A gdzie reszta pytan???? Ja wiem ze odpowiedzialam na to pytanie z foka??? Czuje sie jakbym cofnela sie w czasie...jeszcze nie ma pytan a ja juz wiem jakie one bede:):):)
No to na pytanie: w jakich okolicznosciach wystapila foka?
Odpowiem: Kiedy Ch i R szli na impreze z Gandalfem a Ch przypomnial R. ze na poprzedniej imprezce wyladowali na barce i to nie pies Go lizal tylko foka:):)
Odpowiadam na pytanie, ktore zadalem wczesniej - na szostke;)
W serialu 3rd Rock Form The Sun (Trzecia planeta od slonca), glowni bohaterowie (Dick, Sally, Tommy i Harry) w pewnym momencie rozmawiaja o przyjaciolach (nie serialu, tylko o przyjazni), na co Harry mowi - prawie spiewajac: "So no one told you life was gonna be this way" na co wszyscy klaszcza 4 razy (tak jak we "Friends"). fajny moment to byl. I fajny serial.
OK - nikt nie zadaje pytan, wiec ja zadam lajtowe.
Jaki napis chciala zrobic Mona na koszulce dla dziecka Rossa?
i love geology albo i love fassels (skamieliny ale nie wiem czy tak sie pisze ;))
co smieszylo joeya i rachel podczas wykladu rossa na barbados??
Erectus - Joey'a a Homo - Rachel:):):)...
Pytanko: Kim lub czym byl Jeremiah????
Konkretnie chodzilo o "Fossels are my friends".
pyt: w czym Joey byl wyjatkowo dokladny i potrail liczyc?
jak pracowal w central perk jako kelner i podliczyl rachunek przyjaciolom ??? ;) oddaje jesli dobrze
zakładając, ze doma odpowiedziała dobrze, zadaje troche dziwne ale ciekawe pytanie xD podajcie sytuacje, w ktorych pojawia się motyw automatycznej sekretarki. jest ich pare :D
pamiętam chyba tylko tyle:
1. kiedy Monika chciała sprawdzić czy Richard się z kimś spotyka i zmieniła jego powitanie na sekretarce
2. Kiedy Rachel wyznala Rossowi ze go kocha- on był wtedy z Julie
3. kiedy przyjaciele kupuja losy na loterię, Phoebe przestraszyla się gołębia i wszystkie kupony wyleciały na ulicę- phoebe dzwoni do mieszkania Moniki i udając gołebia prosi żeby nie winić jej za to:)
4. kiedy Phoebe popsuł się telefon i próbowała dodzwonic sie na infolinię przez kilka dni, aż w końcu okazało się ze wybrala zły numer
aha! i jeszcze jak do mieszkania chandlera dodzwoniła sie jakaś babka, ktora chciała rozmawiać z (chyba) Bobem? chandler zaczal sie podszywac pod tego kolesia
kilka syt mi sie przypomnialo:
1.rachel dzwonila do mon ze chce sie zwolnic z pracy i wcisnela babcie w gorset
2.jane rogers dzwonila do joeya w sprawie imprezy na dachu
3.amanda byla w ny i dziewczyny nie odbieraly telefonu zeby sie nagrala
4.nagranie monici przed slubem "we're the bing!"
5.rachel i phoebe nagrywaly powitanie jak razem mieszkaly
6.chlopaki nagrywali tzn ross jak u nich zamieszkal i zaspiewal "we will rock you"
7.babka z muzeum zadzwonila zeby powiedziec monice ze jest wolny termin
8.kiedy rachel siedziala w samolocie i nagrywala sie rossowi i powiedziala ze wysiada
9.monica zadzwonila do richarda i nagrala mu sie pozniej odsluchiwala jego wiadomosci i przypadkiem zmienila mu powitanie
wiecej nie pamietam na razie ;)
No to jedziemy...
- Monika dzwoni do Richarda i zmienia jego wiadomosc powitalna
- Emily dzwoni do Rossa ze sie waha a Rachel to slyszy i przypadkiem kasuje
- Chandler slyszy ze Monika zamowila sale na Ich slub w galerii
- Chandler kasuje numer Janice na urodzinach Joey'a
- Phoebe dzwoni jako golab
- Phoebe dzwoni z wiadomoscia ze juz jest u Moniki
- Chandler mowi ze jak Joey uslyszal jego powitanie: "Chandler Bing" powiedzial ze to strasznie krotka wiadomosci...
