Dlaczego Joey był pewien, że dostanie rolę w filmie gdzie wymaganiem było biegle mówić po francusku??
bo wydawało mu się, że świetnie mówi po francusku? i dlatego, że koleś z taśmy powiedział "Good job!"? :)
Bo facet na kasecie mowił, że idzie mu dobrze;):D
Co przemawiało za Vincem, a co za Jasonem???;)
nie pamiętam teraz, który był który, ale jeden był wrażliwy, a drugi był dobrze zbudowany. Później się okazało, że ten wrażliwy też wyglądał jak pudzian, a ten paker-strażak, malował węgłem ( lol :) ) i pisał pamiętnik :)
Do kogo (czego?) zwrócił się Joey o poradę w sprawie kariery? :)
Ron?:P I interesował się "dinozaurami" :D
Jaki wyraz napisał Chandler na kalkulatorze? ;)
Synek szefa Rachel tez mial na imie Ross a Chandler napisal na kalkulatorze BOOBIES!!!:):)
Powiedzcie mi jakie wady jeden po drugim zaczeli sobie wytykac Friendsi kiedy mieli pretensje do Chandlera ze pali (to bylo dawno, dawno temu...)
Ross-zbyt poprawna wymowa,
Monica-chrząka gdy się śmieje,
Pheobe-przygryza włosy,
Joey-strzela z palców(knykci?)
Rachel-nie podaje tego co zamawiają klienci
chyba wszystko;)
Na rachunek za co napluła Janice?
Czyzby na rachunek za gumki????????????????? Raczej tak bo Chandler z Nia zerwal i byl zly bo nie mogl ich oddac przez ten rachunek:):):)
Pytanko: Ile kasy stracila Phoebe gdy pracowala w Merrill Lynch????
"Pytanko: Ile kasy stracila Phoebe gdy pracowala w Merrill Lynch????"
Prawidłowa w 100% odpowiedź powinna brzmieć: "Ona nigdy tak naprawdę tam
nie pracowała" :).
Ojjj nie badzmy tak dokladni bo te wszystkie pytania dotyczace slubu Rachel i Ross'a powinny sie konczyc ta sama odpowiedza!!!! A jednak padaly na nie odpowiedzi:):):)
z jakim wydarzeniem wiaze sie to zd http://www.dziennik.pl/files/archive/00195/FriendsVII034_195100l.jpg
oglądanie taśmy na której ross przypadkiem nagrał jak została poczęta emma .. łatwizna . ( chodziło też o tekst joeya " kiedy wędrowałem z plecakiem po zachodniej Europie ..." )
nazwę jakiegoś dinozaura :) trochę to niepełna odpowiedź, ale nie pamiętam jak on się nazywał.
do czego Chandler porównał ból towarzyszący porodowi? :)
w strój kowbojki :)
zadam to pytanie po angielsku bo nie wiem jak to na polski przetłumaczyć. What is Ross's thing? :)
nie :) tzn. to też, ale nie o to chodzi. był taki dialog (nie powiem między kim bo będzie za łatwo :) i tam padło to pytanie oraz odpowiedź :)
co kazał rossowi przeliterować były chłopak charlie ?
Boscodictiasaur...a on powiedział B...a chodziło o nieme M ;)
nareszcie jakieś wyzwanie ! Pamiętam że ta rozmowa odbyła się między rossem a chandlerem , i że u chandlera "thing" oznaczało dowcipy i żarty z innych ( ale mogę się oczywiście mylić )
hehe :) nie, nie o Chandlera chodzi :) Tzn. nie pamiętam teraz, może we wcześniej w tej rozmowie był też Chandler, ale kiedy pada odpowiedź na moje pytanie rozmawia ktoś inny :)
No główkujcie :)
nie wiem czy o ten, ale dla ułatwienia powiem, że chodzi o odcinek kiedy Monica powiedziała Chandlerowi o zabawnym kolesiu od niej z pracy.
btw. widzę, że wielu fanów friendsów jest z Łodzi i okolic. Można kiedyś jakieś spotkanie urządzić? :)