I co juz sie Wam znudzilo????? Mam nadzieje ze NIE!! Ja tam zawsze czekam na jakies ciekawe pytanka. Pozdrawiam odwiedzajacych:):)
Juz mam!!! Lydia lezala w prywatnym pokoju na porodowce i Joey Jej pomagal przed i w trakcie porodu i byla fanka...nie Knicksow:);)
Co zrobil Joey zeby pozbyc sie goscia ktory mial tanczyc z Janine kiedy krecili zabawe sylwestrowa????? Pewnie to proste...
Bardzo proste :) Oblal mu w lazience spodnie wodą :) I powiedzial kierownikowi, ze "kazal nam pan byc podekscytowanymi, ale to juz chyba przesada" ;)
Kiedy Friendsi czekali w dluuuuugiej kolejce do kina na "Tanczacy z wilkami" i jakis facet wcia im sie w kolejke i Ross zaczal na niego krzyczec tak mocno ze az zrobil sie caly czerwony - Red Ross!!!!
Czy to było wtedy, gdy Rachel powiedziała jej, że kupił prześcieradła na
pchlim targu?
Zostawiła Rat Baby, tyle kojarzę i zabrała zielony płaszcz :)
Natomiast mam pytanie z innej beczki, właśnie udało mi się oglądnąć film "She's out of control" z Matthew Perry m.in. ale po ang., i udało mi się zrozumieć 50% tekstu :( Nie mogę znaleźć napisów na napiprojekt. Wrodzone lenistwo nie pozwala mi na szukanie w necie, więc zwracam się z zapytaniem czy ktoś z Was drodzy wielbiciele Friendsów może mi pomóc :)
Będę wdzięczna i sorki za zakłócenie zabawy :D
P.S. Friendsiaki rządzą :D
Phoebe zostawila chyba jedno male szczurzatko i bylo ono u Moniki w sypialni:):)
Rachel i Monica wymyśliły że kupią Phoebe rzeczy ktore przydadzą jej się po porodzie. Jakie to rzeczy? podpowiem że 3
Pamiętam:) - skórzane spodnie, tequila i kawa
Jakie problemy przewidywała Monica przed wylotem do Londynu?
Ze utkna w korku, ze samolot moze wyleciec za wczesnie i ze na lotnisku w Londynie moze byc kolejka ludzi do...?
Ile oczek wypadlo Monice na kostce do gry w Las Vegas kiedy postanowili z Chandlerem ze jej wynik zawazy na tym ze sie pobiora????
to bylo chyba tak ze mialo wyjsc trudne 8 czyli 4 i 4 i wypadly kosci po za stol i na kostce ktora znalazl chandler bylo 4/5 a ta co znalazla monica miala 4 oczka
Tak umowili sie ze jak wypadnie trudna 8 czyli dwie 4 to sie chajtaja i kostka wypadla pomiedzy 4 i 5 a Oni zdecydowali ze wybiora 4 i sie pobiora:):)
Czekoladkę, bilet do kina, chusteczkę, klucze, kamień, żołnierzyka i 50 $ (to pewnie spodnie Chandlera)
Jak Rachel nazwała Emmę (scena z wpadek)?
Dla wszystkich fanów Friendsów
Na jednej z wcześniejszych stron zastanawialiście się nad sceną z pedałującym Ross'em w krawacie w siłce:) Scena ta pochodzi z wersji UNCUT Przyjaciół a TU link
http://bitnova.info/search/?q=friends&category=25
Trzeba mieć 44 GIGA wolnego dysku i trzeba się zalogować, ale za free. Widziałam też na btjunkie, mininowa i isohunt ale tam nie ma seedów. Każdy odcinek jest średnio kilka minut dłuższy, a ten z męską nianią trwa chyba 35 minut! Dowiecie się m.in. jak emma zaczęła raczkować, w jakim reality chciał wystąpić ross, jakie perypetie na lotnisku mieli monica i chandler i wiele, wiele innych. Polecam, chyba, że ktoś nie może żyć ze świadomością, że jest przestępcą internetowym:) Życzę szybkiego ściągania i miłej zabawy.
I żeby było zgodnie z tematem:) Jak miał na imię kot, w którym wróciła mama Phoebe?
W którym odcinku, którego sezonu przyjaciele wchodzą do kawiarni i widzą, że ich ulubione miejsca są zajęte przez grupę innych znajomych? :)
jak nazywala sie sztuka na ktora zaprosi joey friendsow podczas gdy on mial sie zabawiac na przyjeciu?
"Why don't you like me: a bitter woman's journey through life".
Co Chandler powiedział Rossowi gdy ten zaproponował mu by sobie pogadali (pozwierzali się nawzajem) z rzeczy związanych z kobietami itp.?
chyba ze czasami jak uprawia sex to zamiasta tworzy kobiety z ktora sie dyma widzi twarz matki twierdi e jest a pozno eby sie wycowac i czuje sie jak by to robil z wlasna matka