Duuużo i o jeden raz za dużo ;) Myślę że w granicach...12/13 razy wszystkie sezony obejrzałam ;)
Matko jedyna :) Mam do czynienia z profesjonalistami :) Ja kończę oglądać chyba 4-rty raz dopiero :)
Ja ogladalam 3 razy wszystkie serie po rzad..!!!!! A w sumie to tak z 7 razy:):):)
No ja jak zaczynałam oglądać Przyjaciół(pierwsze...3/4 razy) to...tak jakoś wychodziło że...ruszałam się z łóżka/fotela tylko po to żeby zrobić co trzeba ;) (oglądałam nawet i po 18h na dobę...także tydzień nie cały i wszystko obejrzane ;) ) A teraz...tak na lejcie, że i miesiąc zejdzie i wszystko obejrzane...;)
Ja tez chodzilam tylko za potrzeba i jedzeniem ale moj facet mnie w koncu przegonil bo przez 3 dni nie mial ze mna zadnego kontaktu..hihihihi....ach to uzaleznienie!!!!!!!!!!!!!!
To mam oryginalne pytanie.
Błędy w Friends.
Jest taka scena, w które Ross, Phoebe, Rachel i Joey przechodzą z jednego
mieszkania do drugiego wyraźnie z czegoś zadowoleni. Jednak ujęcia (1) gdy
wychodzą z jednego mieszkania i (2) gdy wchodzą do drugiego są różne pod
względem kolejności, w której się przemieszczają. Dwoje ludzi zamienia się
miejscami, jest to błąd w kręceniu.
Pytanie, jaka to scena?
Dlaczego przechodzą z jednego mieszkania do drugiego?
o stary, teraz żeś kose dał :) ja wymiękam, ale może któraś z koleżanek o większym stażu będzie wiedziała o co chodzi :)
He he, myślę, że można łatwo odgadnąć.
Też widziałem kilka razy te serie, ale tak chciałem się do myszek zwrócić.
Chłopaka Wam chyba potrzeba :]
Nie wiem czy uwaznie przeczytales moja odpowiedz ale wyraznie napisalam ze moj facet mnie probowal od tego odgonic gdy przez caly likend bylam pochlonieta ogladaniem:):):):)
A wogole to sie nie czepiajta bo MYSZKI chodza swoja droga i robia co chca!!!!!!!!!!!!!:):):):DDDDDD
Nie koniecznie, szczegolnie ze pytanie jest tak ogolne, nie ma zadnego tropu...ja tam nie wiem...:)
Jakie piosenki sa najbardziej romantyczne wedlug Ross'a, Rachel i Phoebe??????
Pamietam;)
"Tupelo Honey" VAN MORRISON dla Rossa
The Way We Are - (chyba) Lene Marlin dla Rachel
a dla Pheobe cos tam było Eltona Johna...
Co Chandlerowi przeszkadzało u Joanny (2 rzeczy)?
Czyzby grube kreski na powiekach i nie jestem pewna ale chyba tez grudki od tuszu na rzesach???????
Pheobe rozmawia w kawiarni z pewnym jegomościem. I co ujęcie ów osobnik ma
raz zawiązany szalik, raz luźno zarzucony na szyję, masakra, pięć ujęć i za
każdym razem zmiana.
Z kim i o czym rozmawia?
Wedlug mnie moglby to byc jedynie Roger (mysle o Jego stylu ubierania) ale nie jestem pewna...
Odszczekuje ze to Roger bo wlasnie przejzalam sobie ten odcinek i to nie On:)ale dalej szukam bo nie wiem:):)
juz wiem wpadlam na to:P wtedy gdy Princess Consuela Bananahammock rozmawiala z Mikiem.
to jak mila wygladac przyszlosc przyjacol wg phoebe? miala tak wizje dosc zaskakujaca
chodzi Ci o to jak Phoebe grała na giełdzie, Chandler był "pomocnikiem" Joeya itd. ? Czy o coś innego?
nie. jak rozmawiala z joey w central perk. on sie zapytal kiedy to oni sie razem spikna:P a ona wszyla z cala opowiescia
Moim zdaniem to bylo jakos tak: Ross mial sie chajtnac z Rachel i mieli miec dziecko. Potem Joye mial byc z Rachel bo niby taka ladna z Nich para a Phoebe miala wyjsc za Chandlera dla kasy. Potem mieli sie rozwiesc i byc razem (Phoebe i Joey) i miec ladne dziecko i kase Chandlera a Ross'a Phoebe zabila. Czy jakos tak:):):)
to joey i rachel mieli miec ladne dzieci i sie rozwiesc chandler i monica mieli byc bogaci i sie rozwiesc phoebe i chenlem mieli sie pobrac dla kasy i rozwiesc. joey i phoeby mieli sie pobrac miec ladne dzieci i duzo kasy. a rossa zabije phoeby bo rozejda sie jakies plotki:P
to wlane nastepne. co slyszal ross kiedy to monica na balkonie krzyczala "i'm engaged"(jestem zareczona)?
Do poprzednich pytań- łopatą, więc Joe Łopata:D
Co Monica zabrała z saloniku Pierwszej klasy??