Juz wszystko gotowe!!!! A gdzie mleczko i ciasteczka na powitanie dla Merylka i Myszowatka???? Juz zacieram raczki!!!!!:):)
fatboy slim? nie, nie skojarze teraz, zwlaszcza imprezek, a nie mam teraz czasu szukac, odezwe sie pozniej :)
Raz leci na bardzo skromnej imprezce i nie w domach Friendsow a drugim razem jest to raczej wieksza impreza tez nie w domach:):):) Ale podpowiedz:PPPPP
Mozna powiedziec ze przez kilka grubych sekund w obu przypadkach jest na pierwszym planie!!
A odpowiedz na Twoje Merry to Gunter mial kamizelek w zoladzia:):):) W odcinku z "Frankie say relax":):) Finally
A Wy dziewczynki dalej myslcie nad moim!!!!!
HA!!!!!!!!!!!!!!!!! od poczatku wiedzialam, ze gunther :D gratki myszowata
z piosenka zastoj i troche brak mozliwosci siedzenia na kompie teraz :/
WITAM!!!!!! Na obu jest duzo ludzi aczkolwiek na tej drugiej (chronologicznie) jest znacznie wiecej:):)
Merry teraz dopiero zajarzylam Twoje pytanie:PPPP Ani na jednej ani na drugiej nie ma wszystkich razem...
Mi sie kojarzy zespol Fleetwood Mac, ale tylko z imprezy na dachu.
Jak wroce z pracy, to bede przegladac, teraz nie mam czasu.
Dobra teraz juz daje mega podpowiedz..na pierwszej bylo 2 z 6 a na drugiej 3 z 6 + 1...:):) Mam nadzieje ze to pomoze:PPPPP
Gdzie tam w du...pe piekna!!!!!!! Moze w PL jest teraz ladnie jak tu bylo przez ostatnie 2,5 tyg. A teraz w tym posranym kraju znowu pada!!!!!!! Statystycznie dzieje sie to u nas jakies 256 dni w roku...chujnoga trojkatna!!!!!! A poza tym siemeczka Merulek:))))))))
Dzulia prosze Cie zadaj mi cos zebym miala o czym myslec bo tak to czekam tylko na odpowiedz i nic sie nie dzieje:):):)!!
To było takie łatwe :) Piosenka jest w odc. 507 na imprezie Dannego na
korytarzu i w The Routine :D "Every Word Means No" Smash Mouth
Latwe nie latwe ale przez 2 dni sie trzymalo:):):) Pogratulowac Merry!!!!!! Czekam na odwet:PPPP
Nie wiem czemu ale jak napisałaś, że to 2000 rok. zaczęłam przeglądać od 6
serii heh Nad pytaniem muszę pomyśleć, a ciężko dzisiaj :):):)
Po pierwsze to wydawal mi sie dosyc stary utwor a ze mamy juz 2010 to tym bardziej ale nie wzielam pod uwage ze serial skonczyl sie juz w 2004 (czyli tez juz sporo czasu temu) jak ten czas zapiernicza...my bet!!! A po drugie co znowu sie zabalowalo????????:):):):)
Ja tez bym chciala balowac w kazdy piatek...niestety zabaluje tak pozadnie jak na mnie przystalo dopiero w czercu w Gdansku (wesele, zjazd klasowy i panienskie) oj bedzie sie dzialo!!!!!!:):):)
Mam pytanie, chyba nie należy do trudnych :) Co Joey zamierzał kupić Rachel
na gwiazdkę (nazwa się nie pojawia, tylko w domyśle)? :):):)
Nooo kurde nie moge
Ejjj Ty zawsze zaczynasz ze to nie jest takie trudne a potem sie glowimy przez trzy dni:)))))))
Kojarze tylko takie cos ze Joey mowi...to ja juz wiem co Ci kupic na gwiazdke (bo o czym rozmawiali) ale czy to prawda czy moze teraz Ty mi zasugerowalas?????
I czy bylo to moze cos ze zbereznych rzeczy?????????????? No slysze jego glos...ale gdzie i co?????
A moze chociasz jakis przedzial...bo nie mam zadnego punktu odniesienia...czy jest to po 5 serii?????????
Nazwa nie pada, i Ty już w sumie dałaś odpowiedź :) Tylko jeszcze
potrzebuję info o scenie. Przed 5 serią :)
No ale to musialo o cos chodzic...moze jak bym to wiedzial to bym zgadla w jakim odcinku:):) a tak to tylko slysze glos Joeya i to mnie dobija:(:(
Ale z calej 5????? I czy tyczy sie to danej wypowiedzi????? Czy moze chodzi o kogos innego????