PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 356 tys. ocen
8,2 10 1 355746
8,4 49 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Zabawa część 4 :D

ocenił(a) serial na 10

No to czyja kolej zadać pytanie?? ;)

ocenił(a) serial na 9
Mcin

to yl chyba anges albo jakos tak:P a co do nk to jak najbradiej tylko w jakis inny sposob

ocenił(a) serial na 10
mycha213

z tego co pamiętam to taksówkarz z londynu miał na imię angus
po głowie ciągle chodzi mi łopaaaa:) a o co chodziło z ratatatatatatatatatatata?:-)

ocenił(a) serial na 9
ploteczki1

http://nasza-klasa.pl/profile/16726124 (taka droga do mnie) a ja dodalam koment o 23:34 i jestem nad druga Mysza:):) a co do pytania to nie mam pojecia:(

myszowatek81

a ja Wam juz wyslalem zaproszenia ;)

ocenił(a) serial na 9
Mcin

Moja choroba postepuje bo wylaczylam kompa, polozylam sie do wyrka a po 5 minutach przypomnialam sobie o co chodzi z tym ratatatata - to odglos jaki Joey robil kiedy krecil 'kolem fortuny' w grze Bamboozled
Pytanko: Kto i kiedy przeklnal w calosci (bez cenzurowego bip)????

myszowatek81

hehe :) to faktycznie jesteś mocno uzależniona :P
Jednak muszę powiedzieć, że z tym pytaniem to przegięcie. Nie mam pojęcia kiedy to się stało. Może jakaś mała podpowiedź?

Mcin

http://www.youtube.com/watch?v=ggXbzjnffAo&feature=player_embedded ;)

ocenił(a) serial na 9
Mcin

U CANT DO ANYTHING!!!!!! lolololololololololo

ocenił(a) serial na 9
myszowatek81

Podpowiedz hmmmm...moze powiem ze bylo to przy okazji rozmowy telefonicznej.

myszowatek81

Czy chodzi moze o rozmowe telefoniczna Phoebe z Londynem? :)

ocenił(a) serial na 9
Mcin

Nie, Marcin ale zgaduj dalej (Ona tam chyba nie przeklinala) a tu chodzi o takie prawdziwe (calkiem mocne) amerykanskie przeklenstwo:):)

myszowatek81

jakiś sonoftheBEACH ;) czy f-word? :)

ocenił(a) serial na 9
Mcin

No tak teraz bylo latwiej bo przeciesz wszyscy znamy te przeklenstwa:) A ta scena bylo kiedy Monika zapraszala na Pepkowe Rachel jej matke i podala zla godzine - poczym odlozyla sluchawke i powiedziala "Son of the Bitch":):)

myszowatek81

A faktycznie, bylo takie cos :) Nie wpadl bym na to, ze to byl jedyny raz. Jestes tego na 100% pewna? :)

ocenił(a) serial na 9
Mcin

No wlasnie teraz juz sie wacham:):) Ale niewydaje mi sie zeby tak czesto pozwalali Im przeklinac i dlatego to zwrocilo moja uwage:)

ocenił(a) serial na 9
myszowatek81

Znaczy sie oczywiscie WAHAM sie upsss!!!!!:)

myszowatek81

jeszcze Rachel zabluźnila raz na Juli jak jej fartuszek poprawila "bitch" i jeszcze kilka razy Rachel zwrocila sie do ludzi ale nie pamietam dokladnie :)

paulinaldz

No wlasnie, tez tak uwazam. Ze "bitch" dosc czesto pada we friedsach :)

Kiedy Chandler powidział do Joeya "I'm talking about you, you big, big freak"? :D Bardzo mi się to zdanie podoba i sposób w jaki on je wypowiada :)

ocenił(a) serial na 9
Mcin

Wlasnie dlatego zaznaczylam ze to jest mocne przeklenstwo bo znaczy...wiecie co (skr...syn) a np. bitch to przeciesz suka (psa) wiec lagodniejsze:):) i bylo czesciej!!

ocenił(a) serial na 9
myszowatek81

To bylo jak Joey denerwowal sie na Katie i gadal na nia a Chandler powiedzial ze ktos sie w kims podkochuje a Joey na to "Czy mozemy powrocic do mojego problemu" i wtedy Chandler mu "I'm talking to you, you big, freak":):)

myszowatek81

Tak, dokladnie wtedy ;) Swietne jest to zdanie :) ale whopaaa i tak jest lepsze ;)

ocenił(a) serial na 9
Mcin

Dla mnie chyba najlepsza scena jest w odcinku jak Phoebe biega i zaczyna sie po 11 minucie jak wchodz Joey do Chanler (jak Chandler klaszcze z powdu tekstu Rossa) chyba jest to dla mni najlepsza scena :)

myszowatek81

ktory to jest odcinek i w ktorym sezonie?

