O Qrczątko...masz pytanie :D Jak nigdy :P ;);)
Wstrzymuje się od odpowiedzi :D
no dokladnie- "limited seating". mam nadzieje, ze to nie jest pytanie z serii uncut?
Nie to nie jest z serii uncut. To ja mam pytanie i spadam do pracy.
Kiedy Joey chciał popełnić samobójstwo (nie mam na myśli sceny, gdy chce
skoczyć z balkonu).
jak ross mowil "hiii..." ale nie odpowiedzielismy na pytanie myszowatej. czekam na jakiegos hinta
A wlasnie ze to wersja uncut.....SORKI ...wlasni czekuje normalna i widac metalowa tabliczke ale z oddali a kiedy jest najazd na Monike brakuje jakies 50cm zeby to przeczytac (co w tej ankat dokladnie widac) SORKI jeszcze raz!!!!!!!
Teraz zastanawia mnie jaka wersje ma Itomhawk skoro dla Niego to nie uncut - moze ma jakas trzecia wersje???:) Jakie fajki palila Mellisa????
newport lights :) mysle, ze itomahawk zle zinterpretowal moj wpis po prostu, chyba myslal, ze pytalam czy "unlimited seating" jest w wersji uncut, ale niewazne :)
kto obrywal platki kwiatka (wrozac chyba kocha/ nie kocha)?
Jedyny kto mi przychodz do glowy to Ross ale szczerze to wogole nie kumam sytuacji...
moze tak- nie powiem czy to ross czy nie, mozna przeciez "strzelac", friendsow jest tylko 6. podajcie kontekst :)
Cos mi zdaje ze znowu jestasmy tu same...jak za 20 min nikt nie odpowie to mozemy przesunac to pytanko na potem albo dac podpowiedz:PPPPP
za dlugo nad nim mozdzylam zeby tak zaraz dawac podpowiedz moja mila :D no dobra- kwiatek ma biale platki <hahaha> <lol>
No fakt źle zinterpretowałam pytanie :) Strzelam odp., bo coś mi się
kojarzy że to Chandler liczył płatki :)
A ja moze troche spozniona ale Itomhawk Ty kobitka jestes a ja myslalam ze facio:):) no to dobrze!!!
Tez teraz mi sie kojarzy CH ale to tez moze byc P...a moze jaka seria????? (jakas wczesna chyba prawda????)
o cholera, ja tez myslalam, ze chlop :) owszem, sezon bardziej 1-5 niz 6-10. nadal nie ma odpowiedzi, wiec jak juz pisalam, nie zdradzam na razie :) aha i nie szukajcie w skryptach, nic nie jest mowione na ten temat, jest po prostu taka scena :D
Niestety ale nadal nie wiem a moje potecjalne odpowiedzi nijak sie do tego maja:):)
daje wam czas do 20 :) moze ktos inny bedzie wiedzial, a teraz nie moze odpowiedziec bo jest w pracy/ szkole? a moze myszowata olsni :)))
Mój ostatni strzał, więcej nic nie wymyślę (aczkolwiek to pewnie zła odp.). Rachel w odcinku z weselem Rossa, podczas rozmowy z Phoebe że nie kocha Rossa?
Hmm, myślę i myślę i skoro to jest tylko scena a nie jasne powiedziane że wróży Kocha nie kocha to...ja stawiam że to Mon ;)
Bo na Pheobe mi to nie pasuje bo ona i zabijanie kwiatów?
Joey...facet i takie wróżby?
Ale pewnie błędnie myślę ;)
Ja bym powiedziała, że to chodzi o Joey'a w pierwszej serii, gdy Ursula sie do niego nie odzywała.
brawo kochana :) tow the two parts, jesli ktos nie wierzy na slowo ;) zdajesz
Z racji tego, że mamy Igrzyska Olimpijskie, wymieńcie nazwy drużyn
sportowych jakie przewinęły się w serialu (ja mam 7) :):)
knicks
rangers
yankees
mets
greenbay
detroit ( nie wiem jaka dokladnie, ale grali z green bay;)
giants
cowboys
na bank cos jeszcze....
Kurczaki a ja przejrzalam cala 1 serie prawie scena po scenie ale ominelam wlasnie te z Urrsula bo bylam pewna ze to nie tam...DUH:):) Gratulacje
mam:) tampa bay ( jak rossowi sie snilo, ze gra w football "benem" i przegrywal z tampa bay, a joey na to, ze to kiepska druzyna. podejrzewam, ze nie o to chodzilo, bo druzyn na bank sie jeszcze znajdzie, ale nie mam juz sily
No nie o to :) Dobra to podaję, bo się robi nudno.
Pittsburgh Penguins (Ross obrywa krążkiem hokejowym w nos)
Podajcie sytuacje w których ktoś z przyjaciół coś gotuje (nie licząc Moniki) ;)
Joey na kursie gotowania :P z Monica
a i Chandrel kiedyś pomagał Monice podczas gotowania :P coś mył płynem do naczyń jakąś sałatę.
Tak Chandler probowal wymyc zurawiny na sos do indyka w plynie do mycia naczyn
- Rachel i jej slynny "tarjful" oraz ciasteczka ktore upiekla a Phoebe jedno ugryzla i wyplula a chlopaki mysleli ze sa niedobe a sie okazalo ze Phoebe ma chorego zeba..
- Phoebe dostala do upieczenia (pod nieobecnosc Moniki) ciasto i zamiast pol kostki masla wrzucial cale...
- Ross gotuje kolacje kiedy zaprasza pare Joey i Rachel oraz Charlie...dobranoc:):):)