PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352826
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele
ocenił(a) serial na 9
Itomahawk

Czy byl moze wtedy pijany ze tak powiedzial???????????????

ocenił(a) serial na 9
myszowatek81

Czy moze chodzi o motyw w samolocie jak wracali z Vegas i jak powiedzial ze teraz Joey zajmie miejsce Chandlera jako jeo przyjaciel???:):)

myszowatek81

Nie, nie to byłoby zbyt proste :) Mega podpowiedź, Ross się zapytał co ktoś
zrobił tej osobie :)

ocenił(a) serial na 9
Itomahawk

Ale ja czegos nie kumam...czy On powiedzial cos w stylu I like you the most (czy pochodne temu) czy pokazane jest ze tam np kogos przytula czy cos ??????

myszowatek81

Nie powiedział tego tej osobie, tylko zostało o tym wspomniane :)

Itomahawk

Pada coś w stylu "like the most" :)

ocenił(a) serial na 10
satie333

hej, troszke mnie nie bylo, ale teraz jestem ( wy pewnie balujecie, a ja aniolek ;)
bardzo ciezko bylo znalezc pytanie w calym tym ferworze, jak mnie nie ma to od razu balagan ;)
I like you the most, a raczej chyba I love you the most - ross powiedzial do rachel na stypie po babci geller, bedac pod wplywem srodkow odurzajacych, potem "splynal"
a z innych osob - mysle, ze chodzi ci o tekst costam like the most - a ross - what did you do to my mum???!!! tak?

ocenił(a) serial na 10
satie333

co babcia chandlera zawsze mu powtarzała?

ocenił(a) serial na 9
satie333

Siemano z rana:):)!!!! Ja kojarze tylko sytuacje ze bylo to na zasadzie porownania...ze ktos nie mogl czegos tam zrobic a Ch na to ze z babcia tez nie mogl tego robic...ale jak zwykle nie wiem o co dokladnie chodzi:):):)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

good morning :) oczywiscie, jak sie domyslasz, nie o to chodzi :P
pytanie nie jest z serii najtrudniejszych, trzeba sobie tylko skojarzyc fragment rozmowy. oczywiscie jest to powiedziane zartem ( chandler) ale generalnie to cos, co faktycznie babcia moze mowic wnukowi w kwestii "dobrego wychowania" :)))

ocenił(a) serial na 9
satie333

To bylo z domkiem dla lalek. Monika mogla tylko patrzec ale nigdy sie tym bawic ana to Chanlder My grandmother used to say that exact same thing to me.Czyzby??:):)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

bingo bango :) kto tak powiedzial i kiedy? ( to poza konkursem) zadajesz :)

ocenił(a) serial na 9
satie333

Ooooo to byla rewelka i oczywiscie Ch "podkladajacy" dzwiek odbijajacej sie pileczki ping pongowej w bloopersie:):):)
A moje pytanie brzmi: O jakiej czynnosc choc jest zupelnie nie mozliwa do wykonania Joey myslal ze czasem to robi...dodam ze czynnosc ta jest prawie codzienna (prawie kazdy z nas to robi i jest niewymagajaca jakiejkolwiek wiedzy badz wysilku)??????:DDD

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

oh my... nie do konca rozumiem pytanie :D niemozliwa do wykonania, a kazdy ja robi? czy chodzi o to, ze dla joey'ego byla nie do wykonania? prosze zadaj mi to pytanie jak krowie na granicy :)

ocenił(a) serial na 9
satie333

No tak ale napisalam!!!!!!! Sama teraz sie skumalam:PPPP Chodzi o to ze ta czynnosc (robimy codziennie - jesli mamy to) a J w odwrotny sposob...odwrotny!!!!...o ten wyraz mi chodzilo, co sprawilo to czynnosc niemozliwa!!! Sorki:)

ocenił(a) serial na 9
myszowatek81

Dodam jeszcze dla przypomnienia ze on tego nie zrobil a tak myslal (i to nire jeden raz):):)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

cos mi dzwoni, ale musze wyjsc na chwile. do pozniej, mam nadzieje, ze zgadne przed merry :)

ocenił(a) serial na 9
satie333

Ok papatki i czekam!!!!:):):) No dobra i jeszcze podpowiem ze to po 4 serii w gore!!!!

