PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 356 tys. ocen
8,2 10 1 355782
8,4 49 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

madness continues... :)

myszowatek81

Vaffanapoli nie, ale dalo sie odczytac na ustach jednego z zawodnikow cazzo :D
IN LONDON Joey seria 5, czy jak faktycznie byli w Londynie? Ja ten drugi i plakalam ze smiechu (bo z pol roku nie widzialam) :) Szczegolnie moment kiedy Ross zakladal spodnie :))

ocenił(a) serial na 9
Itomahawk

Chodzi mi o to jak Joey zareagował na to ze M i Ch sie bzykaja:):)

myszowatek81

Ej ku*** czy tez widzisz tyle edytuj u mnie? Dlaczego az tyle wywalilo?
To tez mocne bylo :)))

ocenił(a) serial na 9
Itomahawk

Ja pie***ole widze 100 edytuj a ja zamiast myszowatek81 mam undefinedundefinedundefinedundefined...:):) i nastepne teraz leci...I'm sorry would you marry me????:):):)

satie333

Masakra, prawda Undefined ;) Tyz good, good, very good moment :)
Dzis na to pyt. nie odpowiem, bo nie chce mi sie myslec :) "Widzimy" sie na wersji dla zwyklych zjadaczow :)
Oooo Ramazzotti bramke szczelil :)

ocenił(a) serial na 9
Itomahawk

Znaczy sie Eros??????:):):) To nerka bo ja juz splywam...bede jutro w pracy "dostepna"...idzie nastepne "I'm undercover. I'm a hore":):):)

myszowatek81

Si signora Eros. Jutro wieczorem moze, w pracy nie da rady. To see ya :)

ocenił(a) serial na 10
Itomahawk

O ratunku !!!!!! nie ma mnie chwile a tu CHAOS A.D. po grubasie- zawieszki fw i pilka nozna - standard!!! pytanie myszoatej jest tak odjechane w kosmos ( tez standard), ze zlitujta sie, ja po pracy musze dac odpoczac mozgownicy :D podp please- jaka rzecz, czego to dotyczy w ogole??? bo to jest tak ogolne, ze moglabym odpowiedziec - rachel mowi " I" majac na mysli siebie, a joey mowi " I" majac na mysli zupelnie co innego, czyli siebie, joey' ego. jak ja, biedny żuczek mam zgadnac 1 wyraz z calych friendsow?:( have mercy !:P

satie333

Dopiero sie dowiedzialas, ze z Myszowata lubimy pisac glupoty :P Ja na pytaniu wymiekam, troche podpowiedzi dla Ciebie "wymusilam" na Myszy i na tym sie konczy moja rola :D
P.S. Chaos A.D dobra plytka :D

ocenił(a) serial na 9
Itomahawk

Hejki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po pierwsze to taka sama nazwa czegos co pada dwa razy (i juz jest powiedziane ze w serii pierwszej i dziewiatej wiec to juz duza podpowiedz) a po drugie toc to podobne pytanie do "Kto mial jakas tam koszulke" czyz nie????? Wiec sie nie obijac i szukac!!!!!!! A jesli obie zdecydujecie ze nie chcecie szukac to powiem i poprosimy o latwiejsze pytanie:):):)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

chaos a.d. bomba plyta :D dobra juz dobra nie krzyczec, doczytam dokladnie podpowiedzi jutro, ale tez wracam poznawo nach hause :( wiec skutken moga byc taken, ze znowu bedzie braken pomysłen :|

satie333

Mysza, "you have one new massage" na prv :))

ocenił(a) serial na 9
Itomahawk

Howk!!!!!!! " Pozdro Memengwa :))" do juterka!!!!!:):):):)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

myslalam troszku nad pytaniem, ale na razie doesn't ring any bell :/

ocenił(a) serial na 9
satie333

To wolniej kobity!!!!!:):) Mam nastepne grube...!!!! Buziaczki friendsomaniaczki:):)
Ps: Pamiętacie jak mówiłam że chyba zaczne ogladać od poczatku????? No to jestem juz na 6 serii..ależ ten czas zapie***la:):):)

ocenił(a) serial na 10
satie333

hej myszowata ( i nie tylko of kors) - ja dalej no clue, prosze o podpowiedz typu jakiego rodzaju rzecz to byla, albo dawaj to nastepne, moze bedzie latwiejsze ? :| ( hehe hehe zasmial sie kon po francusku)

satie333

Nie bede juz tak szalec z odp., przylaczam sie wiec do prosby Satie :) Po glowie nic mi sie nie plata, wiec ja niestety mowie pas :)
P.S.Masz Myszowatek zdrowie, moje plyty sa juz zaje****** zakurzone :)

Itomahawk

Najwyzej Satie znowu bedzie "krzyczec" :) Zapodam zarcik:
- Dzien dobry.
- Sa gacie na wacie?
- Nie ma.
- To chodz Wacia, idziemy dalej" :D

ocenił(a) serial na 9
Itomahawk

Chodziło o:
Rachel: Let's just say my Curious George doll is no longer curious

Joey: CURIOUS GEORGE You know, the monkey, and the guy with the yellow hat!

