PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 352 tys. ocen
8,2 10 1 351811
8,5 41 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Zabawa część 4 :D

ocenił(a) serial na 10

No to czyja kolej zadać pytanie?? ;)

ocenił(a) serial na 9
myszowatek81

I co juz sie Wam znudzilo????? Mam nadzieje ze NIE!! Ja tam zawsze czekam na jakies ciekawe pytanka. Pozdrawiam odwiedzajacych:):)

myszowatek81

co susan i ross zostawili w schowku na szczotki?

erborinato

raczej kogo ;P wiszące nogi :) ps. dzień dobry ;)

Mcin

w ktorym pokoju lezala lydia?

ocenił(a) serial na 9
erborinato

Ja tam przyznaja sie bez bicia ze nie wiem o co chodzi!!!!:)

myszowatek81

Lydia to nie byla ta umierająca holenderka, po ktorej Rachel miala wynajac mieszkanie?

ocenił(a) serial na 9
Mcin

Juz mam!!! Lydia lezala w prywatnym pokoju na porodowce i Joey Jej pomagal przed i w trakcie porodu i byla fanka...nie Knicksow:);)

myszowatek81

wlasnie nad nia tez sie zastanawialem :)

ocenił(a) serial na 9
Mcin

Co zrobil Joey zeby pozbyc sie goscia ktory mial tanczyc z Janine kiedy krecili zabawe sylwestrowa????? Pewnie to proste...

myszowatek81

Bardzo proste :) Oblal mu w lazience spodnie wodą :) I powiedzial kierownikowi, ze "kazal nam pan byc podekscytowanymi, ale to juz chyba przesada" ;)

Mcin

wracam do mojego pytania, dla spostrzegawczych wzrokowcow- nr pokoju:>?

ocenił(a) serial na 9
erborinato

nr 212

ocenił(a) serial na 9
agowa182

jaka jest data ur rossa?

ocenił(a) serial na 10
agowa182

18 października

kiedy po raz pierwszy pojawił się "Red Ross"??

ocenił(a) serial na 9
_Malus_

ja pamietam jak ross mial grac w rugby ale on tam jeszcze mial cala opowiesc

ocenił(a) serial na 9
agowa182

Kiedy Friendsi czekali w dluuuuugiej kolejce do kina na "Tanczacy z wilkami" i jakis facet wcia im sie w kolejke i Ross zaczal na niego krzyczec tak mocno ze az zrobil sie caly czerwony - Red Ross!!!!

myszowatek81

dlaczego Phoebe uwaza, ze Ross jest skapy?

ocenił(a) serial na 10
mycha213

Czy to było wtedy, gdy Rachel powiedziała jej, że kupił prześcieradła na
pchlim targu?

dim2004

tak:)

ocenił(a) serial na 9
erborinato

co phoebe zostawila u monici w mieszkaniu po urodzinach rachel?

agowa182

szczury w pudełku po butach

ocenił(a) serial na 9
AdrienneAlice

a nie. nie byt dokladnie:P

agowa182

Zostawiła Rat Baby, tyle kojarzę i zabrała zielony płaszcz :)
Natomiast mam pytanie z innej beczki, właśnie udało mi się oglądnąć film "She's out of control" z Matthew Perry m.in. ale po ang., i udało mi się zrozumieć 50% tekstu :( Nie mogę znaleźć napisów na napiprojekt. Wrodzone lenistwo nie pozwala mi na szukanie w necie, więc zwracam się z zapytaniem czy ktoś z Was drodzy wielbiciele Friendsów może mi pomóc :)
Będę wdzięczna i sorki za zakłócenie zabawy :D
P.S. Friendsiaki rządzą :D

ocenił(a) serial na 9
agowa182

Phoebe zostawila chyba jedno male szczurzatko i bylo ono u Moniki w sypialni:):)

ocenił(a) serial na 10
mycha213

Na jaki adres Janice obiecała pisać do Chandlera?

dim2004

jemeńska 15 Jemen :D chyba 15

paulinaldz

Rachel i Monica wymyśliły że kupią Phoebe rzeczy ktore przydadzą jej się po porodzie. Jakie to rzeczy? podpowiem że 3

ocenił(a) serial na 10
dim2004

Pamiętam:) - skórzane spodnie, tequila i kawa

Jakie problemy przewidywała Monica przed wylotem do Londynu?

