to yl chyba anges albo jakos tak:P a co do nk to jak najbradiej tylko w jakis inny sposob
z tego co pamiętam to taksówkarz z londynu miał na imię angus
po głowie ciągle chodzi mi łopaaaa:) a o co chodziło z ratatatatatatatatatatata?:-)
http://nasza-klasa.pl/profile/16726124 (taka droga do mnie) a ja dodalam koment o 23:34 i jestem nad druga Mysza:):) a co do pytania to nie mam pojecia:(
Moja choroba postepuje bo wylaczylam kompa, polozylam sie do wyrka a po 5 minutach przypomnialam sobie o co chodzi z tym ratatatata - to odglos jaki Joey robil kiedy krecil 'kolem fortuny' w grze Bamboozled
Pytanko: Kto i kiedy przeklnal w calosci (bez cenzurowego bip)????
hehe :) to faktycznie jesteś mocno uzależniona :P
Jednak muszę powiedzieć, że z tym pytaniem to przegięcie. Nie mam pojęcia kiedy to się stało. Może jakaś mała podpowiedź?
Nie, Marcin ale zgaduj dalej (Ona tam chyba nie przeklinala) a tu chodzi o takie prawdziwe (calkiem mocne) amerykanskie przeklenstwo:):)
No tak teraz bylo latwiej bo przeciesz wszyscy znamy te przeklenstwa:) A ta scena bylo kiedy Monika zapraszala na Pepkowe Rachel jej matke i podala zla godzine - poczym odlozyla sluchawke i powiedziala "Son of the Bitch":):)
A faktycznie, bylo takie cos :) Nie wpadl bym na to, ze to byl jedyny raz. Jestes tego na 100% pewna? :)
No wlasnie teraz juz sie wacham:):) Ale niewydaje mi sie zeby tak czesto pozwalali Im przeklinac i dlatego to zwrocilo moja uwage:)
jeszcze Rachel zabluźnila raz na Juli jak jej fartuszek poprawila "bitch" i jeszcze kilka razy Rachel zwrocila sie do ludzi ale nie pamietam dokladnie :)
No wlasnie, tez tak uwazam. Ze "bitch" dosc czesto pada we friedsach :)
Kiedy Chandler powidział do Joeya "I'm talking about you, you big, big freak"? :D Bardzo mi się to zdanie podoba i sposób w jaki on je wypowiada :)
Wlasnie dlatego zaznaczylam ze to jest mocne przeklenstwo bo znaczy...wiecie co (skr...syn) a np. bitch to przeciesz suka (psa) wiec lagodniejsze:):) i bylo czesciej!!
To bylo jak Joey denerwowal sie na Katie i gadal na nia a Chandler powiedzial ze ktos sie w kims podkochuje a Joey na to "Czy mozemy powrocic do mojego problemu" i wtedy Chandler mu "I'm talking to you, you big, freak":):)
Dla mnie chyba najlepsza scena jest w odcinku jak Phoebe biega i zaczyna sie po 11 minucie jak wchodz Joey do Chanler (jak Chandler klaszcze z powdu tekstu Rossa) chyba jest to dla mni najlepsza scena :)
To jest 6 sezon When Phoebe Runs i zaczyna sie od 11:30 do 11:50 i ile razy to ogladam normalnie nie wyrabiam (jak zwykle Chandler zajebiaszczy)!!!!
No niezla scena :) Ja chyba nie mam jednej ulubionej. Chociaz jakby sie nad tym zastanowic to kilka bym znalazl, ale na pewno nie jedna :)
Jedna z ulubionych jest jak Joeya i Chandlera okradl ten koles. Chandler wraca do domu... a z resztą zobaczcie sami :P
http://www.youtube.com/watch?v=clWr6087l8c
Po tekście Chandlera "Bend over!" normalnie wyłem ze śmiechu :)
Jak nazwala siebie Rachel a Jill jej odpowiedziala ze Ona tez?????? Mam nadzieje ze pytanie jest w miare zrozumiale:):)
Nie wiem jak. Przejrzałem skrypty z obu odcinków, w których pojawila sie Jill i nic takiego nie znalazłem. Jakaś podpowiedź moze?
Siema!!!! Podpowiem moze ze chodzi o scene w Central Perku i jest to moze nawet roche zwiazane z poprzednim pytaniem( przedostatnim, czy przed przed ostatnim) Chodzi o to jak sie obie nazwaly:):)
Czy to chodzi o "slut" kiedy Jill ubrała się na randkę z Rossem w ciuchy
Rachel?
to łatwe :P Statistical Analysis and Data Reconfiguration(ist?) ;) To w nawiasie to chyba końcówka jaka powinna być, ale nie jestem na 100% pewien.
Ilu chłopaków, których poznajemy w trakcie trwania show, miała Monica? Jeśli potrafisz to wymień w kolejności :P
Chyba znalazłem moją drugą ulubioną scenę :)
http://www.youtube.com/watch?v=kuxT0bzJctM
końcówka jest najlepsza :)
Paul - facet od wina, Allan, Fun Bobby, Ethan, Richard Burke, Pete Becker, Chip Matthews, Chandler to tacy co ich widzielismy ale pewnie kogos pominelam:):)
A mi sie jeszcze przypomniala rewelacyjna scena kiedy Phoebe walczyla z alarmem przeciwpozarowym!!!!!!:)
Jakie nowe pytanie?:)
Ja ostatnio się zaśmiewałam z UNAGI;) Najbadziej rozwalił mnie tekst Rachel, jak Phoebe i ona wystraszyły Rossa. "Uu świeży łosoś":D
Boddingtons, tylko nie wiem czy tak się pisze:)
Na jakim spektaklu Ross i Emily spotkali się po raz pierwszy?
Opera Die Fledermaus. Jesli dobrze to jaka tajemnica zwiazana jest z Chandler i Atlantic City:)????
całował chłopaka myśląc że to dziewczyna:)
Z czym kojarzyła się Rachel głowa Barry'ego?
a odpowiedzi dobre:D
Mcin nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie:D tzn pewnie znam ale nie pamiętam
z panem ziemniakiem. no wlasnie, bo polecieliscie z odpowiedziami na pytanie myszowatej, ale moje zostalo bez odpowiedzi, a jednak bylem wczesniej :P no to poszukaj w necie, a nie sie wymigujesz :)