uuu hjuston mamy problem, musze chwile pomyslec...
ale ciezko....
ok, mam, bedzie pewnie niezrozumiale :D
jeden/dna z friendsow mial problemy z opanowaniem pewnej umiejetnosci, a potem w 10 sezonie okazuje sie, ze ta umiejetnosc opanowal/a, na wyzszym levelu i inny/a z friendsow az nie mogl/a tego rozkminic. o kogo chodzi i o jaka umiejetnosc?
Tak jak mowisz - ni cholera nie kumam:):):) Ale poczatki sa zawsze trudne. Moje pytanie brzmi w ktorym to sezonie jest tego poczatek skoro w 10 jest jakby rozwiazanie tego???:)
w sezonie 7, ale dotyczy wczesniejszych lat zycia
w sumie to b proste, tylko pytanie zamotane, jak i autor :P
Bede strzelala bo nie mam pojecia. Czy chodzi moze o gre Chandlera w ping - ponga na Barbados (wiem ze nie ale co zrobic)?????:):)
Czy w 10 serii jest to moze po 11 odcinku czy przed (bo wlasnie jestem na 11 i bym sobie bardziej przypomniala:):)???
Nie chodzi o dokladny odcinek tylko ta granice za czy po???? I tak to nic nie ulatwi...chyba...a moze chodzi o Rossa robiacego zwierzaki lesnie z penisow???:):)
wiem, ze o granice, ale pyt nie jest az tak trudne no i jest od niedawna a myszowata zaraz wszystko ode mnie chce wyciagnac jak na torturach :D ross tez nie hahahha
ok, moze inna podpowiedz- skupcie sie na tym, czego ktos nie potrafil, to chyba latwiej skojarzyc, niz z tym co potrafil pozniej, tak mi sie wydaje przynajmniej
Czyli mozna wyeliminowac juz Ph i Rossa (czy tylko to nie te przyklady)????:PPP Bede cholera wiercila do bolu!!!!:):)
a ja ci odpowiem myszowatek "tam taramtam tamtamtamtam tara tara ( melodia nucona w glowie j) czyli ergo nic nie powiem :P
Kurze pioro!!!!!! Zawsze tak jest ze niby latwe z pozoru a kreci w mozgu:):):)
Znalezione w necie "Jest to piosenka w której słychać gitarę chyba i leci
tak " ty dy dyyyyy, ty dy ty ty ty dy ty ty, ty dy tyyyyy?" :D
Jezu o co chodzi...jaka piosenka????? Przeciesz ta co Joey nucil w glowie to bylo w 1szej lub drugiej seri!!!? Moje zakrecenie nie zna granic:)
no piosenka jest poza konkursem, mialam na mysli to, ze ty sie dopytujesz, a ja ci odpowiadam tamtaramtam- czyli nic, typu "fiu fiu fiu"/ "tralala", ale w wersji friendsowej :D
juz dalam, dobre kilka postow wyzej, ale niech bedzie, friend, ktory nie potrafi rozkminic to Phoebe. niedlugo uciekam, wiec jesli zgadniecie jak mnie nie bedzie, to na bank puzzle sie uloza i nie trzeba wtedy czekac z potwierdzeniem, tylko dawac nastepne :)
A tu nie chodzi o to,że phheobe w odkryła ten talent do śpiewania? :P
( w tym jednym odcinku, jak by to było... jak była tą 'bissneswomen' i potem straciłą prace i spiewala w central perku ? )
iiii, że to jest jej talent tak normalnie.
???
( nie wiem czy mnei zrozumiecie ... haha :PPP!! )
To pytanko nie daje mi spokoju od wczoraj!!!!!!! Cholipa jasna...dzis tez w pracy mysle...czas na nastepna wskazowke:PPPPP
Nic mi nie przychodzi do glowy. Poczekam na kolejna podpowiedz.
Pytanie poza konkursem z jakiego filmu jest txt: "totalna degrengolada"?
Szukam, szukam i znalezc nie moge :/
Ja niestety nie mam pojecia a uwazam sie za milosnika filmow!!! To pewnie z jakiejs polskiej komedii (moze Kingsize??)
A moze z Ferdka Kiepskiego albo moze Superprodukcja???? Bo raczej barejowe perelki odpadaja:):)
no wiecie co ? jeszcze nie odgadniete pytanie? ok, podpowiadam ( bo co robic?) nie posiadanie tej umiejetnosci to bylo obciachem
Nie wiem czemu ale zakladam ze to Ch!!! Niewiedziec czemu:):) Ale nadal nie wiem o co biega??? A co z podpowiedzia o granice w 10 serii???:):)
z ta podpowiedzia lipa, jak juz pisalam :D
musza wystarczyc te, ktore dalam, plus maly bonusik ( ostatni): ten wyzszy level - to nie tak jak joey odkryl, ze ma wyzszy level ;), to hmmm nabranie tej umiejetnosci w sposob bardziej precyzyjny, wlasnie to spowodowalo, ze phoebe sie az pogubila
kto to to czesc pytania, nie moge :))) jeszcze raz sie wczytajcie w podpowiedzi, kurde jak na talerzu wylozylam :P
chociaż nie, zmieniam zdanie - monika i umiejętność określania czasu na
zegraku
btw. fajnie się tu zabawiacie :)
Masz racje, to jest ta odp. :) (uprzedzilas mnie)
To teraz zgodnie z zasada, zadajesz pytanie. Ale to nie moze byc nic
latwego, oczywistego :)
Masz racje, to jest ta odp. :) (uprzedzilas mnie)
To teraz zgodnie z zasada, zadajesz pytanie. Ale to nie moze byc nic
latwego, oczywistego :)