Mi sie wydaje ze jednak $300 bo Monika powiedziala ze wylozy za Ross bo to jej brat i chce zeby bawil sie razem z nimi na co Ross ze jak tak stawia sprawe to on sam zaplaci za siebie:)
tak wydali 300$. jakie dwa masaze zrobila phoebe dla rachel? chodzi mi o ich nazwe.
Spoko ja moge jeszcze raz na to pytanko odpowiedziec ze Mon dostala Gladis Rachel Glinis :)
Spoko to teraz cos dla Ciebie - Moze to smiesznie a za razem fonetycznie zabrzmi ale co to bylo wg Chandlera '£OPAAA':)??
Łupaaa to....strzelenie z bicza :D
Jeśli dobrze to:
Kiedy dokładnie umrze Phoebe?;)
Kurde pamietam ze jak to mowila (kiedy umrze) to siedziela na kanapie u Moniki w domu ze wszystkimi ale cholera dokladnie nie pamietam...:)
łopaa było dobre :)
Jak miał na imię fotograf, który o mały włos został współlokatorem Chandlera? A skoro już jesteśmy przy tym temacie to - dlaczego nim nie został? :P
Eric, Pan Heckles powiedział mu, że to on jest nowym współlokatorem Chandlera:)
Jak się nazywał dyplomata, z którym spotykała się Phoebe i z jakiego kraju pochodził?;P I jak miał na imię jego tłumacz?
Ja tam czesciowo tylko - dyplomata mial na imie Sergiej i pochodzil z ktoregos tam ...stanu (Niemcy przechodzili ten kraj 3 tygodnie:):)!!!
Właściwie to jeśli dobrze słyszałam "ICHNECHTRIANISTAN, w nazwie jest g":) a Niemcom przejście zajęło 6 tygodni!:) a co z tłumaczem?
Pamiętam-Misza-o ile tak się pisze;)
Ile piw wypił Joey podczas lekcji żeglowania?
Jak Ross argumentowal swoje honorowe czlonkowstwo w "Brown Birds" starszej pani przed wizjerem a czego nie mogl robic?????
nie mogl zostawac na noc :) a jak argumentowal? ze to dla malej, biednej dziewczynki, ktora chce zobaczyc statek kosmiczny bardziej niz wszystko inne na swiecie (czy jakos tak :) )
A jaka byla nagroda za drugie miejsce w konkursie ilosci sprzedanych ciasteczek? :) I dlaczego dziewczynka jej nie chciala? :)
juz sie obawialem, ze odpowiedzialas na moje pytanie, a tu prosze, NIE WIESZ!! :P no daj spokoj, Ty nie wiesz? :)
czyli jednak wiesz... ehhh z Toba to nie ma zabawy :P Daj pytanie :)
PS.Moze byc Marcinie... Marcin byl zajety wiec wymyslilem cos oryginalnego ;)
Ale ja Marcinie nie lubie wymyslac pytan!!!!!! To moze Ty znowu a ja tym czasem borem - lasem moze cos wymysle:);)
Co Monica narysowała na kartce papieru, na której zapisała wiadomość od Rachel dla Rossa? :) Dla ułatwienia podpowiem, że było to tego dnia kiedy zaczęli "mieć przerwe" (Ross i Rachel) :)
Narysowala "fancy" biedronke w kapeluszu!!
W jakim jezyku mowil Sergiej i Misha (bo to na rosyjski nie wygladalo) i to moze nie jako pytanie ale moja ciekawosc:);)
No i tamtego nie pamiętałaś (prawie :P ) a tę biedronkę zapamiętałaś? :) Dobre :P
PS.Nie wiem jaki to język. Wymysl jakies inne pytanie :)
Hejka!!!! Nie pomyslcie sobie o mnie zle ale czy to byloby glupie jakbysmy sie w koncu zobaczyli...np.na N-K (jesli tam jestescie) chcialabym zobaczyc z kim sie dobrze bawie!!!!! Dajcie mi znac a tak wogole to DZIN DYBRY:)
Hej, no w sumie nie głupi pomysł i jestem ZA :)
I dlaczemu zmieniłaś avatara??;)
Czemu zmienilam???? - bo nie lubie byc monotematyczna, lubie zmiany:):) Pozdrawiam z rana!!!
Czemu zmienilam avatara????? - Bo nie lubie byc monotematyczna i lubie czeste zmiany:):):) Pozdrawiam z rana!!!
hehe :) no powtorzylas sie :)
a jak chcecie "zaaranżować" to "spotkanie" na NK? Tworzymy jakąś klasę "Friendsi na filmwebie" ? :) Czy po prostu powysyłamy sobie zaproszenia do siebie nawzajem? :)
Ja mysle ze po prostu podajmy swoje imie i nazwisko a potem juz wiecie o co chodzi!!!!:):)
Jak chcecie sie w fora bawić to idzcie na naszą klase a nie filmweba zaśmiecacie, chyba inaczej sie ten wątek nazywa, a nie poznajmy się na n-k:/
A co kolego Tobie przeszkadza?? J akos nie pamietam T wojego nicka wiec nie bywsz tu za czesto w przeciwiestwie do nas. A my sie dobrze bawimy izdaje mi sie ze o to w tym wszystkim chodz. Pozdrawiam;)
Malus od dawien dawna w to gra, ale fakt w od dawna też się nie odzywał ;) Z tego co pamiętam to jeszcze w Zabawie cz.2 brał udział, i nawet na tej...u góry jest więc...;)
Co do NK to ja był była za tym by np do myszowatej (jako pomysłodawczyni) wysłać PW z linkiem do swojego profilu, jak zbierze to nam powysyła i już ;) Bo pisanie nazywam się XY to nie ma sensu bo miasto by trza podać i wiek, bo osób o tym imieniu i nazwisku jest sporo ;)
No i skorzystałam i to znalazłam http://nasza-klasa.pl/profile/16726124
I...mnie można znaleźć tak że...dziś 21:43 koment to ja :P
No ale...wracając do zabawy...Jak się nazywał taksówkarz z Londynu??;>