):) Jest bardzo "kaczi":PPPP
Mam nadzieje ze nie myslicie gorzej o mnie tylko dlatego ze mam w ulubionych takie filmy jak "Goonies" czy "Pogromcy Duchow" czy tez "Transformers"...wiem ze nie !!!!! ale tak chcialam nawiazac ze czasem wbrew spolecznym gustom i opiniom (czyt.FW) uwielbiam takie "czizi" movies!!!!! Np zawsze uwielbialam "Bula i Spola" normalnie Pawel Wawrzecki i jego syn "Pajak" byli zaje@*&ci!!!!!!!! tez tak czasem macie??????
oczywiscie, ze nie myslimy gorzej ( przynajmniej ja) :) pogromcy duchow - niedawno lecialo, toz to klasyk :D. nie mam jeszcze b wielu filmow zaznaczonych, ktore lubie, przyznaje sie bez bicia, ze sa wsrod nich komerchy; min bajki, fantasy, kino familijne, wyciskacze lez itp, nie mam zamiaru pozowac na ąę bułkę przez bibułkę znawczynie kina niszowego, w koncu friends to tez serial komercyjny. uwazam, ze jest czas i na kino ambitne i na lajtowe.
ps myszowata, wszystkiego najlepszego z okazji imienin :D
O dzieki!!!!!!!!!!!!!!!!!! No to w takim razie Satinku też najlepszego boś też Joanna!!!!!!! Ja ciagle zapominam o imieninach...wole urodzinki:):):) Serdeczne zyczonka!!!!!!!
Wszystkiego Naj dziewczynki. Wlasnie sie zastanawialam, czy dzis obchodzicie, czy w innym dniu. Idac na latwizne, przylaczam sie do opinii Satie :)
Dziękówki Wam kochane dziewczynki!!!!!! I jeszcze tylko odpowiedz o parze i można zadawać następne:):):)
Hejka. Pewnie nie to mialas na mysli, ale strzal po raz pierwszy :D
John Stamos (boski byl dla mnie w dziecinstwie) :P i Rebecca Romijn.
Albo Beautiful Pig...hrmmmm No to teraz dawać boś wszystko zgadła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):)
Beautiful Pig a to dobre. Pomyslu na pytanie brak, ale coby zabawa nie przygasla, kto to powiedział:
"The muscles from Brussels, wham bam Van Damme"?
A wiec chodzi o pewną nazwę. Pada ona dwa razy. Raz w początkowych odcinkach a drugi raz w koncowych...powiem nawet ze w 9 serii. Cos co jest ukryte pod ta nazwa w przypadku pierwszym nalezalo do Rachel a w drugim to bardziej nazwa czegos ktora uzyl w zdaniu jeden z panow. Jednak obie nie maja nic wspolnego i ich wlasciciele sie rozna (tej nazwy wlasciciele ofkors)
O kur** to dopiero zakrecone pytanie :D Jasniej prosze, bo ja mam wylaczony mozg :) Wyjasnij ostatnie zdanie :)
Nazwa taka sama, ale dwoch roznych rzeczy? (tak to zrozumialam na pierwsze odczytanie)
P.S. Czy Tobie tez tak wolno sie laduje FW i jakies bledy co chwila wyskakuja?
Tak ku**a m*ć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wolne jak cholera. A o zdanie to bystrzacha jesteś bo o to chodzi:):):)
Jestem bystra jak woda w klozecie :P
Dobra to ja sobie teraz pozadaje pytania. Jest to okreslenie czegos, kogos (zwierze np.)? Nalezalo do Rachel i wiemy o tym, bo to widac, czy zostalo tylko wspomniane, ze kiedys nalezalo do Rachel? W zdaniu uzywa tego jakis Friends?
To co nalezalo do Rachel to ona o tym mowi w terazniejszosci bo byla z tym zwiazana krotka akcja a drugie to nawet moge owiedziec ze mowi o tym czyms Joey:):):) Better????:PPPP
Szczerze mowiac to jest tez mozliwosc ze sa to tez te same rzeczy lecz wkradl sie w scenariusz jakis blad i za drugim razem jak pada ta nazwa z ust J, Rachel nie wie o co biega ...
Piszac poczatkowe odcinki, ktore serie masz na mysli? :P
Ale mam miod dla uszu, ogladam po wlosku jakis mecz - pilkarze wloscy vs. wloskie gwiazdy showbiznesu i sportu (zrozumialam poki co tylko Ramazzotti i Fisichella) :D