No to moze wymiencie najwiecej sytuacji ze zniszczonymi ubraniami (ubrudzone jedzeniem badz co innego)???
phoebe sukienka na wyjscie ubrudzona jedzeniem, plama zakryta ornamentem swiatecznym
ross- podarta koszula - powrot z meczu, spoznienie na thxgiv, joey wymysla napad ( stad mialo byc potargane)
chandler - podarte portki jak joey budowal entertainment unit plus swiezo malowal ( wtedy duzo ubran sie chandlerowi zniszczylo)
joey siadl portkami na farbie jak robil plakat powitalny dla dziecka
joey- bluza podczas meczu chandler go sfaulowal w thxgiv
ojciec moniki na jej 30 rozprul sie garnitur
joey koszula - przyszedl po nowa do rachel do ralpha laurena i nowa tez popapral paczkiem
posciel i dywany sie nie licza?
ross skorzane spodnie sie skurczyly i ubabral je w balsamach i talkach pozniej
podczas proby zalozenia benowi kapelusza ( monica bang) urwala sie glowa "temu misiu" razem z kapeluszem hahahah
dzinsy moniki ( plama w kroczu )
stanik moniki troche potargany w tym samym odc
buty moniki ( krew w srodku)i troche wytarte podeszwy
pranie rachel - zafarbowane jedna skarpetka
skarpetka rachel przerobione na sock bunnies
but moniki - marcel zostawil kilka " rodzynkow"
sweter rachel - monika wyciagala nitke
torebka moniki
rekawiczki rachel - to i to marinara sauce
spalony na grilu sztuczny cycek moniki
przypalony w pracy fartuch a potem oblany znow marinara sauce - monika w alessandro's
koniec weny :) ( mozliwe ze chwilowy, albo ktos ma cos jeszcze)
monika porozszerzala buty rachel, gdy je pozyczala ( with her big clown feet :)
phoebe bodajze sama sobie depcze na cylinder, ktory zamierzala wlozyc, zeby grac przed javu i wygladac classy
to moze z serii latwiejszych bo nie mam pomyslu i zaraz musze zlazic
co zrobily monica i phoebe dla faceta w spiaczce?
Golily, czesaly, spiewaly, przyniosly rosline, balony, czytaly gazete, przebieraly, robily na drutach...
taaak, ale bylo cos jeszcze - sory, bede drobiazgowa do nastepnego razu myszowata :)<papa>
to ja mam pytanko. wymiencie sytuacje, kiedy przyjaciele się calują. nie tak w ogole, tylko... ze sobą! xD
yy... wepchneły go pod samochód?;P wymyslały mu imię i zawód? próbowały go obudzić?:) monika zrobila masaż stóp?
Co do całowania to:
- Joey z Rossemm - do przesłuchania
- Joey z Chandlerem - w sylwka? Jak Joey powiedział "niech mnie ktoś pocałuje"
- R&R - wiadomo ;)
- Ch&M - wiadomo ;)
- Pheobee z Joeyem - jak udawała Ursulę
- Pheobee z Rossem - na stole bilardowym
- Pheobee z Chandlerem - pożegnalny buziak jak już z Mon był
- Chandler z Rachel - pożegnalny buziak jak już z Mon był
- Ross i Mon - pierwszy kiss Mon
- Joey z Rachel - jak ze sobą byli, na Barbados, w NY
Sytka? ;)
Co się przydarzyło z Debbie?:>
-Chandler całował się jeszcze z Pheobe- kiedy ta chciała zdemaskować, wraz z Rachel, jego związek z Monika i udawała że Bing jej się podoba
-Chandler całował też wszystkie dziewczyny zaraz po powrocie z Londynu, żeby ukryć swój związek z Moniką- zapomniał się i pocałował ją w obecności Rachel i Pheobe
Debbie to ta z łysą głową,co pojechała z paczką na plażę?
Nie to byla Bonnie:) Ja caly czas mysle z kim Ona cos tam robila???? Kojarze imie ale nie moge Jej dopasowac!!!:);) Mala podpowiedz....?