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

kurde, na razie mi tylko chodzi po glowie, ze impossible to find - jak szukal mieszkania dziewczyny z budynku rossa. ale wiem, ze to nie o to chodzilo wrrrr

ocenił(a) serial na 10
satie333

mam cos, ale mega naciagane. jak monika poprosila joey'ego, zeby wybral zakaski, a on powiedzial, ze to niemozliwe i dodal 3 ( tu by pasowalo to, ze robi na odwrot)( peanut-butter-finger :) em aj iwen klołs?

ocenił(a) serial na 9
satie333

Nie tu chodz o cos zupelnie innego i nie zawiazanego z jedzeniem ani zadna kobieta...jest to zwykla codzienna czynnosc ktora moe trawc z 3 sekundy ale robimy to codziennie!!!!!!! Jest to mala rzecz i prawie kazdy to ma!!!!! Dodam ze on byl wtedy sam i nikt go o nic nie prosil ani nikt z nim wtegy nie rozmawial... powiedzial do siebie jedno zdanie i gdybym je napisala to chyba zabawa by sieskonczyla bo to by szybka naprowadzilo na odpowiedz!!!:):)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

kurcze, naprowadzasz bardzo, a ja i tak za cholere nie moge skojarzyc na razie. nie moge wpsc na ta czynnosc - 3 sekundy, codziennie - ratunku! ani nie zęby, ani nic z toalety, ani nie jedzenie, ani spanie, domyslam sie, ze jakos podchwytliwie zadalas to pytanie, a odp pewnie prosta :)

ocenił(a) serial na 9
satie333

Tak jak mowisz:):):) I nie twierdze ze Ty akurat to robisz ale moze codziennie kto inny z rodziny no chyba ze sama mieszkasz (i zaznaczam ze wiekszosc ale nie wszyscy to maja) powiem jeszcze ze jest to integralna czesc czegos co mamy wszyscy!!!!!:):)

myszowatek81

Hello :) Tak, Satie miałam na myśli odpowiedź mama :)
Na Twoje Myszowata nie znam póki co odpowiedzi.
P.S. Dzisiaj byłam w Twoim mieście Satie :)

ocenił(a) serial na 10
Itomahawk

wow:)))
myszowata ja dalej nie wiem - jak zwykle pytanie typu brainkiller :P

ocenił(a) serial na 9
satie333

To na zachete moze jedno male pytanko: W jakich sytuacjach Ross mowi "Fair and Square"...????:)

ocenił(a) serial na 10
satie333

ja mam tylko jedno - jak wygral w cups, chociaz kojarze cos tez moze z geller cup?
a pytanie o joey'm- utknelam, nic mi sie nie kojarzy:/

ocenił(a) serial na 9
satie333

To z gra w Cups sie zgadza a to drugie F & S to od 5 serii i mowi to w obecnosci wszystkich:):) A juzto chyba odpowiem na moje hard pytanie:):)

myszowatek81

Co do f&s to z Rossa kojarzę tylko w cups.
Ja się poddaję, więc możesz odpowiedzieć na swoje hard pytanie :)

ocenił(a) serial na 9
Itomahawk

NO dobra!!!! Odpowiadam: Na moje glowne pytanie odpowiedz jest taka..chodzilo mi o sytuacje kiedy M i Ch (jeszcze za czasow ukrywania sie u J i Ch w domu) baraszkowali a J wracal z pracy i oni zamkneli drzwi na lancuch (czyli nasza codzienna czynnosc) na co J przy otwieraniu nie mogl bo byly zamkniete powiedzial "I did it again" co jest niemozliwoscia zrobic to od drugiej strony!!! Czy teraz ma to rece i nogi???:):)
A Ross powiedzial (niestety w uncut - shame on yourself Joanna) po tym jak J pocalowal w koncy Janine "So you win fair & square" na co nawet Rachel skrecial beke i powiedziala do Rosa ze nawet przez chwile szli z Janine leb w leb:):):P

myszowatek81

To ja Ci powiem Myszowata, że na pytanie z łańcuchem nie wpadłabym za chiny
:)

ocenił(a) serial na 10
Itomahawk

jak dla mnie ma rece, ale tylko kawalek nogi :P ( pytanie) to, jak zostalo zadane prowadzilo mnie na zupelnie inne tropy - jest niemozliwe dla joey'ego do zrobienia, czyli tylko joey nie potrafi tego zrobic, robi to odwrotnie niz wszyscy czyli np odkreca sloik w lewo - tak to rozumialam. musimy merry sie przestawiac na inny level swiadomosci jak myszowata zadaje ;)))

ocenił(a) serial na 9
satie333

Ojj koniecznie...i jak to Phoebe powiedziala: Oh, you're no ordinary roommate are you? Wiec to samo ze mna i moimi pytaniami:)))))):PPP Nie juz nie bede takich zadawala bo tylko sie wysilam zeby pytanie bylo ciekawe, jak wasze, ale tylko wychodzi z tego ku...pa i zastoj!!!!:):)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

nie qpa tylko konsternacja ;) niestety znowu zadajesz ty, tym razem sie postaraj, zeby ktos odpowiedzial, bo do usr** smierci bedziesz skazana na wymyslanie pytan <rotfl>

ocenił(a) serial na 10
satie333

cos cisza - to moze poki jestem ( bo ostatnio malo czasu) zadam z serii prostszych na zachete : co wam mowi imie gloria?