ocenił(a) serial na 9
dim2004

Ze utkna w korku, ze samolot moze wyleciec za wczesnie i ze na lotnisku w Londynie moze byc kolejka ludzi do...?

ocenił(a) serial na 10
dim2004

i jeszcze, że złapanie taksówki może potrwać;)

ocenił(a) serial na 9
dim2004

Ile oczek wypadlo Monice na kostce do gry w Las Vegas kiedy postanowili z Chandlerem ze jej wynik zawazy na tym ze sie pobiora????

ocenił(a) serial na 9
myszowatek81

to bylo chyba tak ze mialo wyjsc trudne 8 czyli 4 i 4 i wypadly kosci po za stol i na kostce ktora znalazl chandler bylo 4/5 a ta co znalazla monica miala 4 oczka

ocenił(a) serial na 9
agowa182

Tak umowili sie ze jak wypadnie trudna 8 czyli dwie 4 to sie chajtaja i kostka wypadla pomiedzy 4 i 5 a Oni zdecydowali ze wybiora 4 i sie pobiora:):)

myszowatek81

Co Joey miał w kieszeniach spodni kiedy przyszedł do niego domokrążca z encyklopediami? :)

Mcin

Czekoladkę, bilet do kina, chusteczkę, klucze, kamień, żołnierzyka i 50 $ (to pewnie spodnie Chandlera)

Jak Rachel nazwała Emmę (scena z wpadek)?

Itomahawk

Elmo

ocenił(a) serial na 9
paulinaldz

Dla mnie to raczej brzmialo jak Emyl:)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

Dla wszystkich fanów Friendsów
Na jednej z wcześniejszych stron zastanawialiście się nad sceną z pedałującym Ross'em w krawacie w siłce:) Scena ta pochodzi z wersji UNCUT Przyjaciół a TU link
http://bitnova.info/search/?q=friends&category=25
Trzeba mieć 44 GIGA wolnego dysku i trzeba się zalogować, ale za free. Widziałam też na btjunkie, mininowa i isohunt ale tam nie ma seedów. Każdy odcinek jest średnio kilka minut dłuższy, a ten z męską nianią trwa chyba 35 minut! Dowiecie się m.in. jak emma zaczęła raczkować, w jakim reality chciał wystąpić ross, jakie perypetie na lotnisku mieli monica i chandler i wiele, wiele innych. Polecam, chyba, że ktoś nie może żyć ze świadomością, że jest przestępcą internetowym:) Życzę szybkiego ściągania i miłej zabawy.
I żeby było zgodnie z tematem:) Jak miał na imię kot, w którym wróciła mama Phoebe?

ocenił(a) serial na 9
ploteczki1

Kot mial na imie Julio (czyt. Hulio) :DDDDD

myszowatek81

W którym odcinku, którego sezonu przyjaciele wchodzą do kawiarni i widzą, że ich ulubione miejsca są zajęte przez grupę innych znajomych? :)

ocenił(a) serial na 9
Mcin

pierwszy odcinek trzeciego seonu:P

agowa182

szybko :) dajesz pytanie :)

ocenił(a) serial na 9
Mcin

jak nazywala sie sztuka na ktora zaprosi joey friendsow podczas gdy on mial sie zabawiac na przyjeciu?

agowa182

"Why don't you like me: a bitter woman's journey through life".

Co Chandler powiedział Rossowi gdy ten zaproponował mu by sobie pogadali (pozwierzali się nawzajem) z rzeczy związanych z kobietami itp.?

ocenił(a) serial na 9
Mcin

chyba ze czasami jak uprawia sex to zamiasta tworzy kobiety z ktora sie dyma widzi twarz matki twierdi e jest a pozno eby sie wycowac i czuje sie jak by to robil z wlasna matka

agowa182

Jak miała na imię postać grana przez Joeya w reklamie "dziubków" do kartonów z mlekiem/sokiem? :)

ocenił(a) serial na 9
Mcin

"there is Kevin":P:P

agowa182

oczywiście odpowiedź poprawna :) a gdzie pytanie? :)

ocenił(a) serial na 9
Mcin

no to pytanko: ile kasy wydali frendsi na loterie 24 stanow??

agowa182

250 $ nie wliczając 'bonusowych' kuponów monici.