ło kurde, ja dzisiaj nie odpowiem ani na to ani na to, wiec dobranoc bo musze zlazic
znacie znacie, wpada w ucho, chociaz nie do konca moj klimat, to ten kawalek jest fajny :)
Znam, ale nie słucham z taką częstotliwością jak Ty. Mi od wczoraj siedzi w
głowie "Please forgive me" Adamsa, fajny piesek jest w clipie :)
A ja Adamsa lubie bardzo "Run to you"....dobranoc wszyskim i do juterka dziewczynki moje!!!:):)
To moj kochany myszowatek!!! To pan a zwie sie Astor (to rodowe imie psiakow w mojej rodzinie) STRASZNIE tesknie za nim bo mamy go od 3 - go tygodnia i juz ma bidulek 11 lat i nagle "zlapal" padaczke:((((((( Widzialas kiedys jak pies ma atak???? :(:(:(:(
Na szczęście nie widziałam nigdy. Cóż mogę napisać, biedny piesek :(:(:(:( Masz go u siebie, czy w Polsce?
Nie zostal w Polsce z moimi rodzicami...mozna powiedziac ze to wlochaty kompan na ryby mojego ojca i wogole ich maly synek:):):) Moj mlodszy brat:) hihihi...
Jakoś nie podobny do Ciebie :) A jeździliście z nim na jakieś szkolenia z
posłuszeństwa, z obrony itp.?
Nie!!!! Owczarki z natury sa madre i posluszne a jeszcze jak ludzie wychowujacy wiedza co czynia to nie trzeba (on jest synem policjanta i miss ktoregos tam roku):):):) A poza tym to nasz drugi taki psiak!!!!!
To że są mądre to wiem. Rodowód z klasą :):) Pytam, bo znajoma ma hodowlę
owczarków niemieckich i kilka razy zdarzyło mi się być na takich
szkoleniach :):) Fajna sprawa, a szczególnie te z obrony :):)
Najpiekniejsze z chodowlanych zwierzat to owczarki a z dzikich tygrysy bengalskie (jak dla mnie):):);)
Tę odp. miałaś na myśli?
And on your left, you have Tyrannosaurus Rex, a carnivore from the Jurassic
period.
It’s the Cretasous period.
Yeah but, I can pronounce Jurassic.
Nie moja odpowiedz jest bardziej "przewrotna"...mozna powiedziac ze odwrotna:):)
Wyslalam a jednak nic nie ma!!! Nie o ta wypowiedz mi chodzi. Moja jest jakby zaprzeczeniem...bardziej przewrotna:):)
heloł :)
ja myslalam, ze tu juz beda trzy nowe pytania, a wy o zwierzatkach :D:D:D ( btw słodziak mega)
czy ktos odpowiedzial na to z AAA? o joeym myslalam, ze "dragons", ale to chyba Ph powiedziala, nie?
Ja spadam na przerwe wiec dozo za gadzinke!!!:):)
Czyzby na urodzinkach Rachel - tych z "birthday flan"?????
mam! kiedy ross i joey omawiaja pocalunek z pania bing, a chandler otwiera drzwi i wszyscy odskakuja AAAA! :)
myszowatego pytania na razie nie rozkminilam, poczekam na jakas podpowiedz, i zastanowie sie nad nastepnym :D
heheheh :)
nie mam teraz jak za bardzo wyszukanego pytania zadac...
kiedy phoebe zrobila sobie jaja z moniki?
a tak w ogole, to wyzej napisalam ( i sama zapomnialam :P), ze czekam na jakas podp od ciebie myszowa na twoje pytanie :D w odc o muzeum cos jeszcze bylo, ze pokazywal stope jakiegos ~zaura i powiedzial, ze tu mamy wielka stope, ale to nie to, nie? moze jakies okolicznosci slash sezon ?:D:D:D
Kiedy przyjęła taką samą postawę jak Monika i powiedziała:
"I think my boyfriend ever so dreamy, I wonder what our wedding's gonna be
like." (odc. weselem Barry'ego i Mindy)?
nie. nie chodzi o to, ze sie z niej nabija, czy przedrzeznia, zrobila sobie z niej jaja bezczelnie w bialy dzien ::D
W mojej wypowiedzi Joey'a chodzi o to co wie...lub nie wie!! Jest tam cale zajeb...iste zdanie jakie wypowiada...zawsze siem smiejem kiedy to ogladam...podpowiedz z posta wyzej (Moja jest jakby zaprzeczeniem...bardziej przewrotna:):)
po chamsku, ale tylko przy jednym swiadku ( postac epizodyczna) wiecej nie podpowiadam :P
ale okolicznosc myszowata, " zawsze siem smiejem kiedy to ogladam", we friendsach to naprawde zadna podpowiedz:PPPP ale cos mi juz dzwoni.....
czynem ( uzywajac do tego oczywiscie slow :))
moze sprecyzuje "robi jaja" - robi kawal/ wkreca/ ma ubaw
Satie bardzo dobrze!!!!!! Ja powiedzialam ze ja sie zawsze z tego smieje a nie ze to jakas miara...A poza tym to narka Satei i do pozniej
A to z jajami to moze z uncut??????:PPP
Ojj tak biedulinka...zapomnialam:):):P
Cholera jak Wy czasem cos wymyslicie to tez za dobrze nie jest!!!:):) A wiemy chociasz jaka to seria albo i odcinek (zart!!!! - ale tylko z tym odcinkiem) bo seria to by sie kuchnia przydala!!
morning's here... morning is here !!! :)
zaraz jade do pracy. co do myszkowatej - to prosilam o sezon albo okolicznosci, a ty w sumie nic nowego nie podpowiedzialas wtedy, ale kto by sie tam przejmowal duperelami :)
co do mojego pytania- numer sezonu to szczesliwa liczba :D i bylo to w central perk- to powinno ulatwic
do pozniej :)
Satie do choinki...spojz na 5 postow wyzej to zobaczysz: Satie bardzo dobrze!!!!!!! Nawet nie jestej swiadoma ze juz odpowiedzialas na to pytanie dawno temu!!!!:):) Morning btw:):)
To podsumojmy wszystkie info: Phoebe i ktos jeszcze sami w CP i Pf robi sobe jaja z Moniki. Ta osoba trzecia musi chyba znac Monke skoro Ph tak gada. Ulatwienie typu ze byla to szczesliwa liczba mi osobiscie nic nie mowi bo dla mnie zadna nie jest szczesliwa (no chyba ze 26:P) Tak sobie mysle ze jest calkem niewiele sytuacji kiedy Ph jest tylko z aktorem epizodycznym w CP...
Mam, odc. Joey's award :) P wkręca M, że koleś się na Nią gapi :D
"get his number just in case. But no Chandler is in an accident and can’t
perform sexually and he would want you to take a lover to satisfy the needs
that he can no longer fulfill" :D
Na wstępie trochę ułatwię, serie 5-10, chodzi o gościa :)
W 2 różnych odcinkach gra 2 różne postacie. Podajcie kto to był i w których
odcinkach się pojawia :)