Vaffanapoli nie, ale dalo sie odczytac na ustach jednego z zawodnikow cazzo :D
IN LONDON Joey seria 5, czy jak faktycznie byli w Londynie? Ja ten drugi i plakalam ze smiechu (bo z pol roku nie widzialam) :) Szczegolnie moment kiedy Ross zakladal spodnie :))
Ja pie***ole widze 100 edytuj a ja zamiast myszowatek81 mam undefinedundefinedundefinedundefined...:):) i nastepne teraz leci...I'm sorry would you marry me????:):):)
Masakra, prawda Undefined ;) Tyz good, good, very good moment :)
Dzis na to pyt. nie odpowiem, bo nie chce mi sie myslec :) "Widzimy" sie na wersji dla zwyklych zjadaczow :)
Oooo Ramazzotti bramke szczelil :)
Znaczy sie Eros??????:):):) To nerka bo ja juz splywam...bede jutro w pracy "dostepna"...idzie nastepne "I'm undercover. I'm a hore":):):)
O ratunku !!!!!! nie ma mnie chwile a tu CHAOS A.D. po grubasie- zawieszki fw i pilka nozna - standard!!! pytanie myszoatej jest tak odjechane w kosmos ( tez standard), ze zlitujta sie, ja po pracy musze dac odpoczac mozgownicy :D podp please- jaka rzecz, czego to dotyczy w ogole??? bo to jest tak ogolne, ze moglabym odpowiedziec - rachel mowi " I" majac na mysli siebie, a joey mowi " I" majac na mysli zupelnie co innego, czyli siebie, joey' ego. jak ja, biedny żuczek mam zgadnac 1 wyraz z calych friendsow?:( have mercy !:P
Dopiero sie dowiedzialas, ze z Myszowata lubimy pisac glupoty :P Ja na pytaniu wymiekam, troche podpowiedzi dla Ciebie "wymusilam" na Myszy i na tym sie konczy moja rola :D
P.S. Chaos A.D dobra plytka :D
Hejki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po pierwsze to taka sama nazwa czegos co pada dwa razy (i juz jest powiedziane ze w serii pierwszej i dziewiatej wiec to juz duza podpowiedz) a po drugie toc to podobne pytanie do "Kto mial jakas tam koszulke" czyz nie????? Wiec sie nie obijac i szukac!!!!!!! A jesli obie zdecydujecie ze nie chcecie szukac to powiem i poprosimy o latwiejsze pytanie:):):)
chaos a.d. bomba plyta :D dobra juz dobra nie krzyczec, doczytam dokladnie podpowiedzi jutro, ale tez wracam poznawo nach hause :( wiec skutken moga byc taken, ze znowu bedzie braken pomysłen :|
To wolniej kobity!!!!!:):) Mam nastepne grube...!!!! Buziaczki friendsomaniaczki:):)
Ps: Pamiętacie jak mówiłam że chyba zaczne ogladać od poczatku????? No to jestem juz na 6 serii..ależ ten czas zapie***la:):):)
hej myszowata ( i nie tylko of kors) - ja dalej no clue, prosze o podpowiedz typu jakiego rodzaju rzecz to byla, albo dawaj to nastepne, moze bedzie latwiejsze ? :| ( hehe hehe zasmial sie kon po francusku)
Nie bede juz tak szalec z odp., przylaczam sie wiec do prosby Satie :) Po glowie nic mi sie nie plata, wiec ja niestety mowie pas :)
P.S.Masz Myszowatek zdrowie, moje plyty sa juz zaje****** zakurzone :)
Najwyzej Satie znowu bedzie "krzyczec" :) Zapodam zarcik:
- Dzien dobry.
- Sa gacie na wacie?
- Nie ma.
- To chodz Wacia, idziemy dalej" :D
Chodziło o:
Rachel: Let's just say my Curious George doll is no longer curious
Joey: CURIOUS GEORGE You know, the monkey, and the guy with the yellow hat!
Po tych podpowiedziach co padly, nie wpadlabym na odpowiedz. To bylo wyjatkowo trudne.
Dawaj nastepne, skoro masz. A poki co git utworek :D http://www.youtube.com/watch?v=Gsch28L9TLk
o ja pierd...u - w zyciu bym nie wpadla !!!!!!!!!!!!!!!!!! i skad przypuszczenie, ze bede krzyczec? hihihihihihi pozdro dziewuszki milego weekendu
A ja sie zrewanżuje następnym mega hiciorem http://www.youtube.com/watch?v=c9_DP3_4_BY ...Tak sie składa, że dwa lata temu na Sylwestra bawilismy sie przy Franek Kimono Theam z youtube...jakość utworów wątpliwa ale ile śmiechu!!!!!!
A co do nastepnego to jednak troche łatwiejsze: Jakie dwa takie same zdania wypowiedziane pod rząd przez Rossa przypominają scene z pewnej zaje***stej polskiej komedii...????
nie chcialam, ale palce same napisaly - ktorej komedii?:D ile slow ma zdanie?:D
Asia - we are your FRIENDS :)))) help us! daj podpowiedz plis plis plis pretty please? ;(((
Dzolana pretty please, a ja wrecz żądam. To skandal, jestesmy znowu we 3, a pytanie lezy i kwiczy :D
moze myszowatek mial zly dzien?
a moze juz nas nie lubi i nie kce pomoc nic a nic?;(((
I festiwal pytan ciag dalszy. Ten txt to tlumaczenie na polski we Friends, czy w pol komedii pojawil sie po ang.?
Tak jest, Myszowata w ramach protestu ja zadam pytanie. W serialu pojawia sie aktorka bardzo znana i w tej samej scenie pada tytul filmu z Jej udzialem. Pytanie, podaj tytul filmu i nazwisko aktora, ktory rowniez w nim gral (dla ulatwienia gral tez w serialu Twin Peaks). Aktor - facet nie gral we Friends.
skoro myszowato nie chcesz podpowiedziec to ja mam pytanie bez kolejki : w ktorym odcinku chandler ma koszulke z napisem "think snow"?
isabella rosselini, blue velvet, kyle maclachlan?????????????????????????????????
Ile kamer mieli na sobie aktorzy, podczas krecenia jednej ze scen? :)
W przeciwiestwie do Pani Myszowatej, bo jestem dobre dziecko, sluze podpowiedziami :))))
Komedia z 1984 i jezeli bym cos podpowiedziała to juz bedzie łatwo...dodam że Ross tak jakby coś wylicza i ważny jest jego ton. A ja po prostu pije i nie mam czasu tu wchodzic:PPPPPP :):):)
To teraz ja sie musze wesprzec pytaniem, w ktorej serii Chandler ma te koszulke i czy widac ja w otwierajacej scenie czy pozniej?
Pewnie jeszczez ze dwie trzy serie wstecz i bym powiedziala gdzie bylo te "Think snow" bo sama chcialam to zadac ale juz nie pamietam:):):)
A z tym sniegiem to mam to przed gałami ale nie chce mi sie juz wracać...:):):) Spadam juz bo koncze serie 6 i zaczynam 7:):) i ide zalac sie w trupa. bo jeszcze 6 dni i spadam do Gdańska!!!!!!!!!..powodzenia i do juterka kuleżanki:):):)