myszowatek81

Po tych podpowiedziach co padly, nie wpadlabym na odpowiedz. To bylo wyjatkowo trudne.
Dawaj nastepne, skoro masz. A poki co git utworek :D http://www.youtube.com/watch?v=Gsch28L9TLk

ocenił(a) serial na 10
Itomahawk

o ja pierd...u - w zyciu bym nie wpadla !!!!!!!!!!!!!!!!!! i skad przypuszczenie, ze bede krzyczec? hihihihihihi pozdro dziewuszki milego weekendu

ocenił(a) serial na 9
satie333

A ja sie zrewanżuje następnym mega hiciorem http://www.youtube.com/watch?v=c9_DP3_4_BY ...Tak sie składa, że dwa lata temu na Sylwestra bawilismy sie przy Franek Kimono Theam z youtube...jakość utworów wątpliwa ale ile śmiechu!!!!!!
A co do nastepnego to jednak troche łatwiejsze: Jakie dwa takie same zdania wypowiedziane pod rząd przez Rossa przypominają scene z pewnej zaje***stej polskiej komedii...????

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

nie chcialam, ale palce same napisaly - ktorej komedii?:D ile slow ma zdanie?:D

ocenił(a) serial na 9
satie333

Na pewno nie powiem jakiej komiedii:):);) A zdanie to dwa człony...:);):)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

nie badz żyła, daj cos jeszcze na pozarcie :D

satie333

A z ktorego roku ta komedia? :)

Itomahawk

Droga Myszowato, chyba nie chcesz, zeby pytanie znowu wisialo kilka, bo ja mam tez przygotowane :>

ocenił(a) serial na 10
satie333

Asia - we are your FRIENDS :)))) help us! daj podpowiedz plis plis plis pretty please? ;(((

satie333

Dzolana pretty please, a ja wrecz żądam. To skandal, jestesmy znowu we 3, a pytanie lezy i kwiczy :D

ocenił(a) serial na 10
Itomahawk

moze myszowatek mial zly dzien?
a moze juz nas nie lubi i nie kce pomoc nic a nic?;(((

Itomahawk

I festiwal pytan ciag dalszy. Ten txt to tlumaczenie na polski we Friends, czy w pol komedii pojawil sie po ang.?

Itomahawk

Tak jest, Myszowata w ramach protestu ja zadam pytanie. W serialu pojawia sie aktorka bardzo znana i w tej samej scenie pada tytul filmu z Jej udzialem. Pytanie, podaj tytul filmu i nazwisko aktora, ktory rowniez w nim gral (dla ulatwienia gral tez w serialu Twin Peaks). Aktor - facet nie gral we Friends.

ocenił(a) serial na 10
Itomahawk

skoro myszowato nie chcesz podpowiedziec to ja mam pytanie bez kolejki : w ktorym odcinku chandler ma koszulke z napisem "think snow"?

ocenił(a) serial na 10
satie333

isabella rosselini, blue velvet, kyle maclachlan?????????????????????????????????

satie333

Brawo Satie :))))))))))))))

Itomahawk

Ile kamer mieli na sobie aktorzy, podczas krecenia jednej ze scen? :)
W przeciwiestwie do Pani Myszowatej, bo jestem dobre dziecko, sluze podpowiedziami :))))

ocenił(a) serial na 10
Itomahawk

czy chodzi o motyw z bloopersow?

satie333

Tak o ten motyw chodzi :) A co do Kyle'a, nawet mi sie podobal w Twin Peaks (wizualnie).

ocenił(a) serial na 9
Itomahawk

Komedia z 1984 i jezeli bym cos podpowiedziała to juz bedzie łatwo...dodam że Ross tak jakby coś wylicza i ważny jest jego ton. A ja po prostu pije i nie mam czasu tu wchodzic:PPPPPP :):):)

satie333

To teraz ja sie musze wesprzec pytaniem, w ktorej serii Chandler ma te koszulke i czy widac ja w otwierajacej scenie czy pozniej?

ocenił(a) serial na 10
Itomahawk

w otwierajacej. serie 5-10

ocenił(a) serial na 9
satie333

Pewnie jeszczez ze dwie trzy serie wstecz i bym powiedziala gdzie bylo te "Think snow" bo sama chcialam to zadac ale juz nie pamietam:):):)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

myszowata prosze przeczytac posty powyzej i cos podpowiedziec!!! <tuptup>

satie333

ja tez sie przylaczam.

ocenił(a) serial na 9
Itomahawk

No przeciesz 6 postów wyżej coś podpowiadam:):):):)...

myszowatek81

Jak widac prze Pani, ta podpowiedz nic nam nie dala :) Prosze o wysluchanie prosb kolezankow :)

ocenił(a) serial na 9
Itomahawk

Seria 5 rzecz dzieje sie na ulicy...

myszowatek81

Dziekowac, dziekowac :) Jutro pomysle, bo dzis to ciut za trudne :)

ocenił(a) serial na 9
Itomahawk

A z tym sniegiem to mam to przed gałami ale nie chce mi sie juz wracać...:):):) Spadam juz bo koncze serie 6 i zaczynam 7:):) i ide zalac sie w trupa. bo jeszcze 6 dni i spadam do Gdańska!!!!!!!!!..powodzenia i do juterka kuleżanki:):):)

myszowatek81

Heh myslalam, ze moze konczysz 6 lub 7 drina :D
Kolejne pytanie od mła, bo czasu na przegladanie odc. brak. Ch i M juz sie ujawnili, czy jeszcze nie?