sorki, ale ludzie biegnacy przez kanape to chyb jednak uncut, bo ja nie kojarze tego w ogole:(
ross z elizabeth, joey pokazał przepuklinę dzieciakowi, który nie mógł płakać:) jeszcze coś się stało ale to było pokazane tylko w wersji uncut, chociaż skutki były widoczne również w zwykłej wersji
jeszcze ross wyprobowywujacy kanape w sklepie
joey, przepukilna, ale nie temu, ktory nie mogl sie rozplakac : " hi timmy :D i've got a surprise for you:D:D:D:D:D"
to ty zgadlas kanape moja mila ;] nie ma przebacz ;] i nie ma ze zaraz koncze prace :P
Ale wlasnie ja zaraz koncze!!!!:):)
No dobra cos wymysle...Kiedy Rachel nazwala Ch dziadkiem a kiedy Ch nazwal Rachel babcia???? (za proste:P)
wlasnie pamietam, ze konczysz :)
that's a great story grandpa ( jak ubierali choinke i chandler palnal cos ze kiedys swiatelka byly wieksze)
ch rach na jej 30ste urodziny
masz racje, to bylo proste :)))
cholera, wiem, ale nie umiem nic wymyslic na szybko
to moze- jakie prezenty zwiazane z literami podarowal komus chandler
AZ (ass) dla Ph:):) to ja lece i odezwe sie z domku
A pytanie to: Jak chcieli nazwac wesole miasteczko po wizycie Rossa i Chandlera????
To jeszcze torba/ torebka z inicjałami dla Rachel, która później miała
trafić do Rossa :D Tak Satinek? :):)
Czesc Merry a faktycznie ze torba z RG...zapomnialam o tym. A ja w koncu mam wlasny dostepik do necika!!!!!!! Jupi!!!! Zadawaj:P
tak, i jeszcze jeden. lubil te literki :) podp- dla kogos z friendsow
myszo, na twoje nie wiem. chodzi o disneyland i space mountin story, tak? nic tam nie znalazlam, oprocz ksywy rossa pampers :/
Fajnie ze sie cieszycie!!!!! No to jupi!!!!! A moje jest znowu z uncut wiec sie nie liczy!!!:):) To bylo cos w stylu "The creepiest place on Earth"...
liczy sie, tylko satin znow niepotrzebnie glowkowal:/
to co z tym prezentem od chandlera, c'mon, to latwe, przejdziemy do nastepnych pytan, nie bylo az tak duzo prezentow w koncu.. dawc raz raz :D
no takk!!! na to bym nigdy nie wpadla. ps ciesze sie, ze moje swirniete pytanie ciagle hula :D:D:D
Satie, a może masz na myśli darowiznę w imieniu Ch na New York City Ballet,
jakby nie było literki tam są hahaha
nie nie, prezent skladajacy sie z duzej ilosci literek "samych w sobie", nie napis itp
Nadejszla chwiła, której nie lubię :):)
Pytanko, podajcie imię osoby, która była na liście najbardziej
poszukiwanych przestępców i czyją była znajomą?
Fritzy, znajoma Phoebe, zawsze byla 11, nie mogla dostac sie do dziesiatki
to bylo o wiele za latwe, poprosze nastepne pytanie :(
i czizburgera i frytki:) sory merry, wiem, ze nieraz na szybko sie nie da, ja tez nie mam, wiec jak chcesz to mozemy zostawic otwarte dla tego, kto wpadnie na jakies trudniejsze, co myslisz?
tego czizburgera i frytki za bardzo nie jarzę heh
Mam jakieś pytanko, może się nie okaże się łatwe :D
W jakiej scenie chłopaki razem krzyczą AAAAAAAA (lub coś podobnie
brzmiącego) i "odskakują"?
a dla mnie czizburger, z burgera dawno nic nie jadlam, stripsy z kfc i zapiekanka z budki, i kebab w bardzo chrupiacej oprawie, tez niefirmowy :)))
no wiec moje skojarzenia sa takie : ( bez sprawdzania, bo za duza zamotka)
- wydaje mi sie, ze przy breast milk, jak carol lub susan sprobowala
- joey odskoczyl tak i powiedzial aaaaaa jak carol rodzila i bylo costam ze szczegolow porodu
- joey i chandler chyba jak ross pokazal im " his thing"
- jak widzieli dziecko janice?
kurde kojarzy mi sie duzo aaaa ale razem w trojke jakos nie moge skumac
Moze w szpitalu jak Rossowi krazek rozwalil nochala i tam byla mila pani na recepcji???..
chyba ty myszowata zgadlas, tak mi sie wydaje, wiec wymyslaj juz pytanko :D ( ja wiem, ze im pozniej tym ciezej kapuje i raczej nie wymysle, zreszta my z merry dzisiaj juz za duzo pytan wymyslilysmy, wymyslaj :D ( czy to ma rece i nogi?:P)
Co Joey wiedzial o dinozaurach..ale zeby byc wredna jedza to liczy sie tylko jedna i oryginalna odpowiedz!!:):P...i tak za latwe:)