Heheh, Debbie to...też przyjaciółka Phoebe ale...żadna z tych...jeszcze inna ;)
kala, napisałam o pocałunkach po powrocie z Londynu jako pożegnalne ;)
- Pheobee z Chandlerem - pożegnalny buziak jak już z Mon był
- Chandler z Rachel - pożegnalny buziak jak już z Mon był
Nigdy w zyciu bym na to nie wpadla bez Google. Prosze bardzo: Her best friend Debbie was struck by lightning on a miniature golf course...fiu:):)
Czyżby, dlaczego Kaczor Donald ma zawsze goły kuper, a jak wychodzi z kąpieli owinięty jest ręcznikiem?
No to teraz ja: O jakim tekscie Joey pomyslal na poczatku ze to wiezienny slang???? :):)
odp: Mr. Treeger:: Can you be my dancing partner?
co do faceta w spiaczce- monika mu kupila masazer do stop, a nie zrobila masaz, i dziewczyny go nie wpychaly doslownie pod samochod:)
pyt: ile markizow joey sobie wepchnal do buzi?
Czyzby 15 (His personal best) - Done! I did it! Heh, who’s stupid now...prawie bylo siusiu:):);):):)
Ja sie smieje bo Ty zawsze mowisz:...ja juz musze schodzic albo juz schodze:):):):DDDDD no sie pytam jak wysoko siedziesz:DDDDD
hahahahaha - co gorsza mowie, ze juz złażę. no wiec wspinam sie na obudowe, mam taka drabinke.... <lol> smichy chichami a pytania brak ?
no to ja dam. wymien sytuacje w ktorych przyjaciele nazywali siebie lub kogos "bitch" ;)
-joey powiedzial do kate miller ( sztuka w teatrze), jak na poczatku sie nie mogli dogadac, ze jest bitch i tak jest napisane w scenariuszu
-phoebe do rachel i moniki jak je zlapala za uszy podczas klotni- in prison you would be like my bitches
- phoebe o ex-partnerce od grania jingle bitch screw me over go to hell...
-rachel o julie - manipulative bitch
-chandler do moniki - you bitch ( jak sprzedala go z 3cim sutkiem)
-joey po obejrzeniu szklanej pulapki do rossa
- rachel o lasce ze sklepu z gadzetami dzieciecymi horny bitch ( potem do zabawkowych dinozaurow)
- rachel do rosity ( fotela) you bitch
- phoebe do moniki I want you to be crazy bitch again ( przed slubem z mikiem
- monika do ms pacman - you're costam bitch aren't you
- chandler o amandzie - That fake British woman is a real bitch, but she sure can dance
- chyba monika do laski george'a stephanopolusa ,o pizzy that's not for you , bitch
- rachel o dziewczynach z bractwa w koledzu, jak nie odpowiedzialy czesc, we really were bitches czy jakos tak
- phoebe jak ja zdjeli ze stanowsika przed macy's look out for that bitch o staruszce, ktora niechcacy wrzucila kanadyjskie pieniadze
koniec weny
jeszcze w odcinku co by bylo gdyby gruba monica mowi do chandlera "do you know who you are? no you're a bitch!"
rachel na barbados do telewizora "weather bitch" ;)
i phoebe jak zegnala rachel przed paryzem "don't be a french bitch" :)
a reszta sie zgadza
prosimy pytanie
no nie moge sie doprosic;) podajta mnie odcinek lub slowa bardzo krotkiej piosny ktora phoebe spiewala-cos ze ktos bujal sie na wlosie z nosa:D no nie moge wyczaic a chce ja spiewac;p
No to Ci pomoge - jak zerkniesz na 15 strone to tam napisalam slowa tej piosenki - specjalnie na Twoje wczesniejsze zyczenie, 6 luty cos ok. 09:38 lub09:58 myszowata81. Pozdrawiam:):)
To moze ja. Pytanie z serii jakie samopoczucie takie pytanie:P...Wymiencie sytuacje kiedy ktorykolwiek z Friendsow mialo rano kaca (mam 3 sytuacje):):)
rachel kiedy powiedziala ze ma rossa za soba
rachel i ross w vegas po slubie
a trzeciej na razie nie pamietam ;)