ocenił(a) serial na 9
Mcin

To jest 6 sezon When Phoebe Runs i zaczyna sie od 11:30 do 11:50 i ile razy to ogladam normalnie nie wyrabiam (jak zwykle Chandler zajebiaszczy)!!!!

myszowatek81

No niezla scena :) Ja chyba nie mam jednej ulubionej. Chociaz jakby sie nad tym zastanowic to kilka bym znalazl, ale na pewno nie jedna :)
Jedna z ulubionych jest jak Joeya i Chandlera okradl ten koles. Chandler wraca do domu... a z resztą zobaczcie sami :P

http://www.youtube.com/watch?v=clWr6087l8c

Po tekście Chandlera "Bend over!" normalnie wyłem ze śmiechu :)

ocenił(a) serial na 9
Mcin

Jak nazwala siebie Rachel a Jill jej odpowiedziala ze Ona tez?????? Mam nadzieje ze pytanie jest w miare zrozumiale:):)

myszowatek81

Nie wiem jak. Przejrzałem skrypty z obu odcinków, w których pojawila sie Jill i nic takiego nie znalazłem. Jakaś podpowiedź moze?

ocenił(a) serial na 9
Mcin

Siema!!!! Podpowiem moze ze chodzi o scene w Central Perku i jest to moze nawet roche zwiazane z poprzednim pytaniem( przedostatnim, czy przed przed ostatnim) Chodzi o to jak sie obie nazwaly:):)

ocenił(a) serial na 10
mycha213

Czy to chodzi o "slut" kiedy Jill ubrała się na randkę z Rossem w ciuchy
Rachel?

ocenił(a) serial na 9
dim2004

Takk!! Poprosimy o pytanko:)

myszowatek81

Jaką wymówkę miał Ross, żeby wejść i zobaczyć co się dzieje między Rachel a
Markiem ? (3 sezon)

Leighton

Chciał pożyczyć sok :) Oddaje pytanie, nic mi w tym momencie nie przychodzi do głowy.

ocenił(a) serial na 10
Mcin

kim z zawodu jest chandler??? ;D::PPP mam nadzieje ze jeszcze tego nie bylo

Phenomon

to łatwe :P Statistical Analysis and Data Reconfiguration(ist?) ;) To w nawiasie to chyba końcówka jaka powinna być, ale nie jestem na 100% pewien.
Ilu chłopaków, których poznajemy w trakcie trwania show, miała Monica? Jeśli potrafisz to wymień w kolejności :P

Mcin

Chyba znalazłem moją drugą ulubioną scenę :)

http://www.youtube.com/watch?v=kuxT0bzJctM

końcówka jest najlepsza :)

ocenił(a) serial na 9
Mcin

Paul - facet od wina, Allan, Fun Bobby, Ethan, Richard Burke, Pete Becker, Chip Matthews, Chandler to tacy co ich widzielismy ale pewnie kogos pominelam:):)

ocenił(a) serial na 9
myszowatek81

A mi sie jeszcze przypomniala rewelacyjna scena kiedy Phoebe walczyla z alarmem przeciwpozarowym!!!!!!:)

myszowatek81

Jakie nowe pytanie?:)
Ja ostatnio się zaśmiewałam z UNAGI;) Najbadziej rozwalił mnie tekst Rachel, jak Phoebe i ona wystraszyły Rossa. "Uu świeży łosoś":D

ocenił(a) serial na 10
mer_2

Ile sióstr ma Joey? Witam wszystkich bardzo cieplutko:D

ocenił(a) serial na 10
kamorek

Siedem:P
Jakie piwo przyjaciele polubili w Londynie?

ocenił(a) serial na 10
wisnia10

Boddingtons, tylko nie wiem czy tak się pisze:)
Na jakim spektaklu Ross i Emily spotkali się po raz pierwszy?

kamorek

Na operze "De Fladermouse". Ile systemów Mos napisał Pete zanim powstał ostateczny? :)

ocenił(a) serial na 9
kamorek

Opera Die Fledermaus. Jesli dobrze to jaka tajemnica zwiazana jest z Chandler i Atlantic City:)????

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

całował chłopaka myśląc że to dziewczyna:)
Z czym kojarzyła się Rachel głowa Barry'ego?

ocenił(a) serial na 10
kamorek

a odpowiedzi dobre:D
Mcin nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie:D tzn pewnie znam ale nie pamiętam

kamorek

z panem ziemniakiem. no wlasnie, bo polecieliscie z odpowiedziami na pytanie myszowatej, ale moje zostalo bez odpowiedzi, a jednak bylem wczesniej :P no to poszukaj w necie, a nie sie wymigujesz :)

ocenił(a) serial na 10
Mcin

to przypomnij mi chociaż który to był odcinek:D

kamorek

nie pamiętam :P wygoogluj to :)

ocenił(a) serial na 10
Mcin

nie mam pojęcia,właśnie w googlach tego nie ma:D

ocenił(a) serial na 9
kamorek

Ostatni by MOS 862 wiec zapewne tyle stworzyl:)