ps. link mi cos nie hula, ale juz znalazlam sama, nie wiem, czy ten kawalek mialas na mysli, ale ten ktory znalazlam b mi pasi :)))));)
tak zrobimy! :D lubie, lubie kazda muze, ktora mnie rusza, rozstrzał duzy, ale troche sie juz zyje na tym swiecie ;)
to byly odpowiedzi na twoje posty, ale z opozninieniem, bo jak widac fw sie naprawde poprzywieszal. w kazdym razie wszystko git, muzycznie sie rozumiemy jak dotad :)))
ps. zapomnialam o golych friendsach- jeszcze kilka zostalo ( zeby nie bylo, ze nie na temat;)
nie pisalas, ale jeszcze cos mam, conajmniej 2, ale to raczej na jutro. bye :)
Podpowiedź do czegoś, co kradnie Ross w 2. sezonie:) - został oskarżony (trudno powiedzieć czy słusznie czy nie) o kradzież czegoś abstrakcyjnego:) (wow co za godzina 5:11!!!!!!!!!!!!!!)
Wiedziałam, że coś mi się przyśni :P Joey nago jak był z Kathy :):)
Kurde flaczek Ploteczki, nie mam pojęcia co masz na myśli :/
Podaj może okoliczności (jak już ktoś wcześniej prosił)
P.S. Godzina jak godzina, nie pierwszy nie ostatni raz :D
Nie mogę sobie nic Ploteczki na Twoje przypomnieć. Odnośnie golasów, to
jeszcze Monika smarująca się maścią gdy była chora.
No właśnie!!!!! Ja napisałam o kradzieży Rossa że mógłbyć to "wiatr" Rachel kiedy to dziewczyny czytały ksiażkę "Be Your Own Wind Keeper"???
Nie mam weny...co wedlug Rossa jest kompletnie niemożliwe...pewnie jest kilka (ja mam 2):):)
czesc wam
o tym wietrze widzialam pytanie, i znalam odp ale jakos nie bardzo mi sie chcialo pisac, jesli wiecie co mam na mysli....
nagi jeszcze joey we flashbacku jak monika mu nalala lemoniade no i kilka scen "nago pod koldra - londyn, vegas,...), przesluchanie j gdzie spada mu conieco na podloge i cos jeszcze mialam, ale zapomnialam
dla rossa fizycznie niemozliwe mam powiedzenie "do widzenia" pieciu osobom - jak rach wyjezdzala do paryza oraz wymienienie nazw wszystkich stanow - na razie tyle
Jol Satinek...to pewnie tez mozna zaliczyc ale nie chodzi mi o ironiczne opinie (bo to chyba taka byla) ale ze z jego punktu (naukowego - to juz megaaa podpowiedz) cos jest niemozliwe:):)
To na później, albo dla innych, bo dziś mam zabiegany dzień i za chwilę też
muszę wybyć.
Chodzi może o rozmowę w Ph (coś takiego mi świta)?
Wydaje mi sie ze jest tylko jeden (oprocz przeszczepu kobiecego mozgu do Joeya) taki oczywisty o ktorym Ross mowi ze z naukowego punktu jest to niemozliwe (to oczywiscie wolna interpretacja a nie jego doslowne slowa):):)
a tak w ogole to czesc :)
jesli juz pisalas Merry - to sorki, nie chcialo mi sie szukac szczerze mowiac, pracy w hulajnoge, jeszcze jakis deszcz i zimno i ogolnie niewesolo, ehh :/
Tak wlasnie to bylo gatunkowo niemozliwe!!!!!:):) Dajcie jakies pytanko na odstresowanko:):)
mam tylko takie typu "wymien" , sory:/
wymien sytuacje, kiedy friendsi jedza pizze ( bedzie duzo, ale niech bedzie, ze 15 wystarczy :)
Podczas gry w pokera
Kiedy Ross probuje flirtowac z Caitlin (zajebisty odcinek)
W scenie (kojarze z bloopersow), what do I smell :D
Joey zajada sie znaleziona pizza, kiedy Gary puka do mieszkania (tez mocna
scena) :)
i pewnie wiele, wiele, wiele innych, ale mam wylaczony mozg :)
Jeszcze kiedy Rachel siedzi sama w domu i Joey przychodzi i mowi ze strasznie sie juz obrzarl ale i tak bierze od niej kawalek pizzy (byla w ciazy wtedy) i jeszcze kiedy wyszli z chlopakami na pizze do pizzeri:):)I Chandler przynosi 2 pizze kiedy nie zapisal na tablicy ze Joey ma przesuniete przesluchanie do Maka i Cziza:) Oczywiscie Rachel podczas zrywania z Rossem zamowila lardz pizze z anszula, Rachel wyzucajaca i proponujaca stary kawalek Mr Tregger'owi...to tyle ode mnie:)
Sedzia musi zdecydowac, a Satinka ni ma :P Jest 12 moja droga, ale najwyzej
bedziemy dopisywac pozostale w miedzy czasie.
Jaka kariere poswiecil Ross na rzecz paleontologii?
Rachel, kiedy P musiala oddac szczeniaka Phoebe senior :)
Ross kiedy musial wybierac miedzy sexem a dinozaurami :D
Odpowiedzialabym nawet w tej samej sekundzie ale wlaczam sobie FW od czasu do czasu:):):) Takam szybka bestia:PPPP
Jakie 2 pasje miala Phoebe senior i co w zwiazku z tym robila?
Odp. w oryginalnym jezyku poprosze :)