tak, tak agowa, dokladnie o to haslo chodzilo :P a balonow to ja sie czterech doliczylem, ale widocznie Ty policzylas wszystkie jakie przytargaly, a ja tylko jedne, innych nie zauwazylem.
zadawajcie jakies pytanie bo nudą wieje :)
aktualnie jestem na etapie 8 sezonu wiec pytanie pierwsze lepsze zeby nuda nie wialo (oczywiscie proste i pewnie juz kiedys sie pojawilo) jak ma na 2 imie chandler?
ze gral z nim w pilke, i od tego zalezalo zycie Bena <nie pamietam dokladnie>
nie, nie z Izraela
przypomniala mi sie szosta kobieta Chandlera- ta, ktora grala Julia Roberts
oni sie chyba nie zdążyli ze sobą przespac. tylko sie calowali, ale tego nie jestem pewien.
ps. z włoch ;)
ps2. Jaki fajny tekst powiedział Joey kiedy pass-ował przy grze w pokera? :)
Ahhh, I fold like a cheap hooker who got hit in the stomach by a fat guy with sores on his face
Czyli cos w stylu ze "Skladam sie jak tania dziwka uderzona w brzuch przez grubego faceta z ranami na twarzy"...
A ja zadam takie pytanie... czy ktoś jeszcze oprócz mnie, gra w to od Zabawa cz 1?? :>:>:>
1 Monica, 2 Janice, 3 Aurora, 4 Kathy, 5 Joana - szefowa Rachel, 6 kobieta która dzwoniła do Chandlera i szukała Boba, 7 ta która krzyczała przez sen, 8 siostra Joya
Acha znalazlam to byla Danielle!!
No to pytanko: Jak mial na imie rywal Josepha?????
Drogi Mcinie nie trafiles wiec pruboj dalej (dla ulatwienia dodam ze chodzi o rodzine i malzenstwo)...
A i dzien dobry:)
Siema chodzi o Chansey'a czyli Chandlera ktory uwiodl zone Josepha (motyw jak Chandler zatrudnia Joey'a w swojej firmie):):)
Ale jak masz jakies pytanko to pisz!!!!!!!
zadałem już pytanie, ale mnie zgasiłaś :P
ale mam lepsze! haha! teraz padniesz :P
Kto się nigdy nie całował?
Joey i Ross
Ross i Monica
Chandler i Phoebe
Phoebe i Ross
:D
Troche tego nie kumam bo wedlug mnie to Oni wszyscy akurat sie calowali (chociasz ta para Chandler i Phoebe to tak tylko probowali sie pocalowac - to bylo w tym odcinku jak wszyscy sie dowiaduja o Monice i Chandlerze) a reszta to normalnie...mozna nawet dodac Rachel z Phoebe i Chandler z Rachel...a tak wogole to o co chodzi???:):)
No wlasnie, Phoebe z Chandlerem sie nigdy nie pocalowali :)
Z kim z przyjaciół nigdy nie całowała się Rachel? :)
Phoebe i Chandler sie calowali w jakims odcinku krotko po powrocie z lodynu, kiedy chandler wychodzil do pracy i na dowidzenia poocalowal monice i zeby sie nie wydalo ze sa razem pocalowal tez rachel i phoeby:P i tak dwa razy
Kurde, masz racje ;) Całowali się...cholera, to w tym teście jest błąd :P
Wlasnie tez jest odpowiedź, że wszyscy całowali się z Rachel, ale teraz już zgłupiałem ;)
Napewno nie calowali sie jeszcze nigdy Joey i Monika a Monika nie calowala sie nigdy z Phoebe:):):) Tak wiec wiem juz na pewno kto sie z kim badz nie calowal!!!!
a to proste pytanie bylo :) cos trudniejszego :)
np. Wymień w odpowiedniej kolejności wszystkich współlokatorów Chandlera?
kip
joey
eddy? (ten swirniety)
joey (w miedzyczasie ross)
monica
potem, jak dziewczynom spalilo sie mieszkanie
monica+rachel
monica+phoebe
To pytanie bylo juz ze 2 razy ale ja jeszcze nie odpowiadalam na nie:)
1.Iridium
2.Moondance
3.Alessandros
4.Javas...
Co zaczęły sobie wytykać Monica I Rachel, gdy Rachel miała si wyprowadzić
do Pheobe?
Pierwsza zaczela Rachel, ze Monika nie pozwala Jej ruszac dlugopisu przy telefonie. Potem Monika ze nigdy nie dostaje wiadomosci (kto dzwonil itd)i musi je odczytywac z reki Rachel, lezacej na kanapie. Znowu Rachel ze te wiadomosci i tak sa tylko od Chandlera albo jej mamy, albo od jej mamy lub Chandlera. I znowu Rachel ze nie bedzie tesknic bo Monika myje kibel 17 razy dziennie nawet jak ktos tam jest, na co Monika: "Och jestem Rachel i czy ten sweter jest wystarczajaco obcisly??? Ide go wypraci skurczyc" I znowu Rachel: "Jestem Monika i nie dostaje wiadomosci od zadnych interesujacych osob, wogole" I znowu Monika: "Jestem Rachel - kocham Ross'a, nienawidze Ross'a, kocham Ross'a - nienawidze Ross'a" I na koniec Rachel ze Monika nie moze sobie znalezc chlopaka to moze stanac w hollu i przespac sie z kazdym napotkanym facetem. To by bylo w skrocie...:):):)..no moze przesadzilam z tym skrotem!!!