dobra, pierwotnie dialog wywiązuje się między Moniką, Joeyem i Rossem. Joey pyta się Moniki czy ona w ogóle nie zna Chandlera? W sensie, że żarty i bycie zabawnym to jest jego "thing" :) A później... :)
wskazówki byłyby bardzo mile widziane bo właśnie wywaliłam na podłogę wszystkie dvd z przyjaciółmi i szukam tego odcinka
ps. w necie są skrypty albo co lepsze teksty i można to normalnie wygooglować :) Trochę takie oszustwo, ale da się tak, nie trzeba bałaganu w pokoju robić :)
Agowa jesteś najbliżej :) Joey się nie zgodził i później w tym odcinki doszli do wniosku co jest Rossa "thing" :)
Tak jak Rossa thinh to dinozaury ?
No Qrde, dobre pytanie, ten kawałek mi cały czas po głowie chodzi ;) A tamto to na www znalazłam, później się doczytałam że to o Pita chodziło;)
Poprawna wymowa?? Zaraz mi głowa pęknie od pomysłów:P Nie dinozaury, nauka, Ben...
A jakie w ogóle było pytanie? Bo już nie pamiętam:P ;)
Hmm...normalnie, jak nie poznam odpowiedzi to nie zasnę...zaraz wyciągnę płyty i zacznę szukać bo mnie to aż męczy ;) A odpowiedź pewnie jest banalnie prosta ;)
odcinek z męską nianią rachel i rossa sezon 9 . chandler wystraszył się że w pracy moniki jest śmieszniejszy facet od niego
dobra , teraz łatwiejsze : kto mi wymieni pięć pozytywnych cech dziewczyny z którą umówił się chandler po śmierci Hecklesa ?
miała ale zanim dołączyła do nich rachel . Jest powiedziane jak ten kot się nazywał
podpowiem że powiedział to Ross
To może ja?? I lecę spać ;)
Coś łatwego... Jak miała na imię pierwsza wielka miłość Pheobee?;)
Branoc:D ;)
Podwójne nie ;) A dokładniej powiedizała to do Rachel "Oh, moja pierwsza miłość!" :D