- Rachel dzwoniaca z samolotu do Paryza do Rossa
- Rachel dzwoni do Rossa wieczorem ze rano do Niego przyjdzie sie pogodzic
- Rachel dzwoni do Rossa ze juz ma Go za soba
- Rachel odsluchuje wiadomosc od "Stupid Jane" odnosnie imprezy na dachu...koniec weny:):)
jeszcze jedno! Emilli dzwoni do swojego domu w Londynie i ma nadzieję że Ross jej słucha- on chciął jej zrobic niespodziankę i pojechał do Londynu, ona przyjechala do USA
zakladam, że pytanie wyczerpane, więc zadam następne, skoro nikt się nie kwapi :)
wymień conajmniej 5 sytuacji z gołębiami
- gołąb przez którego Phoebe zrzuciła misę z losami
- gołąb który 'porwał Chandlerowi deser zrobiony przez Rachel'
- gołąb, który wleciał do mieszkania, Rachel go złapała
- duży gołąb z balkonu którego boi się Chandler
- Joey kiedys powiedział cos w stylu 'Widziałem właśnie pięknego gołębia' (nie pamietam jak szedł ten tekst cos w tym stylu)
- gdy Rachel zmyslała na temat jej rzekomego ślubu z Rossem powiedziała, ze gołąb wlożył jej obrączkę na palec :)
brawo:) jeszcze monica chcac zmacic romantyczny nastroj phoebe i mike'owi powiedziala, ze widziala faceta jak sie zerzygal a golab to zjadl <blee>
bylo 5 wiec prosze pytanie...
hehe widzisz Satie, tez nie jestem taki ostatni xD pytanie oddaje. kompletny brak weny. niech ktos ruszy mózgownicą!
nikt nie mowil, ze jestes ostatni! :) me too brak pomyslow, dawajcie kurczaczki cos :)
No to ja dodam jeszcze gołębia którego zastrzelił Gary, leżąc w łóżku z Pheobe ;)
Satie, ale ja tak uważałem xD A Gary zastrzelił chyba wróbla, a Willa nie znam! :P
nie kontroler czystosci mial na imie larry... will calver nie wydaje mi sie postacia z serialu, chyba, ze mam totalne zacmienie. myszowata daj hinta
No właśnie też go nie kojarze mimo ze padło imie i nazwisko... podpowiedź! podpowiedź!
Hahaha pudło :D Jest taka osoba:D Jak dostaniecie podpowiedź to będzie... Aaa no tak...
Podpowiedź:
Stop ziemniakom :P
A przepraszam...faktycznie...Imię dobre ale...nazwisko mi się pomyliło :D
Will Colbert powinno być ;)
Dżizas wiem to ten kolega Mon i Rachel z liceum który nie nawidził Rachel
Grany przez Brada Pitta!!!!!!!!!!!!
Kurde pytanie było czym sie zajmował! Przedstawiciel handlowy? cos w ten desen
no Will Calver a Will Colbert to calkiem zmienia postac rzeczy! :)
tak, Rachel byla najmlodsza. w sumie dobrze odpowiedzialam, ze will calver nie figuruje to moze zadam
wymien jak najwiecej ginekologow w serialu :D
nie, bez przesadyzmu :) z sytuacji. ja na razie mam 6, ale zaloze sie, ze cos dolozycie
- Dr Oberman - pierwsza lekarka Carol (murzynka)
- Dr Franzblau - podczas porodu Carol, rachel z nim flirtuje
- Dr Harad (fan Fonziego)
- Dr Oberman (mlody starzysta, ktory sie poplakal)
- Dr Long (kobitka - ginekolog Rachel)
- Dr Schoff ("przystojny doktorek" w zastepstwie Dr Long)
- I ostatni nie wymieniony z nazwiska...tek ktory probowal "zabic" Rachel
wow:D mam cos jeszcze, moze podpowiem- jeden mial doleczek w brodzie a drugi nie byl ginekologim zadnej z dziewczyn. ha :D
aha zauwazylam wlasnie, ze juz go wymienilas, po prostu rozwala mnie tekst rachel - I put my pinkie in his chin dimple <lol> to zostaje ten "goscinny"