ocenił(a) serial na 9
satie333

Gloria to mi sie kojarzy z Estefan kiedy Chandler powiedzial o Joeym ze "Rythm is gonna finally get you" - czy cos..ale pewnie i tak chodzi o iina Glorie:):)

myszowatek81

Heh dokładnie to miałam napisać :) Też tylko tę Glorię kojarzę. BTW fajna
piosenka :)

ocenił(a) serial na 10
Itomahawk

dzien dobry- niestety musze tak wczesnie wstac dzisiaj, ale sloneczko juz daje :)
nie o ta odpowiedz mi chodzilo. ta gloria miala maly udzial w zyciu czesci bohaterow w przeszlosci...

satie333

Hejka. Piękny dzień się zapowiada dzisiaj :)
A Gloria miała chyba też na imię mama J :)

ocenił(a) serial na 9
Itomahawk

Witojcie dziolchy!!!!! Komu piekny dzien temu piekny, u mnie leje juz od tygodnia i przestac cholera nie chce!!!! A ja w miedzy czasie szukania Glorii mam male pytanko: O czym Ross, przez przypadek, przypomnial wszystkim a chcial jedynie przygrysc komus...BTW to chyba jedna z moich ulubionych ripost w serialu!!!!!!:):)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

brawo merry! ale nie o to mi chodzilo :D:D:D podpowiadam: gloria nie byla czlowiekiem :)
z rossem nasuwa mi sie kilka- jak dogryzal monice, chandlerowi w odcinku, kiedy "wywlekali brudy". czy to ktores z tych, czy jakies komplikejszynsy :)

ocenił(a) serial na 10
satie333

kojarzy mi sie jeszcze, jak sam wyszedl na glupka w CP costam costam - a rach - all you did was remind us that you are interested in fossils

ocenił(a) serial na 9
satie333

Tak Satinek!!! Ross powiedzial to do Rachel w CP o Paul'u...I guess I'm not
the only one who is interested in fossils...beka byla a Gloria to jakis
przedmiot?????

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

łoo, to fajnie :) pomysle juz nad pytaniem if you don't mind
nie, nie przedmiot

ocenił(a) serial na 10
satie333

oczywiscie zada tez ten kto zgadnie glorie, daje latwe jako przerywnik
w jakich sytuacjach mozna odniesc wrazenie, ze ktos z friendsow jest pedofilem? <lol> ja mam tylko 3, ale the more the merrier ( merry :))

ocenił(a) serial na 9
satie333

Ja kojarze akcje z Rossem i Kejtlin (z 8 letnim chlopcem) i jeszcze scena w pokoju Rossa (zawsze ten biedny Ross) na Barbados kiedy Charlie zapytala sie go czy to zdiecie jego syna czy jekiegos chlopca...i...moze jakas gatka na kolacji z Rachel i Paulem???

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

hehehe, ja mam inne, ale faktycznie ross przewaza. i jeszcze jeden chlop ( moj faworyt w tym "plebiscycie" :))

ocenił(a) serial na 10
satie333

Mi kojarzy się jeszcze Ch "bardzo kochamy dzieci, w sposób dozwolony przez prawo", Ross jak sprzedawał ciastka i M jak przespała się z licealistą:)
a Gloria - huragan, który nie zniszczył porshe swing:)(moja ulubiona scena obok tej jak Ch klaszcze w gumowych rękawicach):))))))
Jeżeli tak to: co wpłynęło na zniszczenie kanapy Ross'a (w wersji zwykłej i uncut:))

ocenił(a) serial na 9
ploteczki1

Rachel ciagnaca za wajche ktora uruchomila alarm przeciwpozarowy czego skutkiem byli biegnacy ludzie przez kanape...a scena jak Ch klaszcze na Rossa "Hey I've been married 3 times" to tez moja ulubiona!!!!:):)

ocenił(a) serial na 10
ploteczki1

brawo ploteczki!!!! (tylko nie porshe a porch swing ( hustawka na ganku))
z moich zostal jeszcze jeden ross i ktos - absolutny zwyciezca !!!
a na twoje pytanie szczerze mowiac nie wiem jak odpowiedziec. utknela na schodach i zostala przecieta na pol - ale to chyba za proste?